En tillbakablick på politiska synder

Signaturen ”TT” gör i detta inlägg en tillbakablick över politikers tillkortakommanden, eller rättare sagt en noga planerad strategi för att sänka fosterlandet. Räfst och rättarting sker aldrig för de har skaffat sig frihet från ansvar och fortsätter som förut.

——————————————————————————————–

”Läkarbrist
Anledningen till att det råder läkarbrist är Carl Bildts förtjänst. Han halverade läkarutbildningen på 1990 talet.
Då han har kopplingar till “kabalerna” och deras långa planering för framtiden av vår kommande massinvandring som nu har skett stegvis .
Konsekvensen var att skapa det framtida kaos som vi idag fått. I och med att han skapade bristen på dagens “svenska” läkare, som vi idag har.
Istället har vi tvingats söka utländska läkare som inte vill tillgodogöra speciellt kvinnors behov p.g.a. av sitt kulturella arv. Man kontrollerar inte ens om de har “köpt” sina läkartitlar. I Rumänien kan man köpa allt!

Macchariniskandalen
Förmodligen i andra länder också. Ett praktexempel är väl den som hade ihjäl ett antal med sina luftstrupstransplantationer på Karolinska. Den så kallade Macchiariniskandalen.

Hur många FALSKA läkare är verksamma i Sverige egentligen?

Nuonaffären och riksrätt
Alliansen sålde 2007 Vin & Sprit för 53 miljarder svenska kronor. Sedan tillkommer NUON affären där Maud Olofsson (med bihang) gjorde en förlustaffär på genom det statligt ägda elbolaget på just 53 miljarder.

Att Löfven bör ställas inför riksrätt snarast möjligt håller jag fullständigt med Olle Ljungbeck om.
Men ALLIANSEN skall väl också ställas inför riksrätt snarast möjligt. Det var ju de som öppnade damluckorna för den framtida migrationen förutom ALLIANSEN STAL 53 MILJARDER. Man tog in 53 Miljarder med ena handen för att sedan göra en förlustaffär på 53 Miljarder.
Den STORA frågan är VAR hamnade dessa 53 Miljarder, Excellensen med bihang?
Vi vill också även ha sanningen om ALLIANSENS förehavanden och enbart sanningen, NU.
Vi kommer aldrig få sanningen av politikerna för de behöver inte stå inför rättskranket p.g.a. av deras egenkonstruerade immunitetslagar, som de tillåts gömma sig bakom sedan 1970 talet.

Manipulerande val
Sedan har vi det manipulerade valet 2006. Hur kunde Moderaterna ÖKA från det tidigare valet med 80 % fler röster än valet innan? En sådan ÖKNING är omöjlig, statistiskt sett.

Carl Bildt hade inte synts till på många månader. När siffrorna kom efter att de stått stilla i c:a 3 timmar och M tog hem det ”redovisade valet” vem dyker inte då upp på ”scenen”?
Om inte vår nya Utrikesminister Carl Bildt. Han hade smugits in för ingen hade sett honom förrän det var dags!

Sedan har vi valet där man stal dator på fredagskvällen med alla loggin uppgifter till de övriga länens datorer som skulle lämna in sina slutröster.
Återigen stannade rösträkningsförfarandet i 3 timmar. Som tidigare hänvisade man till att det är ett ”stort tryck” på nätet som medför denna försening!
Vilken bluff!
När ska vi få dessa sanningar om de genomförda manipuleringarna?

Dataintrång
Till och med Lejonborg skulle ha livstid när de 2006 gjorde 77 dataintrång hos sossarna där man kom över deras valstrategi.
Varför uteslöts inte hans parti i det kommande valet?
Har man skaffat sig immunitet så har man. Vi får ju ständigt besked om politikers ansvarsfrihet fast man gärna påtalar att man tar ansvar!

För vadå?

EU korruptionens högborg
Alla korrupta politiker ska ha livstid, punkt slut. Vi måste bli av med all dessa 7 (företags) partier då de tillåts bedriva korruptionsverksamheter dagligen. Precis som gör i EU med sina “sekretesslagar”. Alla ska betala till EU men var pengarna hamnar får vi aldrig veta förutom någon “gnutta” här och där. Vi ska även gå ur EU. Att politikerna saknar kompetensen till att ta detta steg men folken har blivit mer kompetenta och medvetna. Vi kommer till nästa val visa att “All makt utgår från folket”.

………………………………………………………..

Förutom Carl Bilds avoghet till utökade platser på landets läkarutbildningar, så bidrog också läkarförbundet med ett veto, allt för att hålla uppe läkarlönerna. Utbildningar för sköterskor och paramedicinare utökade platserna på utbildningsorterna.

Att utländskla läkare, främst utomeuropeiska, har stora brister i kompetens, därom vittnar både IVO (Inspektionen för vård och omsorg och HSAN (hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd)

https://lakartidningen.se/Aktuellt/Nyheter/2020/02/HSAN-Okning-av-lakare-med-utlandsk-utbildning-bland-oskicklighetsarendena/#.XleX9q8n69I.facebook

2 tankar kring ”En tillbakablick på politiska synder

  1. Det finns duktiga läkare utomlands, många betydligt duktigare än de svenska. Problemet är att många av de Sverige får in är antingen bluffmakare eller okunniga som misslyckats utomlands. Det är det svenska ”filtret” som inte fungerar, lite som att använda ett fisknät som regnskydd. När bedömarna är okunniga släpper dom in fler okunniga. Standarden i Kina är mycket hög, men förutsättningarna är även olika. Dels skiljer man inte på Traditional Chinese Medicine (TCM) och annan medicin, Det som gäller är patientens bästa, inte massa regler. Läkare i Sverige kan straffas om dom rekommenderar TCM. Vi vet att Lianhua Qingwen är aktivt mot coronaviruset, men tullen stoppar det och ingen läkare vågar rekommendera det, istället får patienterna morfin för att dö. Dels är läkarna mer specialiserade i Kina och nätverkar mycket livligt, del mer erfarna. När en svensk läkare träffar 10 patienter träffar en kinesisk 50. Problemet med den svenska varianten av så kallad ”demokrati” är att den inbjuder till korruption och kan manipuleras med propaganda, vilket vi fick oss bevisat redan för 100 år sedan i Tyskland. Kina börjar nu med elektronisk röstning efter samma teknologi som kryptovalutor, men svenskarna motarbetar det intensivt för det går inte att manipulera och är säkert för dataintrång.

    1. I Sverige hyllas valfrihet, men absolut inte inom sjukvården. Väl beprövade medel från naturens skafferi gör Big Pharma inte samma vinst på, syntetisk framställning ofta med biverkningar, som kräver ytterligare mediciner går däremot mycket bra.

Kommentarer är stängda.