Hedersförtrycket lever, kusingiften likaså

I våra större städer blickar Fadime ner på oss med sorgsen blick från stora reklampelare med texten: Fadime är död. Hedersförtrycket lever.

Insamling till ett 90-konto följer efter denna textrad.

Om vår feministiska regering hade menat allvar med tomma högtidsord om att motverka hedersförtryck, då hade kusingiften varit förbjudna för årtionden sedan. Inga krav på förbud varken från höger eller vänster.

Väljare i invandrartäta förorter får ej störas!

Detta hån och denna likgiltighet för främst försvarslösa flickor med etnisk bakgrund fråm Mellanöstern och Afrika fyller mig av förakt för ryggradslösa politiker.

De annars så högröstade feministerna tiger, liksom verk, myndigheter, föreningslivet, socialtjänst, sjukvård osv.

Gudrun Schyman med sina indoktrinerade unga supporters skruvade däremot upp volymen rejält och flyttade i vanlig ordning förtrycket till alla vita män.

Trots att det är väl belagt att upprepade kusingiften ökar risken för kognitiva och motoriska skador både i den väl ansedda vetenskapliga tidskriften ”Lancet” och i Läkartidningen redan under 2013, så händer ingenting.

Jag upprepar till leda att dessa forskningsrön väl stämmer med hembesök till funktionsnedsatta unga med invandrarbakgrund under yrkestiden i sjukvården.

Jag har aldrig förstått hur vänstern som ständigt ömmar för genus, feminism och HBTQ frågor alltid blundar för detta förtryck. Det har tom rapporterats, att när unga män med utomeuropiska hemvist utövat sitt kvinnoförtryck genom våldtäkt, så vill vänsteroffer inte anmäla och snyftar dessutom över någon ”berikare” dvs. bastard, som mot förmodan skulle utvisas.

Hjärntvätten i t.ex. identitet, relativsm, feminism, patriarkaliska strukturer och mångkultur är patologisk hos dessa unga vänsteraktivister och tyvärr finns allt för många kvinnor med i denna samling av verklighetesförnekare.

Det politiker gör är att gödsla med projektpengar till utredningar, kartläggningar, föreningar, projketanställningar och till diverse låtsasprojket för att visa på handlingskraft med syfte att inget radikalt händer, som kan förarga denna viktiga väljargrupp. Glassiga broschyrer delas glatt ut med ena handen, medan den andra bidrar och permanentar hederskulturen i den kulturella identitetens namn. Detta tillvägagångssätt är regeringen i ett nötskal.
För denna modell med låtsas aktiviteter mot förtryck, ojämlikhet och orättvisor är Löfvens paradgren. Den har givit socialdemokraterna långvarig framgång, det ser vi även i denna coronatid, trots döden på äldreboenden och tomma beredsskapslager.

Inte konstigt att en kvinnlig S-politiker anmälde Olle Ljungbeck till polismyndighet, när han stod med sitt plakat i Gävle som avslöjade politikers förräderi.

Omsorgen om partiet och sin egen karriär är vida större än att bänkar står tomma vid terminsstarten och att unga flickor fråntas sitt liv.

Hur många fler Fadime och Pela skall mördas i hedersförtryckets namn innan kusingifen förbjuds?

Förlorat medborgarskap med utvisning som påföljd för de (familjen, klanen) som bryter mot det borde omgående in i grundlagen.

Tänk om det stod ”Fadime är död. Hedersförtrycket lever, tack vare kusingiften, som måste förbjudas”!

Då skulle jag skänka pengar.

—————————————————————————-

Jenny Piper som alltid är på alerten med bevakning av nyheter undrade på sin blogg den 13/5 om det finns kurage nog från regeringen att stoppa bidrag till föreningar som gödslats med pengar till fortsatt hedersförtryck. Fd.kulturminister Alic Bah Kuhnke (MP) var den största gödselspridaren till muslimska brödraskapets alla förgreningar, som ett tack för hjälpen för sin politiska karriär. Dessutom hann hon förstöra mycket av statliga museérs innehåll, där kulturarv från olika epoker åkte ut och ersattes av mångfald och pekpinnelappar vid nyinstallationer. Det var bara Kina experten Ola Wong som protesterade från kulturvärlden. Övriga var helt upptagna med att sjunga i ”änglakören”.

JP hänvisar till en debattartikel i Expressen,Kampen mot hedersförtrycket fortsätter och kräver modiga politiska beslut. Föreningar och samfund som rättfärdigar hedersförtryck ska inte ges offentliga bidrag. Religiösa skolor ska stoppas, skriver Annika Strandhäll (S) och Amineh Kakabaveh.

Men ingen vill stoppa kusingiften, med sin giftiga följder!

https://www.expressen.se/debatt/240-000-vaxer-upp-med-hedersnormer/

2 tankar kring ”Hedersförtrycket lever, kusingiften likaså

 1. Det är inte bara ”kusingiften” det gäller. Problemet är betydligt större och allvarligare. På Utbildningsradion skriver VD att ”Kina fortsätter att attackera oberoende journalistik, svenska medieföretag och svenska publicister.” Vad ambassadören, och jag, attackerar är emellertid hur yttrandefrihet missbrukas, vilket är identiskt med 1933 i Tyskland, bara att måltavlan och ideologin är annorlunda och kallas ”multikultur”, ”feminism” och ”lika värde”. Unga människor indoktrineras, idag på identiskt sätt som då. Media, och politikerna, drömmer upp något slags utopiskt samhälle där bakgrund och kultur inte skulle betyda något, med det gör det. Den unga damen Wilma har just fått uppleva vad media lär. Många, beroende på bakgrund, skulle hävda att Wilma skulle ha anpassat sig till de krav som ställdes på henne, andra att den nu anklagade kurden aldrig skulle ha tillåtits bo i Sverige. Jag ser båda alternativen som otänkbara. Dessutom är rasismen på svenska media otrolig. I vilket land attackerades människor på gatorna på grund av sin etnicitet. Tre länder kommer omedelbart fram i minnet, 1. Tyskland mellan 1933 och 1945, 2. USA idag där just en afroamerikan sköts ner på öppen gata framför kameran, och 3. Sverige där människor med asiatiskt utseende nu trakasseras på gatorna efter mediehetsen i systemmedia och statsmedia mot Kina och kineser.
  https://www.ur.se/ur-bloggen/kina-fortsatter-att-attackera-oberoende-journalistik/
  https://samnytt.se/wilma-styckades-med-kokskniv-nar-hon-gjorde-slut-fick-vad-hon-fortjanade-den-lilla-horungen/

  1. Indoktrineringen har lyckats väl för mottagliga flickor och kvinnor.
   Attraktionen för brunögda och utomeuropiska män kan också bli ett medel för att i praktiken visa på det lika värdet.
   Ofta med mycket tragisk utgång.
   Tänk om det hade varit en medlem från Nordiska Motståndsrörelsen som hade brukat detta bestialiska mördarvåld mot en muslimsk ung kvinna, då hade nog Löfven beordrat insatsstyrkan att göra rent hos bland ”Borlänges supportrar.”
   Nu händer ingenting, ansvariga för denna massmigration fortsätter att rulla ut våra skattepengar till Muslimska brödraskapet och dess utlöpare, så anpassningskraven blir allt större på framtida, naiva och oskuldsfulla Wilmor. Repliken ”Men, vem stöpte kulorna” från ”Ådalen” känns alltför välbekant även 2020.

Kommentarer är stängda.