Att vara sysselsatt är inte lika med självförsörjning

En ny rapport slår fast det många redan förstått, att en majoritet av invandrare aldrig blir självförsörjande.

”….Det ekonomiska utanförskapet är betydligt mer omfattande än vad den officiella sysselsättnings-statistiken ger sken av. Efter cirka fyra år har 50 procent av de invandrade sysselsättning medan det tar mer än tre gånger så lång tid att uppnå 50 procents självförsörjningsgrad….”

Regeringens ordmakare jobbar vidare med positiva ord, som nystarts-, ingångs-, assistentjobb, extratjänster osv för att dupera väljarna om berikningen, som skall blomstra inom kort. Allt medan kommunerna kommer på ekonomiskt obestånd. Att skära i den rikliga invandringsrelaterade bidragsfloran, kommer inte på fråga. Moderaternas gamla förslag om en succesiv inslussning till välfärden, är stendött. Oppositionens enda uppgift nu för Löfven och hans stödjande vänner, verkar endast vara att öppna dörren och få nicka ja till hans corona relaterade diktator förslag.

Rapporten från dessa entreprenörer presenterar det gamla vanliga om tafatta reformförslag för att bryta utanförskapet, som ofta är självförvållat tack vare politikernas gåvor med rättigheter, som gör uppförsbacken till självförsörjning mycket lång.

Asylanter jämställs av Löfven med personer som är nödvändiga för samhället, som t.ex. experter och sjukvårdspersonal, när det handlar om inresa till landet. Inget får hindra expansionen av hans viktiga väljarkår. Att de kan föra med sig dödligt virus, svåra sjukdomar och få välfärden i fritt fall är i detta sammanhang en bagatell.

Tänk om väljarna kunde inse att denna humanitet med sin falska godhet styrs av den globala finansiella eliten, där Sveriges naiva, okunniga och karriärsugna politiker med sin indoktrinerade befolkning var det perfekta landet för massmigrationen, som bara är ett medel mot deras Nya Världsordning. Frågan är om inte Covid-19 infektionen är det också?

Källor

https://entreprenorskapsforum.se/2020/04/16/ny-rapport-en-majoritet-utrikes-fodda-blir-aldrig-sjalvforsorjande/

https://entreprenorskapsforum.se/wp-content/uploads/2020/04/Rapport_Sjalvforsorjning_web.pdf

5 tankar kring ”Att vara sysselsatt är inte lika med självförsörjning

 1. Angående ”Det ekonomiska utanförskapet är betydligt mer omfattande än vad den officiella sysselsättnings-statistiken ger sken av”. Det tror jag det! Företaget som anlitades av Scb var ju ett av Wallenbergs företag, Evry! ”SCB avslutar samarbetet med företaget Evry efter att de levererat felaktiga data till myndigheten”. När ska en oberoende granskning ske av Wallenbergs inflytande över de svenska politikerna och vice versa?

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/scb-s-generaldirektor-kallas-till-regeringen-efter-pastatt-fusk

 2. Jag reste genom centrala Stockholm då jag skulle till en aktieägarträff i Näringslivets Hus men det slog mig att jag såg inte till en endaste tiggare vilket förvånade mig storligen , träffen skulle ändå vara omkring halvåtta en vardagskväll och resan skedde med buss och tunnelbana från Brandbergen till Östermalm.

  1. Jag tror många med mig upplever det skönt att inte få höra ett ”Hej, Hej” så fort vi går in i en affär, med undantag av vänsterns aktivister. Men de har nu fullt sjå tillsammans med centern och liberalernas ungdomsförbund att kräva amnesti åt alla utan asylskäl. För asylanter är inga gränser stängda, att både Merkel och Löfven, värstingarna i nationsförstörelse får folkets stöd är för mig obegripligt.

 3. De utstuderade hämtar både mat & kläder från bland annat kyrkorna och vissa av butikernas varor som t.ex. bakat dagsbröd, bullar m.m. Sedan lever man rätt så gott på försörjningsstöd eftersom matkostnaderna ingår i stödet blir dessa pengar en extra tillgång eftersom ”givmildheten” hos vissa aktörer övergår deras förstånd till vilka konsekvenser det leder till. Migranterna står ju i ”kö” för att åtnjuta vad detta korkade land SKÄNKER, oavbrutet. Till och med de 10.000 tals som skulle ha utvisats kan vara kvar då givmildheten ger dem skäl att hålla sig kvar, dessutom inbringar väl alla tiggeribössor ett EXTRA tillskott. Det flesta mår illa dagligen att se och höra detta tiggande så fort man går ut. De sitter vid ALLA strategiska platser. Varför förbjuds inte tiggeriet? Måste det svenska folket inta deras ”tiggeribesittningar” innan vi blir av med det illamående som de flesta städerna är ”nedlusade” med?

  1. En tillfällig minsking av ”Hej, hej” utanför butikerna har noterats i Covid-19 infektionens spår, men i går hördes åter ett ”Hej, hej” utanför närbutiken.
   Liberalernas och centerns ungdomsförbund vill nu åter ha amnesti åt alla som kommer hit. Löfven kan nu besluta om allt, som vänsterns aktivister befallt.

Kommentarer är stängda.