Vaccin – nödvändigt ont eller bara ont?

Hoppas Ni inte vaccinerar Er, skriver en bloggvän och bifogar en mycket lärorik video om skräckpropagandan i Covid-19 infektionens spår.

https://www.youtube.com/watch?v=xe1uJlbb1aM&t=3140s

Rädsla är nog ännu effektivare styrmedel för makthavarna än skam och skuld.

När konsekvenserna av massinvandringen började bli uppenbara för allt fler väljare, som själva eller från sina närstående fått insikt om vad ”berikningen” innebar, då kom klimatet som en räddande ängel för våra ”öppna hjärtans” politiker. Ännu effektivare än klimatångest är dagens rädsla och skräck för smitta, intensivvård och död i coronans spår.

En tävlan pågår i hela världen med att ta fram ett vaccin, ett snabbt patent och Big Pharmas vinstmaskinen blir en evighetsmaskin.

Corona virus finns i otaliga varianter, men just Covid-19 infektionens virus uppför sig inte riktigt som de andra.

Om det är framställt i något laboratorium eller kommer från en djurmarknad lämnar jag därhän., men inga företeelser sker i ett vacuum. Det är alltid några som håller i spakarna.

 Att vaccin och penicillin har räddat otaliga människoliv går inte att bortse ifrån, men när makthavarna i allians med Big Pharma årligen skrämmer upp folk för att ta sin influenza spruta, då känns det fel.

Själv vägrar jag, eftersom jag inte vill irritera med immunförsvar ytterligare, pga av flera autoimmuna sjukdomar, där immunförsvaret ”snedtänder” och inte kan skilja på inkräktare, som bakterier, virus, ca celler och kroppens egna celler.

Vilken symbios som politiker och läkemedelsbolagen befinner sig i, framkommer när ansvariga för svin-influenzans vaccinationer, ännu påstår att de gjorde rätt, trots att > 500 unga fått sina liv förstörda av vaccinet, som gav narkolepsi.

Så nu kan det bli dags igen med massvaccinering mot ett förkylningsvirus, som muterar sig och som ingen har kontroll över. Låt kroppen i stället  få utveckla egen immunitet, om den är bestående får framtiden utvisa.

En annan bloggvän tipsade om denna bok ”Vacciner – Sanning, lögn och kontroverser” av medicinanalytiker Peter C. Gotsche.

Han är skeptisk till både vaccinmotståndare och vaccinets försvarare. Han tar ställning för nödvändiga vacciner, men lyfter också fram helt onödiga och hävdar att

” det finns ingen grund för det auktoritativa rådet att vi alla borde vaccinera oss varje år, inte bara från vaggan till graven, utan tom från livmodern till graven.”

Följande säger han om läkemedelsmyndigheterna och deras allians med läkemedelsbolagen:

”Det finns överväldigande många belägg för att vi inte heller kan lita på läkemedelsmyndigheterna. De är i sitt arbete alltför beroende av vad läkemedelsföretagen säger till dem, trots att de mycket väl vet att bedrägeri, snedvridning och underrapportering av allvarliga medicinska skador är allmänt förekommande i de läkemedelsföretag som sponsrar dem.
Det tål att upprepas att våra receptbelagda läkemedel är den tredje vanligaste dödsorsaken, och det visar att läkemedelstillsynen inte fungerar; myndigheterna skyddar oss inte mot livshotande skador från läkemedel. Inte desto mindre är bipacksedlar som är godkända av myndigheterna bra informationskällor när vi försöker ta reda på vilka skador vacciner orsakar….”

Denna  bok ställer jag mig i kö på hos biblioteket, boken går också att beställa via länken

”Vacciner – sanning, lögn och kontroverser”

Men läs gärna Christer Nilssons kritiska recension av boken först.

https://newsvoice.se/2020/04/vacciner-sanning-logn-och-kontroverser/

Samt en dokumentär om sanningen bakom vacciner.

https://newsvoice.se/2020/04/dokumentarserie-om-vacciner/

För vaccinets och mediciners förkunnare rekommenderar jag ”Piller och profit – en dödlig industri” av John Virpanen, fd VD för ett globalt läkemedelsföretag.

Den borde ligga på varje läkares nattduksbord.

Dödligheten i covid-19 infektionen ligger nu på ca 1500, men varför inte samma uppmärksamhet av > 3000 dödsfall från biverkningar av den dödliga industrin, som får fortgå år efter år, utan att politiker, myndigheter lyfter ett finger??

2 tankar kring ”Vaccin – nödvändigt ont eller bara ont?

  1. Sanningen om hur Cov 19 kom till har nu kommit i dager. Bio-vapnet har finansierats av amerikanska skattepengar! Detta gjordes under Obamas tid!

    ”In 2015, Dr. Anthony Fauci Broke the Law When He Funneled $3.7 million of NIH funds to Wuhan, China Lab for Weaponization of the Covid-19 virus. In 2017 Fauci Predicted America Would be Hit by a “Surprise” Pandemic”.

    https://beforeitsnews.com/health/2020/04/bombshell-origin-of-coronavirus-exposed-dr-rashid-buttar-ignites-a-firestorm-gates-fauci-fake-pandemic-numbers-economy-collapses-3019905.html

Kommentarer är stängda.