Bill Gates välgörare eller despot?

Att finna hyllningsartiklar om denne filantrop är inte svårt. I systemmedia är det bara att väla och vraka.

I min lokaltidning ”Corren” skrev chefsredaktör Christer Kustvik i en ledare den 2 maj ”Dags för alla att lyssna på Bill Gates.”

Ingressen lyder ”Varningsklockorna om en kommande pandemi har ringt i många år, men har de senaste decennierna överröstats av andra högljudda, polariserade röster”.

Här kommer exempel på polariserade röster från nyhetssajten ”Alfheimer” info@ipcc.nu  som återger artiklar från sk. ”högerextrema sajter.”

Eftersom medborgare med sunt förnuft och folkvett (till skillnad från vår statsminister) betecknas som högerextrema om de tar avstånd från ”änglakörens” repertoar, så läser jag utan rädsla.

Citat:I januari 2010 tillkännagav Bill och Melinda Gates ett löfte om 10 miljarder dollar för att inleda ett decennium av vacciner. Men långt ifrån ett olegerat gods, är sanningen att detta försök att omorientera den globala hälsoekonomin var en del av en mycket större agenda. En agenda som i slutändan skulle leda till större vinst för Big Pharma-företag, större kontroll för Gates Foundation över området global hälsa och större makt för Bill Gates att forma framtidens gång för miljarder människor runt om i världen.…” Källa: corbettreport

Bill Gates, mjukvarumagnaten som utropat sig själv till planetens sjukdomskejsare, aviserade nyligen att enda sättet för mänskligheten att återgå till hur det var innan Covid-19, är att alla människor på planeten först vaccineras med en, eller allra helst två, doser av någonting som just nu kokas i hop av svartalferna i Big Pharmas kryptor... Källa: newspunch

Upprop: Stoppa EU:s planer på ett pass kombinerat med ett vaccinationskort► EU planerar att införa ett pass kombinerat med vaccinationskort. Det planerade passet bryter mot UNESCO:s Universella Deklaration om Bioteknik och Mänskliga Rättigheter från 2005 (jmf artikel 6, sektion 1 och 3 och artikel 28). Det planerade passet utgör också ett flagrant brott mot ett flertal andra mänskliga rättigheter, såsom den fria rörligheten…Källa: blueshift

Bill Gates Calls for a Tracking System to Halt Your Travel

Vaccin är mumma för Big Pharma, vinsten får läkemedelsföretagens VD:ar att vältra sig i folkets pengar som Joakim von Anka.

Tyvärr har president Trump nu vänt sig mot det amerikanska folket och har anslutit sig till Big Pharma’s vridna avfolkningsagenda för att använda det amerikanska folket som mänskliga marsvin i sina galna vaccinexperiment, meddelar Natural News (också en föraktad nyhetssajt av etablissemanget)

Min inställning till vacciner är delad. Vissa behövs för att förhindra utbrott av t.ex. smittkoppor, polio, tuberkulos, men jag ser faror med de ständigt återkommande influenza vaccinationerna, som blockerar för naturlig immunitet och öppnar dammluckorna för Big Pharmas profit.

Däremot är frivilligheten total, när det gäller migranters val att läkarundersökas, trots deras ökade potential att föra in bakterier, virus och sjukdom.

I en studie konstaterades i jan 2020 att de som tog influenza vaccin löper 36 % ökad risk för covid-19 jämfört med de som inte vaccinerat sig. Källa: naturalnews

Vaccin är mumma för Big Pharma, vinsten får läkemedelsföretagens VD:ar att jubla och vältra sig i bonusar. Ingen har väl glömt narkolepsi skandalen efter svininfluenzans massvaccinationer.

Denna informativa länk kommer från en bloggläsare , det är Peter Krabbe som frågar sig om vaccin är mål eller medel? https://peterkrabbe.wordpress.com/2020/03/21/corona-del-1-vacciner-mal-eller-medel/

Hela tiden finns NWO krafter bakom den hyllade filantropiska välgörenheten, som förmodligen är NWO:s fronsoldater.

