Hur kan detta vara möjligt?

Hur kan detta vara möjligt?

Olle Ljungbeck skriver till samtliga kvinnoförbund och ställer en mycket adekvat fråga:

”Hur kan detta vara möjligt?

Ni påstår er föra kvinnokampen vidare. Men då ljuger ni. Ni har kapitulerat. Och den ni främst kapitulerat för är den som enligt grundlagen har skyldighet att värna kvinnorna och hävda deras jämlikhet med männen.

Flera opinionsinstitut påstår att i dag sympatiserar 6 av tio kvinnor med Stefan Löfven och hans kvinnofientliga politik!

Är detta sant så är det utan tvekan det största misslyckandet någonsin för kvinnokampen. Denna kamp är om än inte färdig så har den tills nu varit ganska framgångsrik för de svenska kvinnorna.

Om siffrorna är riktiga så slutar sålunda hundra år av kvinnokamp, 1920–2020, med hedersförtryck/våld, kvinnlig könsstympning, barn- och tvångsäktenskap, tvångsmässiga könsattribut som slöja, niqab burka, etcetera. 

Och detta har i stort sett skett under Stefan Löfvens regeringsperiod. Men redan när han tillträdde borde ni insett att Stefan Löfven är antifeminist och inget annat. Det första tecknet på detta var hans krav på att de kvinnliga ministrarna skulle bära schal när regeringen besökte Iran!

Trots att tiotusentals kvinnor utsätts för hedersvåld och utsatts för våldtäkter, våld av annat slag, förföljelse av kvinnor/flickor så att de knappast kan röra sig utanför hemmet utan skydd etc gör han ingenting!

De partier som samregerar med honom trots detta, är ju dubbelt ansvariga för den katastrofala utveckling som nu sker av kvinnligt förtryck och förnedring. Ni har också backat från att förbjuda religiösa friskolor, där islam är grunden och där framförallt flickor får sitt liv förstört av den skändning och hjärntvätt som sker mot dem i dessa skolor.

Självklart är alla riksdagspartier till skyldiga till att dagens förtryck av kvinnor får fortgå.

I stället för att skryta om att ni för kvinnokampen vidare borde ni erkänna att ni kapitulerat för antifeministerna av vilka Stefan Löfven är en.

Då säger ni kanske. Vem är Olle Ljungbeck som kan påstå att de kvinnor som sympatiserar med Stefan Löfvens reaktionära politik inte vet sitt eget bästa.

Jo det kan han, därför att de som bl a skall informera om kvinnors och flickors situation – och det är bland annat ni i det här landet – inte gör det!

Den dagen ni tydligt och klart informerar om utbredningen av hedersvåld, kvinnlig könsstympning, våldtäkter, barn- och tvångsäktenskap, förtrycket av flickor i muslimska skolor, tvånget för många flickor att mot sin vilja bära könsnegativa attribut etc kommer kvinnorna att lämna socialdemokratin och de partier som stöder denna.

Men också hur lite Stefan Löfven bryr sig om detta utan i stället inom det egna partiet tolererar islamister som är emot kvinnlig frihet och jämlikhet med mannen. Den dagen ni vågar säga sanningen om detta, kommer Stefan Löfven att tappa alla sympatier från kvinnor och från ytterligare fler män.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

——————————————

Empati brukar anges som en kvinnlig egenskap. Men var är empatin för våra äldre som i många fall får kämpa mot sin corona död utan syrgas och intensivvårdsplats?

Däremot blomstar empatin hos vänsterns kvinnor, när någon ”bastard” skall ut ur landet.

En 55-årig kvinna Anita Pettersson tillhör den övergivna skara som långsamt fick dö på Falu lasarett. Dottern påpekar att modern också hade underliggande sjukdom, men reagerar strakt på denna inhumana dödskamp. Hon vill att denna tunga länk skall spridas till allmänheten, för att visa hur det kan se ut innanför sjukvårdens stängsel. Nu skriver hon en anmälan till IVO.
Att intensivvårdsplatser nu finns lediga kanske har sin förklaring i den humanitära stormaktens behandling av corona sjuka, både äldre och riktigt gamla patienter.

https://samnytt.se/video-har-dor-anita-pettersson-av-corona-utan-vard-kippar-efter-luft-men-nekas-syrgas/

Det är inte bara Olle Ljungbeck som anklagar regeringen för dråp.

https://samnytt.se/infektionslakare-anklagar-regeringen-for-drap/

Och för skrämmande bortförklaringar https://newsvoice.se/2020/05/torsten-sandstrom-covid-19/

6 tankar kring ”Hur kan detta vara möjligt?

