För helvete Svensson vakna!

   För helvete Svensson hur kan Du låta dig duperas av Sveriges genom tiderna störste förrädare och bödel? 

Det är en berättigad fråga som Olle Ljungbeck här ställer och fortsätter att påminna Svensson om Löfvens nationförstörelse med sin regering.

”Ingen har ju som han förstört vårt land och förutsättningarna för oss.

Har Du inte förstått hur han manipulerar dig var gång han yttrar sig i rutan. Självklart är han inte den som skall frälsa dig från förstörelsen av vårt land. Det är ju han som förstört och fortsätter att förstöra vårt land och förutsättningarna för ett bra liv för oss. Han och hans likar försöker inbilla dig att Sveriges katastrofala situation inte är orsakad av honom, men då ljuger han dig rakt i ansiktet.

Här nedan skall Du se varför vården av de gamla etc inte har några resurser.
–   2015 och därefter har han släppt in minst 100 tusen individer varje år från en kultur som ännu inte nått upp till civilisationens nedersta stegpinne. De har medfört en kultur/religion/värderingar som inte hör hemma i en civiliserad stat.

En stor del av dessa lever på att mörda, våldta, råna, själa från svenska folket. Dessutom har de sprängt och bränt fastigheter och bilar till tiotals miljarders värde. Tusentals svenskar har därigenom fått såväl sina hem förstörda som sin ekonomi raserad.

Att dessa barbarer fått komma hit är helt och hållet Stefan Löfvens verk. Detta borde vara nog för att sparka ut honom från regeringskansliet. När han och andra skyller på att kommunerna tagit pengar från äldrevård, sjukvård, skola etc så ljuger de. De medel som skulle gått till dessa har han tvingat kommunerna att satsa på invandrarna.

Han har lurat dig Svensson att invandrarna skulle berika oss. Nej, det är som allt annat han säger, lögn. Dessa medel har gått till just invandrarna. Ca 150 miljarder minst varje år. En bråkdel försörjer sig nämligen själva. Majoriteten måste Du försörja långt in i framtiden. Majoriteten kommer att fortsätta belasta framför allt de tre områden som jag nämnt. Detta visar att han offrar inte endast våra gamla utan även de sjuka och våra barn.

Denne man hyllar Du och låter  dig duperas av medan han accepterar att de mördas, de som offrat sig för att vårt land, som skulle bli något eftertraktat att ärva och bo i!

– Men detta är inte nog. Varje år ökar han miljardbidragen till länder i framförallt Afrika och Asien. De rör sig om ca 50 miljarder årligen. Och vilka stater är det som får dem på bekostnad av våra gamla, sjuka etc.?

Jo, det är diktaturer där kvinnorna är andra klassens medborgare. Där kvinnor stenas, småflickor könsstympas etc. Trots detta hånar han dig med påståendet att han är feminist!

– I Sverige är dödstalet den 19/4 1540 pga Coronan, varav en stor del gamla som vårdats på äldreboenden.

Vet Du vilka som i många fall är smittospridarna. Jo det är de som skulle berika oss, men som varken kan språket eller på grund av sin kultur vägrar söka begränsa smittan.

Ovanstående är han skyldig och ansvarig för. Som vanligt tänkte han inte när han drev på att dessa skulle vårda våra äldre?

Men hör Du honom någon gång erkänna detta?

Nej. 

– Enligt Grundlagen/Regeringsformen är han ansvarig för att det finns beredskapslager som kan tas fram när behov föreligger. Sverige har inga sådana! Men Finland har mer än vad som täcker deras behov!

Varför denna skillnad?

– I Sverige har nu >1540 avlidit i Corona. I våra fyra grannländer sammantaget knappt en tredjedel , men som har drygt 15 milj invånare sammantaget?

– I dessa dagar när Coronan härjar och slår ut tusentals företag hade de årligen 300 miljarder som går framförallt till invandrare kunnat räddat vårt eget land från den misär vi är på väg in i.

