Nya hot mot Sverige och vad som händer i Wuhan

Meddelande från Karl Wang med länkar. Att läsa alster från olika källor är det enda rätta, sedan får man bilda sig sin egen uppfattning.


”Inte nog med att USA bedriver ett mycket välkänt och aktivt spionage mot Sverige genom sina system som Facebook, Twitter, Whatsapp och Skype. Nu har CIA börjat köpa upp journalister och bloggare i Sverige för sprida falska nyheter och propaganda.

Vi tar en titt på vad som pågår i Wuhan. Kina har nu i stort återgått till det normala, men ofta på lite annorlunda sätt. Nya affärsinitiativ bara flödar, och ironiskt nog kommer coronakrisen att hjälpa landets framsteg.

——————————————————————————-

En motpol är ledaren i DN den 19 april ”Välkommen till en kinesisk världsordning” https://www.dn.se/ledare/valkommen-till-en-kinesisk-varld/

”………..Peking investerar inte i väst för sitt goda hjärtas skull. Så länge kommunistregimen sitter i orubbat bo kommer mer kinesiskt inflytande alltid att leda till mindre demokrati, mindre frihet.”

Lyder avslutningen på ledaren.

2 tankar kring ”Nya hot mot Sverige och vad som händer i Wuhan

 1. USA behöver inte bedriva ett aktivt spionage mot Sverige för det såg ALLIANSEN till med Carl Bildt i spetsen Det vad DE som tillät USA att INSTALLERA sitt spionprogram Försvarets radioanstalt (FRA) och har tillsammans med amerikanska signalspaningsmyndigheten NSA utvecklat system för att göra dataintrång och installera spionprogram. USA vet ALLT om varenda svensk. Alla kommer väl ihåg när Barack Obama AVLYSSNADE ALLA TELEFONER/DATORER I HELA VÄRLDEN. Det kan kallas för det OPTIMALA spioneriet, men det var snabbt glömt genom medias försorg. Enligt uppgifter till
  The Guardian har den amerikanska säkerhetstjänsten NSA övervakat 35 av världens ledares telefoner. Uppgifterna kommer från dokument som Edward Snowden har läckt till tidningen.
  Sverige har dessutom spionerat på Ryssland åt USA visar de NSA-filer som man installerade. Eftersom de ansvariga inte behöver ta ansvar då måste VI väl fråga oss Var går gränsen för LANDSFÖRRÄDERI? Excellensen med bihang skall åtals och utdömas ett livstidsstraff utan frigivning. De har i uppsåt för egen vinning bidragit till den utarmning av Sverige som dag för dag bara blir värre. Det svenska folket MÅSTE protestera och se till att alla s.k. politiska immunitetslagar skall bort. VI SKA ALLA STÅ UNDER DEN SVENSKA LAGEN OCH INGA UNDANTAG SKALL ACCEPTERAS. De partier som inte anser detta skall RÖSTAS BORT FÖR ALL EVIGHET. De partier som INTE står bakom detta skall klassas som landsförrädare och inget annat. Svensson, är det BRA för Sverige att vi ska styras av LANDSFÖRRÄDARE?

  https://www.svd.se/intimt-samarbete-mellan-fra-och-nsa
  https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/uppdrag-granskning-granskar-nsa-filerna
  https://www.svd.se/uppgifter-35-varldsledare-overvakades-av-usa

 2. Som jag ser det, rubriken borde vara, ”Välkommen till en nazistisk värld”. Hur tror ni tyska folket uppfattade de rasistiska dreven mot judarna förra seklet. Läs DN. Ordval, ton och menig är identisk. Allt utvalt av Peter Wolodarski. Den amerikanska dominansen dör redan, militärdiktaturen. Kina leder redan fredligt genom exempel och föredöme, inte genom krig, hot och sanktioner. Det är nu bevisat att viruset inte kom från Kina. Virus har liksom människor ett slags ”DNA”, RNA, det går att spåra. Det finns två hypoteser, den ena att den kom från ett av de många välkända USA labb för biologiska vapen, den andra att en naturlig utveckling från en fladdermus på ön Java. USA har lagt locket på, raderat all information, men Kina har varit fullt öppen från dag ett. Det finns inga ”barbariska djurmarknader” i Kina, det finns saluhallar, precis som i Sverige, där 90% som säljs är vegetabiliskt, eftersom kinesisk mat är 90% vegetabilisk. I Kina är dom precis lika rena och välskötta som i Sverige, kanske bättre. Viruset planterades sannolikt inte av USA i Kina, men det fanns bevisligen i USA innan det fanns i Kina, spårat genom antikroppar i bloddonationer. Förmodligen spreds det till Kina med en militärdelegation i oktober 2019, men inte avsiktligt. Informationsflödet är betydligt friare i Kina än i USA. Amerikanska utredningar placerar kineser som ett av världens bäst och allsidigt informerade. Google har ju just gått ut och öppet berättat att man censurerar. DN och Bonniermedia är nu en öppet köpt del av den amerikanska djupa staten, och driver dess propaganda. Vem tror ni Peter Wolodarski rapporterar till. Varför gör just DN vinst när alla andra media går så dåligt. Var kommer pengarna ifrån. Den ”demokrati” som DN talar ska vi nog vara tacksamma för att undvika. Det var så ledarna valdes 1933 i Tyskland, och yttrandefriheten och pressfriheten då blev grunden för deras makt. I Kina väljer man inga partier, man väljer personer, med personligt ansvar, och avlägsnar dom vid behov, och styr och påverkar dras beslut.

Kommentarer är stängda.