 1. Hur kan detta vara möjligt?
  LÖGNEN är dessa plebejers ryggrad!
  GRUNDFALSK är bara förnamnet. EPA-trojaner. Lindrigt sagt.
  Förträffligt att de hängs ut i fria sanningsmedia.

  1. Visst är det så och därför utgör ”fria sanningsmedia” stort hot mot politiker, där vänsterliberala leder stort.

 2. Det är de som kontrollerar media och främst DEMOSKOP som publicerar vad deras olika ”publikationer” påstår. Det är ren konspiratorisk propagande när man medialt ger Löven ökat förtroende. Effekten av det är precis som du säger, Harriet. Vi förstår det inte! Som vanligt planeras allt i förväg och allt kan endast syfta till att media ska provocera det svenska folket till att ilskna till, som medför att man kommer tappa REJÄLT vid nästa val. Media, en effektiv ”sopkvast” utan ansvar som bara går de BORGERLIGAS ärenden och inga andras. Vilket scenario hade vi haft om vi NU hade en Borgerlig regering istället?

 3. Från min syster:
  Wilmas vidriga öde skrämmer så oerhört…alla gamla som går döden till mötes,vilken nedvärdering av människor…….den feministiska regeringen skrämmer mest av allt och hur farao kan Löven få ökat förtroende, det går inte att förstå!

  1. Wilmas öde hände inte, det orsakades. Unga människor indoktrineras idag. Media, MSM, och politikerna, drömmer upp något slags utopiskt hypotetiskt samhälle där bakgrund och kultur inte skulle betyda något, med det gör det. Den unga damen Wilma har just fått uppleva konsekvensen av vad media och skolor lär. Många, beroende på bakgrund, skulle hävda att Wilma skulle ha anpassat sig till de krav som ställdes på henne eftersom hon hade anslutit sig frivilligt till hans kultur, andra att den nu anklagade kurden aldrig skulle ha tillåtits bo i Sverige. Jag ser båda alternativen som otänkbara. Orsaken till Wilmas öde är konsekvensen av att makteliten indoktrinerar befolkningen, speciellt de unga, till att tro att bärarna av dessa mycket olika kulturer kan integreras i det svenska samhället, eller att bärarna av den svenska kulturen kan integreras till deras kultur. Så är det inte, och inte bara i Sverige. Kina består av tusentals folk med olika kulturer som bildats för över 25,000 år sedan. Generationer av härskare, bra och dåliga, har försökt att integrera alla dessa folk, och misslyckats. Den senaste var Mao Zedong. Kulturrevolutionen, Kina skall bli ett folk, med ett språk, och en kultur. Det gick inte. Istället har Kina lyckats genom att alla dessa kulturer lärt sig att samexistera utan konflikter, men att behålla och förädla sin egen karaktär. Man undviker konflikter i Kina. Speciellt de konflikter som tog Wilmas liv. Dessutom är rasismen på svenska media otrolig. I vilket land attackerades människor på gatorna på grund av sin etnicitet. Tre länder kommer omedelbart fram i minnet, 1. Tyskland mellan 1933 och 1945, 2. USA idag där just en ung afroamerikan sköts ner på öppen gata framför kameran, och 3. Sverige där människor med asiatiskt utseende nu trakasseras på gatorna efter mediehetsen i systemmedia och statsmedia mot Kina och kineser.

 4. Vad det svenska samhället behöver är en ”Charles Bronson” eller ett tusental som han som rensar upp i det politiska träsket, liksom hos rättväsendet där Frimurare bildat en egen rättsstat i staten. Hur skall vi annars bli av med dessa ”avarter” till samhällsparasiter som enbart ser till sitt eget bästa, på bekostnad av folkets lidande. Det svenska folket betalar till och med för att dessa individer skall se till att vi ska lida! Vi måste till slut själva AGERA själva eller skall vårt lidande tillåtas att eskalera? Vad tycker ni alla ”vanliga” medborgare? Har vi inte lidit nog NU alla ”svennar”?

Kommentarer är stängda.