Framtidsversion från Peter Krabbe

Välkommen till min blogg hälsar arkitekten/debattören och bloggaren Peter Krabbe och undrar om ridån har gått upp för sista akten? Tack vare en bloggläsare som skickat länken med denna artikel. Krabbe sätter i Covid -19 i ett större sammanhang, ett medel mot en ny världsordning.

https://peterkrabbe.wordpress.com/2020/05/16/borjar-bilden-klarna-nu/#comments

Börjar bilden klarna nu?

16 MAJ, 2020 

polly

De sionistiska krafternas kamp för världsherravälde har nu gått in i en helt ny fas. Borta är, åtminstone i den stora skalan, den militära kraftmätningen mellan stormakterna. Istället har vi fått en ny sorts krig, baserat på biologiska och kemiska stridsmedel. Effektiva biovapen som sparar infrastruktur och den fysiska miljön, men utplånar livet i alla dess aspekter. Att släppa bomber över vår tids mångmiljonstäder med miljardinvesteringar i skyskrapor, motorvägar och tunnelbanor har man lyckligtvis insett vara en omöjlighet, särskilt som den globala bankmaffian själva har finansierat hela härligheten. Det vore att såga av den gren som man själv sitter på.

Stridsvagnar och fotsoldater är dock bra att ha för att slå ner lokala uppror, när folket vägrar lyda sina marionettpolitiker. Vapenindustrin är uppfinningsrik när det gäller nya vapen för att neutralisera demonstranter utan egen beväpning. Vi skall veta att vi blir pryglade med gummikulor, tårgasgranater eller paralyserade av strålningskanoner om vi gör motstånd. Bara att bunta ihop och bära iväg. Utvecklingen i Frankrike är ett pilotprojekt för att testa detta i urban miljö. Inom EU vill man göra detta till ett gemensamt projekt, med kravallstyrkor från andra medlemsländer som saknar lojalitet med det för stunden protesterande folket.

Det första riktigt stora testet för morgondagens krigföring med biovapen är Covid 19.

Testet inrymmer alla stora komponenter i övergången till den totalitära världsstaten som man hittills misslyckats med att genomföra. Depopulation ingår i begränsad omfattning (hittills 300.000 avlidna globalt som sannolikt kommer att stanna runt 500.000 innan årsskiftet), liksom att skapa skräcken och rädslan för att dö hos befolkningen vilket i sin tur skapar underkastelse inför Staten, att vända ekonomisk tillväxt till sin motsats, att krossa småföretagandet till förmån för de av finansmaffian kontrollerade företagsmonopolen, att avfolka naturområden (skogsbränder och översvämningshysteri) och att samla befolkningen i urbana reservat under strikt elektronisk övervakning. De gamla som inte längre är produktiva avlivas i snabb takt, istället skall det ges plats för de yngre generationerna från världens underutvecklade områden, som man tror kommer att bli mer användbar arbetskraft för monopolen. Genom att på så sätt kunna beslagta pensionskassor och minska utgifterna för äldre- och sjukvården tror man sig kunna finansiera utbildningen och integreringen av invandrade analfabeter.

Allt detta utom själva metoden finns gömt under ett byråkratiskt fikonspråk som få orkar ta sig igenom – i FN:s Agenda 2030, som flertalet länder redan lydigt har undertecknat. Vilken metod skulle man då välja om nu stridsvagnarna skall parkeras för gott? Man har redan kommit långt med jordbruksmonopolen och globalt genmodifierade grödor (exempelvis Monsanto, med Gates som stor delägare), med Big Pharma och de Rockefellerska läkemedelsmonopolen och med livsmedelsmonopolen, där produkterna enkelt kan kontamineras med allehanda miljögifter. Det ligger då nära till hands att skapa biovapen av virus, en produkt ur samma gryta. Fördelen ligger i möjligheterna att konstruera vacciner med effekter som knappast någon utanför laboratorierna kan förstå eller analysera. Därmed har man den framtida och fortsatta utvecklingen helt i sin hand.

Jag tror att alla kan förstå resonemanget bakom det som nu sker över världen.

De hypoteser som cirkulerat det senaste halvåret har på ett skickligt sätt bundits samman av Amazing Polly i denna på bloggen tidigare visade video. Den visar hur nära sammankopplade alla aktörer som varit mer eller mindre synliga det senaste året i själva verket är och hur de samverkar och kompletterar varandra. Detta utesluter alla hypoteser om tillfälligheter, allt är noga uttänkt i förväg och regisserat i detalj. Som galjonsfigur lyser Bill Gates i eldskrift och med honom sionismens övriga kända och okända aktörer. Gates är frispråkig i sina ”löften” om kommande, ännu värre pandemier och det är lätt att tro på prognoserna om återkommande och betydligt farligare virus när effekterna av Covid 19 har utvärderats. Målet har inte nåtts än. Se detta som en varning.

Det vi ser är det definitiva genombrottet för det privata kapitalet inom sionismens ram att styra skenbart offentliga institutioner som FN, EU, WHO, Världsbanken/BIS och nationella regeringar, som därmed kopplas bort från allt vad demokrati innebär.

De folkvalda regeringarnas skattebaserade styre med fokus på en rimligt fördelad välfärd ersätts med oligarkernas godtycke vad gäller rovdrift av världens ekonomier och nådagåvor till dem som anses förtjäna det. En oligark rånar en nationell ekonomi genom självuppfyllande spekulationer och belönar offret med ett konstmuseum eller någon annan ytlig nyttighet som han själv kan gå och sprätta i. Utanför flockas tiggarna. Det kallas filantropi. Är det så vi vill ha det?