Att följa Christer Kustviks uppmaning i min lokaltidning att lyssna på Bill Gates rekommenderas endast om man inser att bakomliggande drivkrafter kommer från den globala finanselitens önskan om en världsregering.

8 tankar kring ”Bill Gates välgörare eller despot?

 1. Anders Tegnell, historik frånWikipedia,
  Tegnell har under flera perioder varit verksam utomlands. Mellan 1990 och 1993 arbetade han för Världshälsoorganisationen (WHO) i Laos. År 1995 utbröt ebolafeber i staden Kikwit, belägen 25 mil öster om dåvarande Zaires huvudstad Kinshasa. Tegnell, som då var smittskyddsläkare i Linköping samt knuten till Linköpings universitet, ingick i den grupp svenska experter tillhöriga Läkare utan gränser som reste dit på uppdrag av Räddningsverket.[6][8] Sjukhuspersonalen hade då övergivit sjukhuset av rädsla för smittan. I efterhand har Tegnell berättat att det i Sverige fanns en oro för att gruppen skulle ta med sig sjukdomen tillbaka till Sverige. Gruppen satte läkarstudenter att undervisa befolkningen i byarna runtom staden hur man bäst undvek smittan. Studenterna tog sig till byarna på cyklar, som flugits ner från Sverige.[3] Tegnell arbetade senare vid EU-kommissionen i Luxemburg med bakterier som kan användas för terrorändamål, exempelvis mjältbrand.[7]
  Frågan är om inte Anders Tegnell ”avlönas” även han av Bill Gates? WHO:s koppling till Bill Gates är väl allmänt känt, men är Anders Tegnell kopplad till Bill Gates? Om så är fallet, SLÄNG bort Anders Tegnell från allt vad media beträffar. Om gates syftar till likvideringar dår är väl även Tegnell delaktig mot detta brott mot mänskligheten precis som den Italienska politikern uttrycker det.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Anders_Tegnell
  https://youtu.be/Vn3EE7EMfXc

  1. Jag tror inte det är fullt så enkelt. Glöm inte att amerikanska BigPharma vill ha totalitär kontroll över all medicin och allt vaccin i världen. Den kontrollen kan ske via WHO, att endast deras patenterade dyra kemikalier tillåts användas i WHO och allt hälsoarbete. Det är därför Trump hotar WHO om USA inte får kontroll. Tegnell finns långt ner i det systemet. Däremot är svenska media, Bonniers i synnerhet, absolut köpta av samma krafter i USA. Långt i bakgrunden sitter BigBanking, BigPharma, BigAgri, BigFood, osv. och framför all USAs krigsindustri och rycker i trådarna.

 2. Då kom det till slut att ”Regeringen sjösätter strategi för coronavaccin ”. Tidigare ”jobbade” Kristersson för masstester! Mer Kabalanhängare får man leta efter. Vi vill se när ALLA Riksdagsledamöter som lobbisterna är DE som skall vaccineras först i diraktsänt i Tv. Vi övriga skall inte tvingas att vaccinera oss. När det gäller testerna är de REDAN KONTAMINERADE med att ge utslag för BIOVAPNET, Corona. Varför påstår man hela tiden att det är ett virus! Utomlands vet man att det inte är det. Italiensk politiker vill Åtala Bill Gates för brott mot mänskligheten, varför omnämns inte det plus alla andra HAN likviderat med sina injektioner runt om i världen genom MÅNGA år?

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-sjosatter-strategi-for-coronavaccin

  https://youtu.be/Vn3EE7EMfXc

 3. Ты несколько часов как дома. [url=https://onlinecreditka.site/vygodnye_kredity_v_kazakhstane.php]выгодные кредиты в казахстане[/url], [url=https://onlinecreditka.site/vziat_kredit_200000_onlain.php]взять кредит 200000 онлайн[/url]. Слышно было только движение наших челюстей и урчание котёнка, который вцепился в кусок колбасы и утащил его в сторону. [url=https://onlinecreditka.site/oplatit_kredit_onlain_s_karty_sberbanka.php]оплатить кредит онлайн с карты сбербанка[/url], Не знаю насколько он разумен, но решения он принимает быстро и правильно. [url=https://onlinecreditka.site/otdeleniia_mdm_banka.php]отделения мдм банка[/url], [url=https://onlinecreditka.site/zakaz_kreditki.php]заказ кредитки[/url]. Некоторые пытались держать гранату чуть дольше, чтобы взрыв наверняка произошёл там, где надо.

