Har landet en dödsängel och bortförklaringsmästare till statsminister?

Olle Ljungbeck är övertygad om att så är fallet. I detta inlägg tydliggör han varför.

Sanningens minut närmar sig för Dödsängeln och Bortförklaringsmästaren

Statsminister Stefan Löfven, 2015 såg han möjligheten av att långsiktigt skapa en majoritet av partisympatisörer och medlemmar genom att släppa in hundratusentals individer från områden utanför Europa.

Resultatet ser vi nu. Varje år tusentals svenskar mördade, våldtagna, rånade, terroriserade och skjutna av dessa. Egendom som fastigheter och bilar förstörda genom sprängningar.

Mot detta har han inte agerat eftersom han är orolig för att då stöta bort dessa viktiga röster samt som kommande medlemmar i partiet.

Aldrig ett ord till de egna medborgarna som drabbats. Ej heller kraftfulla åtgärder innebärande bl a utvisning av grova brottslingar. Och detta får fortsätta år efter år. Hellre låter han en terrorist stanna kvar av omtanke om denne än att utvisa honom för atthan inte skall skada svenskar.

En verklig dödsängel!

 Han tillåter sålunda en massaker på sitt eget folk år för år. Detta kan vi läsa om varje dag.

Nu när Coronan drabbat oss visar han återigen samma avsaknad av känsla och ansvar för sitt eget folk.

Berikarna har nu fått arbete i våra äldreboende. Detta trots att ett stort antal saknar språkkunskaper och därför inte förhåller sig eller kan förhålla sig till de skyddsregler som gäller vid äldreboenden.

Bl a deras klankultur är hinder för att de skall efterleva de regler vi andra måste leva efter för att coronaepidemin inte skall spridas.

Jag har själv erfarenhet av att många inte förstår vårt språk och därför inte kan ta del av skyddsregler etc. Självklart är det höga dödstalet på äldreboenden orsakade av att invandrare tillbringar sin vardag som tidigare inte minst i grupper och inte iakttar eller förstår hur de skall iaktta skyddsbestämmelserna. Den som förnekar detta har inte sett verkligheten som jag gjort.

När Stefan Löfven, ”Dödsängeln” säger att vi har inte lyckats skydda de äldre, ljuger han. Löfven har med berått mod låtit berikarna  vårda våra gamla trots de tydliga risker som jag nämnt och som självklart är av avgörande betydelse för spridning av virus. Det är hans förslag.

Men som vanligt har han gjort detta utan att tänka på konsekvenserna.

Flera statliga myndigheter har så gott som varje gång regeringen lämnat en lagrådsremiss för granskning fått kritik av framförallt Riksrevisionen och Lagrådet för att regeringen i de avlämnade förslagen aldrig gör några konsekvensanalyser.

Detta är regeringen skyldig till enligt regeringsformen. När det gäller invandrare på våra äldreboenden borde detta varit inte endast en självklarhet utan en nödvändighet.

Något sådan gjordes inte heller vid massinvandringen och nu ser vi resultatet. 

Ett stort antal av dessa har nästan inga språkkunskaper, dålig eller ingen utbildning från hemlandet varför de inte förstår den information de rimligen borde kunna ta del av.

En kultur med många individer samlade för umgänge på små utrymmen. Det är inte min avsikt att här slå mot de invandrare som nu arbetar vid äldreboenden. Många av dem är hederliga och ärliga individer.

Nej, skulden och ansvaret är helt Stefan Lövens som är den ytterst ansvarige. Som vanligt har han inte agerat rätt.

Inga konsekvensanalyser för att se om lämpligheten men också vad som krävs för att en invandrare skall få anlitas på äldreboenden.

När nu Stefan Löfven förklarar att övriga partier också är delaktiga i den katastrofala situation man orsakat bl a våra gamla får det stå för honom.

Han har genomgående under den tid han varit statsminister, återkommande visat att han inte är vuxen ledarskapet för vårt land. Därför måste alla övriga partier för att ta sitt ansvar mot svenska folket omgående genom en misstroendeförklaring få bort honom omgående.

För var dag som går orsakar han svenska folket än större skada.

Efter detta måste han ställas inför riksrätt. Tar inte de sju övriga partierna eller en majoritet av dessa ett sådant beslut är de brottslingar och skall av svenska folket betraktas som sådana vid nästa val.

Så här såg dödstalen senast ut i de nordiska länderna. Dödstalen vid äldreboenden i Sverige är betydligt högre än i de övriga?

Döda i Corona den 12/4

Sverige    887 (den 17/4 1400 dödsfall enligt Rapport)

Danmark  247

Norge       92

Finland     48

Island         7

Till detta kan läggas att förra året våldtogs drygt 8000 kvinnor i Sverige.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

——————————————————————————–

Samma reaktion nu som inför ökningen av våldtäkter. Politiker har ingen aaaaning om varför coronan sprids mer och orsakar fler dödsfall i invandringstäta förorter, än i övriga landet.

Minns från min yrkestid.