Vad har vi då att förvänta oss de kommande åren? De som sitter på kapitalet har också makten att korrumpera. En politiker som förfogar över en statskassa kan också både korrumpera och bli korrumperad, men försvinner ganska snart ut bakom ridåerna. Vi har många sådana exempel i lydlandet Sverige. Det gör inte oligarkerna, vars kassa är outsinlig. Kommer de då att kunna köpa ett val, även i ett förhållandevis civiliserat land som Sverige? Den risken tror jag är uppenbar, eftersom ingen som fått en välbetald plats i systemet släpper den frivilligt, hellre då kunna sitta kvar med ännu bättre villkor. Trots att jag själv bara är en marginell opinionsbildare är Illuminatis senaste erbjudande värt 15 miljoner… Vårt politiska system är som en sluten myrstack, där man kan cirkulera under sin livstid och alla inkräktare saklöst bits ihjäl av stackens väktare.

Konsekvensen blir att inga obstruktioner kommer att tillåtas för att äventyra genomförandet av Agenda 2030, som också innefattar befolkningsutbyte och en global mångkultur. Kontrollen över nationerna blir lättare om starka etniska majoriteter avskaffas och ersätts av ett spektrum av religioner och etniciteter. Det kommer att kräva ökade kostnader i form av mutor för att minska samvetsnöden hos våra folkvalda, men allt är ju bäddat för nya vinster, så det går nog bra. Det växande skuldberget för både företagare och nationer kommer att bädda för en strålande skörd om några år när räntorna kan mångdubblas. Redan nu kan man köpa in välskötta företag för en struntsumma, tillskjuta lite kapital och få börsraketer på kort sikt.

Jag tror att vi står inför en avgörande maktkamp mellan två system, det sionistiska där ett försvinnande fåtal skall försöka kontrollera ett enormt antal andra människor – något som hittills skett genom krig, mutor och våld – och det kinesiska, där ett samlat folk tillsammans bygger välfärd, något som bara kan ske genom ett växande handelsutbyte.

Covid 19 är sionismens handgranat i den kinesiska äggkorgen. Båda systemen är totalitära, så där är skillnaden liten, men delad välfärd för flertalet är ändå en mer långsiktigt hållbar ideologi än fåtalets tyranni. Demokratin kommer att försvinna, något som man visste redan för hundra år sedan. En människas röst är ingenting värd om hon inte äger sina egna tankar och handlingar.

Vem kommer då att vinna den maktkampen? Ja, det beror på om vi lyckas stå emot mind control, elektronisk övervakning och degraderingen av vår intellektuella förmåga innan det är för sent. Kanske Bill Gates har ett vaccin även mot detta?

Peter Krabbe”

5 tankar kring ”Framtidsversion från Peter Krabbe

  1. PK pratar mycket om och tillskriver sionismen allt möjligt utan att har begrepp vad termen innebär. För att inte bli beskylld om att ägna mig om egna tolkningar citerar jag Wikipedia: ”Sionism ( Zion ism ) är politisk rörelse som eftersträvar efter att åstadkomma judarnas återvändande till Israels land. Namnet kommer av bergfästet Zion utanför Jerusalem som under förskingringen fick symbolisera judarnas längtan till Landet Israel”. Mollorna i Iran, Palestinska Myndigheten i Ramalla, chefen för Hizbollah i Libanon och vänstern i Sverige brukar beskylla ”sionisterna” om allt möjligt medan staten Israel har på 70 år format sig som mest utvecklade, mest demokratiska, politisk mest stabila och betydelsefulla landet i Mellanöstern. Sverige för övrig är inte hotat av sionismen utan av en aggressiv islamism. FN och EU är inte israel vänliga. Snarare tvärtom och WHO dirigeras inte av Israel utan av Kina, Därför vägrar WHO låta Taiwan komma in i organisationens värme. För övrigt bor jag heller i dagens Sverige än i dagens kommunist Kina.

    1. Nu är jag ingen expert på Israel, men min uppfattning är att det är en rå, obarmhärtig, diktatur med kuliss som existerar, finansieras och drivs från den Djupa Staten i USA. WHO dirigeras inte av Kina, men USA har misslyckats med att få kontroll över WHO, och därför säger dom upp bekantskapen på samma sätt som med UNESCO eller Human Rights. Om USA inte kan härska och kontrollera vill dom inte vara med alls. Taiwan är enligt FN resolution och vida accepterad fakta bara en provins i Kina. Inte en stat. Ska då även till exempel Skåne, och Bohuslän, som ju är provinser i Sverige, få bli medlemmar. Sedan är Kina inte kommunistiskt, det började dom överge 1978. Jag har provar att bo i både Sverige och Kina, och en hel del andra länder, och valet är kristallklart. Inget överträffar friheten i Kina, framför allt friheten från våld, förtryck, förföljelser, censur, övervakning, och ideologi som finns i Sverige.

          1. ”I frågor om smak kan det inte vara några tvister” ”Det finns ingen redovisning för smak/er” engelsk översättning.
            https://translate.google.com/translate?hl=sv&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/De_gustibus_non_est_disputandum&prev=search
            Att våra sympatier och det jag föredrar är personligt förstår jag, men tillvaron är full av beteckningar som god smak, dålig smak. Förstår ändå inte riktigt, jag tycker att den vänstersinnade kultureliten har dåliga preferenser, när det handlar om invandring och dess konsekvenser och de tycker att jag har dåliga. När ”smaken” består av känslor mer än fakta, så tycker jag att det borde gå att redovisa..

Kommentarer är stängda.