 4. Inom IT kretsar, där jag själv befinner mig, finns ingen individ som är så djupt avskydd och hatad som Bill Gates.
  Han ses som ett rovdjur, en hånleende Tyrannosaurus Rex.
  Bill Gates har nått dit han är genom hot, trakasserier, förföljelser, politiska kontakter, och ren rå kriminalitet.
  Alla som försökte skapa ett konkurrerande system till Microsoft eliminerades på något sätt, till Linux tog fart.
  Anledningen till att Linux lyckades var att utvecklingen inte drevs att ett företag eller person som kunde elimineras.
  Det var Bill Gates som startade massövervakningen NSA-FRA genom att övertala Bush 2001 att inte splittra Microsoft i gengäld mot att Bush kunde massövervaka världen via Windows.
  Bill Gates hade redan allt på plats sedan 1995, W95. Jag upplevde det, jag var med. Bill Gates har inte ändrats, vad han nu skapar är ett nytt monopolistiskt ”Microsoft”, men medicinskt. Det betyder monopolistisk kontroll av individen, över hela världen.
  Vägen att gå istället är TCM Traditional Chinese Medicine, och det är därför att Kinas väg hotar Bill Gates som media så intensivt förtalar Kina, även i Sverige.
  Vaccin är inte enbart av ondo, vaccin har utrotat smittkoppor och polio, men kom samtidigt ihåg att TCM hade smittkoppsvaccin och penicillin för 2,500 år sedan. Det är BigPharma, monopolismen, och patentsystemet som är problemet.

  1. Enligt vår systemmedia, så ligger nog vår Herre i lä, när det gäller Bill Gates med förgreningar som jordens frälsare. En Tyrannosaurus Rex är Kina med Ryssland strax bakom.

   1. Hmm…Kina och Ryssland är väl de länder som bekämpat globalisternas NWO så att vi fortfarande har en viss frihet kvar! Gissa hur världen sett ut om globalisterna fått härja fritt utan att bromsas av Kina och Ryssland? Bill Gates är för övrigt mycket riktigt en programtjuv och numera månglare av mer eller mindre farliga mediciner världen runt. Tydligen mer lönsamt än att sälja windows-skiten!

    1. Bill Gates har många gånger sagt att hans Microsoft med dess tidigare monopol var ren välgörenhet mot världen och dess befolkning. Ett standardiserat system för alla kontrollerat med diktat från en man, och ett verktyg för massövervakning och kontroll. Han har många gånger beklagat sig över att program som Linux och FSF (Free Software Foundation) har förstört det fina totalitära system som han skapat. Vad han gör nu är att försöka upprepa sin framgång med Microsoft med att skapa ett totalitärt system för vacciner, hälsa och mediciner. De planerna hotas av Kinas Traditional Chinese Medicine (TCM), Gates vaccin och medicin kostar hundratals kronor, Kinas en krona. USA vill härska över världen på deras villkor. Det är därför USA vill få kontroll över WHO, för genom WHO kan USA kontrollera läkemedel, hälsa och vacciner, och monopolet, och amerikanska BigPharma vinster och totalitet. När WHO driver kampanjer i Afrika skall endast amerikanska BigPharmas kemikalier tillåtas och användas. USA strävar efter ett totalitärt USA kontrollerat och styrt globalt imperium och global militärdiktatur. Kina arbetar i motsatt riktning, ett multipolärt system där var land fattar sin egna beslut och där läkemedel, vacciner och hälsa blir tillgänglig för alla.

Kommentarer är stängda.