Denne man har en enda egenskap där han är överlägsen flertalet. Det är hans enastående förmåga att ljuga, dupera och manipulera sin omgivning, inte minst dig Svensson. I sin manipulativa och propagandistiska förmåga har han ingen överman i vårt land. I det fallet kan endast sådana som nazisten Goebbels och vissa ryska kommunister under Stalins dagar gör honom rangen stridig. Några skrupler rörande moral, sanning, medkänsla etc har inte denne landsförrädare.

Nu står det klart att att det höga antalet Coronainsjuknade och döda i Sverige i motsats till de övriga fyra nordiska länderna har sin orsak i det höga antalet migranter vi tagit hit från muslimska länder med klankultur. Enligt uppgift är det främst somalier som vårdas på sjukhus i Stockholm?

Det visar att Stefan Löfven bär skulden till att Sverige drabbats hårdare och än värre än de övriga fyra nordiska länderna som sammantaget tog -trots 15 miljoner invånare tillsammans – emot  högst en fjärdedel av vad Sverige tagit emot!

En stor del av de individer som kommit från 2015 och framåt har en kulturell bakgrund där människorna fortfarande är bundna till klaner och därför lever i stora gemensamma grupper. Då ökar smittan. Men inte nog härmed de för också smittan vidare till svenska miljöer som sjukhus, äldreboenden etc där de fått möjlighet att arbeta trots att många inte behärskar språket eller lever efter de regler som myndigheterna kräver för att smittorisken skall bli så låg som möjligt.

Så utöver all olycka Stefan Löfven orsakat svenska folket så är det tydligt att han genom sin generösa, men mot svenska folket fruktansvärt negativa migrationspolitik är orsaken till att ett stort antal svenskar såväl insjuknat som avlidit av coronan – inte minst på våra äldreboenden.. Detta är så allvarligt Svensson att denne landsförrädare och indirekte mördare måste bort fortast möjligt för att inte helt förstöra vårt land. Brottet som landsförrädaren och bödeln Stefan Löfven skall avsättas och därför straffas för är landsförräderi och orsaken till att svenskar mördats, våldtagits, rånats etc etc som aldrig någon gång tidigare.
Han har som vanligt utan konsekvensanalys uppmanat kommunerna att anställa så många invandrare som möjligt i våra äldreboenden, sjukhus, vårdinrättningar, skolan etc. Trots att flertalet inte behärskar språket eller lever upp till de regler som skall förhindra spridningen av corona och därmed färre sjuka och döda.

Än en gång Svensson. Hur kan Du ger en individ din röst som förstör ditt land så totalt!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle


En läsvärd länk, med jämförande statistik mellan de Nordiska länderna i Coronans spår.

https://svenska.yle.fi/artikel/2020/04/19/vi-har-jamfort-hur-coronan-drabbat-norden-har-ar-statistik-pa-dodsfall-tester

2 tankar kring ”För helvete Svensson vakna!

  1. Hur manipuleringen går till idag i Sverige har jag beskrivit i mina två senaste inlägg. Köpta journalister och media, något som Udo Ulfkotte först avslöjade och vilket kostade honom livet, och ett exempel på hur ”Träsket” använder media för att styra opinion, agenda och folks handlingar.
    https://mychinaway.wordpress.com/2020/04/19/kopta-journalister-i-sverige/
    https://mychinaway.wordpress.com/2020/04/21/de-ville-inte-visa-verkligheten-i-wuhan/

  2. Att dessa barbarer fått komma hit är helt och hållet Stefan Löfvens verk.
    Menar Herr Ljungbeck att det INTE var ALLIANSEN med Carl Bildt i spetsen som banade vägen för det vi fått idag? Om nu ALLIANSEN är helig för dig Herr Ljungbeck kanske vi andra kan få veta HUR Carl Bildt ”fått ihop” mer än 10 MILJARDER kronor, som är villkoret för att ingå i ”The committee of 300”? Dessutom är han för NWO, som alla andra hantlangare åt CIA. Alliansen är mest skyldig till dagens elände men de övriga är också skyldiga. Därför skall ALLA partier röstas bort och inte bara S. Eller hur, Herr Ljungbeck?

Kommentarer är stängda.