Varför fullföljer du inte dina SFI studier?

Varför det? Jag har ju rätt till tolk! Du inte veta det….

Väljarnas minne är mycket kort, vad som hände i går är ursäktat, glömt och förlåtit.
I krisens vardag duperas de av statsministerns vackra ord. Denne man som fått landet att sjunka ihop, tack vare sina maktambitioner.

Nu har han lyckats som en diktator att runda riksdagen tack vare en opposition, som är inte värd namnet. Corona åtgärder kan vidgas och omfatta det mesta och riksdagens veto i efterhand ger jag inte mycket för.

4 tankar kring ”Har landet en dödsängel och bortförklaringsmästare till statsminister?

 1. Döda per 1 milj 18/4 2020
  Norden Homogena / ej mångkultur Väst/mångkultur/varierande grad

  Sverige 150 Taiwan 0,3 Belgien 471 USA 112
  Danmark 60 Hongkong 0,5 Spanien 429 Kanada 35
  Norge 30 Japan 2 Italien 376
  Island 26 Singapore 2 England 216
  Finland 16 Sydkorea 5 Nederländerna 210
  Schweiz 155

  Källa: Worldometer coronavirus

  Världsledande på virus kan förmodligen förklara orsak och verkan.

 2. Nej det är Djävulen enligt en kommentar hos ”Det Goda Samhället”

  Patria Amissa den 17 april, 2020 kl. 09:41 Svara

  Såg i påskhelgen ett trevligt inslag på TV med folklivsforskaren Ebbe Schön. Han berättade om de svenska påsktraditionerna i äldre tider. Givetvis kom han in på temat häxor, deras påskresor till Blåkulla och umgänget där med djävulen. I dennes sällskap gick det livat till. Allt var bakvänt. När häxan flög iväg mot Blåkulla ridande på kvasten måste hon göra det med huvudet neråt. Vid det stora gästabudet vid långbordet i Lucifers festsal satt alla med ryggen mot bordet och sträckte vänster hand bakåt för att komma åt maten. Det vara bara utsökta rätter som serverades såsom ormar, råttor och paddor. Dessa såg dock ut som de delikataste stekar. Läckerheterna sköljde man ner med gödselvatten kamouflerat till det ädlaste vin. Ja, han var en riktig spelevink den gode Satan.

  Och som vi alla vet har Hin håle fortsatt på den humoristiska banan. Man behöver bara bläddra lite i historieboken för att hitta exempel på hans hyss. I långa perioder under exempelvis 1900-talet var han verkligen i ropet i t.ex. Tyskland, Sovjetunionen och Kina.

  Men tydligen har Den lede efter de storpolitiska sejourerna känt en nostalgisk längtan tillbaka till ett litet land i Norden. Han tyckte väl att det var dags att återuppväcka de trevliga sederna och bruken från Blåkulla. Raskt såg Mörksens furste till att det mesta blev bakvänt i det lilla landet, precis som på medeltiden. Hans skämtlynne visste knappt några gränser. Särskilt kul tyckte han det var att skoja med barn och gamla. Tidigare hade det ansetts tabu att begå skändligheter mot dessa grupper eftersom de har svårt att försvara sig. Nu blev det högsta mode att utsätta dem för rån, misshandel och förnedring. Om den slagne åldringen uttryckte sig verbalt negativt om misshandlaren såg rättsväsendet nitiskt till att han fick en rejäl bestraffning. Och snabbt såg Hin onde till att omöjliggöra anmälan till polisen av exempelvis förnedringsrån och misshandel av barn, eftersom då såväl det slagna barnet som föräldrarna utsattes för dödshot.

  Andra kul grejer var att gamla människor som betalt skatt i hela sitt liv portades utanför sjukhuset för att utländska människor utan identitetspapper krävde att gå före och att de äldre som byggt landet beskylldes för att förstöra nationens ekonomi därför att de blivit gamla, att utländska människor som var utvisade från landet tilläts stanna kvar så att de kunde begå terrordåd. Vidare sade landets ledare att de ville skapa en skola i världsklass. Därför såg samma ledare till (efter att Horn-Per viskat något konstigt i deras öra) att disciplinen i skolan blev så usel och antalet barn som kunde svenska så litet att skolresultaten sjönk som en sten. Man sade sig också vilja uppnå EU:s lägsta arbetslöshet, varför man såg till att importera hundratusentals människor med så låg utbildning att de inte kunde få jobb.

  Och som pricken över i ordnade den Den lede att politiker och tjänstemän som misskött sitt arbete och utsatt landet för fara slapp ta något som helst ansvar. I stället belönades de med feta avgångsvederlag och bättre betalda tjänster

  1. Stort Tack för återgivande av denna klargörande kommentar från ett inlägg i ”Det Goda Samhället.”
   Nu har Mörkrets Furste tillsammans med Horn Per belönats med rekord i tillit av folket, när rädslan för det eviga mörkret sopat bort allt förnuft…

Kommentarer är stängda.