Har all kriminalitet upphört eller är det systemmedia som tystar verkligheten?

När medborgarna fick våldet inpå knuten, så kom klimatet som en räddande ängel och nu handlar allt om Covid-19 pandemins konsekvenser i systemmedia. Från nöjda blomsterhandlare till sång utanför äldreboendens fönster, så hyllningskören till både Tegnell och Löfven får allt högre volym. Det behövs för att överrösta förtvivlade anhöriga som sett hur sina gamla får sluta sina dagar flämtande efter luft.  Äldre i behov av hemtjänst har inga röstresurser för klagan, när 10-20 olika hjälpare kan komma och lika snabbt gå, ofta med brister i svenska språket i en eftersatt arbetsmiljö. Ett resultat av kommuners fattigauktioner och den humanitära stormaktens ambitioner.

När jag nu tar del av systemmedia så får jag intrycket att alla brottslingar har blivit snälla och beträder den rätta vägen.

Visserligen har knarket fått svårare att hitta in, med stigande priser som följd.

Lite diskret får vi veta att operation ”Rimfrost” som nu avslutats, ändå varit framgångsrik, trots att det skjuts, sprängs och rånas som aldrig förr. Framgång är nu lika med ökning av det som skulle bekämpas av polisen. Förklaringen är att utan detta samordnade polisprojekt hade det varit ännu värre.

Vore inte detta något för grävande journalister att ägna sig åt?

Problemet är att brottslingarna har fel etnicitet. Om förövarna hade tillhört Nordiska motståndsrörelsen, då hade insatsstyrkan för länge sedan rykt ut och burat in hela gänget. Jag tror att feministernas gråt och klagan, om någon bastard skall utvisas för sina hierarkiska och brutala aktiviteter kan ha en hämmande effekt både på polisens energi och stärka rättsväsendets fäbless för låga straff och frisläppande.

Skillnaden är stor, när kändisen Paolo Roberto åkte fast för att ha utnyttjat en dyrbar eskorttjänst, då byttes jämmergråten ut mot förakt och krav på stupstock och tjära. En heterosexuell man från Europa, som vågat ge kritik till feministernas änglakör, får vänsterns sångare att slänga alla stenar.

Jag har aldrig riktigt förstått sexköpslagen, att sälja går bra, men inte att köpa. I konsekvensens namn så borde försäljning av knark vara OK, men inte att köpa, då åker Du dit, får böter och kan hamna i finkan.

Motivet anses vara att inte skuldbelägga redan utsatta kvinnor, men genom detta skyddsnät gnuggar hallickarna händerna av förtjusning och deras beskyddare högre upp i samhällshierarkin.

Kanske finns det många ”Kapten klänningar” kvar, som är ute och predikar om jämställdhet och feminism och på kvällar/nätter byter skepnad?

I vårt Absurdistan gödslas ”Muslimska Brödraskapets” alla förgreningar, med generösa bidrag. De har ”Tro och Solidariet” i bakhasorna som supporters, för röstunderlaget får ej sina för Löfvens parti. Våra medborgerliga rättigheter i grundlagen har sedan länge begravts under den kulturella identiteten, som aldrig tycka avta och bli begravd.

En tanke kring ”Har all kriminalitet upphört eller är det systemmedia som tystar verkligheten?

 1. Snarare är det väl ”CORONA” det biologiska vapnet som TÄCKER allt vad media förkunnar. Det mördas och knivskärs i samma takt men NU ska vi vara upptagna med Corona från morgon till kväll.
  Hjärntvätt a´ la svensk politisk utländsk underrättelsetjänst. Varsågod och skölj, vi ska bara ha Corona i huvudet som Tv dygnet runt matar oss med, fast INGET har hänt av värde!
  En gratis täckmantel för att undvika den (mördar)Migrationen som fortfarande pågår oavbrutet.
  Hur många är det som vistas illegalt i Sverige?
  Hur länge får man stanna illegalt?
  Hur många Tiggare får det finnas? Var bor alla dessa illegala?
  Till Polisen: Tröttnar ni aldrig på att gå till ert jobb? Era liv som den ”vanlige” medborgarens är ju inget värda längre.
  Till alla Poliser: Varför PROTESTERAR NI INTE för den miserabla Migrations Politik som man för?
  Det trots allt NI som står i den ”främsta skottgluggen”!
  Antalet illegala som fått avslag växer ju fortare än vad man hinner avhysa!
  När når vi 200.000 illegala Migranter och är det Djungelns lag som DÅ gäller.
  Är det rån och mord som alla dessa lever av eller vad lever de av, Politiker?

Kommentarer är stängda.