Sveriges beredskapslager ekar tomma

  Av Olle Ljungbeck

Landsförrädaren och den man som är ansvarig för tiotusentals brott motsvenska folket – Stefan Löfven – har åter visat sin fruktansvärda brist på framförhållning.
Sedan Sverige gick med i EU har livsmedelslagren avskaffats.

I Sverige tog frågan om beredskapslager fart under det ”kalla kriget”, då Sverige lade upp stora lager av  bl a läkemedel, livsmedel, olja och bensin.
Dessa beredskapslager är nu borta. Självklart är det en regerings skyldighet att alltid överväga om sådana bör finnas.
Katastrofen StefanLöfven skulle aldrig komma på en sådan tanke. Därför befinner sig Sverige i dag i en situation innebärande enorm brist på läkemedel och livsmedel bl a. Bristen är så stor att människor kan komma att dö av såväl brist på medicin som livsmedel.

Det Stefan Löfven borde göra omgående är att införa förbud mot hamstring av sådant. Han kan inte skylla på att han inte visste. För det första är detta hans skyldighet. Men en annan orsak är att medierna vid ett flertal tillfällen tagit upp frågan.

Sålunda skrev de om detta såväl 2015 som 2017. Ett flertal riksdagsledamöter har under hans regeringsperiod fört fram det vid ett flertal tillfällen. Men den tanken föresvävar tydligen inte honom.

Du som läser detta bör därför på alla sätt föra ut denna information i medier, direkt vid samtal etc. Men också kontakta myndigheter m fl.Stefan Löfven har nu orsakat Sveriges folk så enorma lidanden och offer att han måste avgå innan det är försent. Den brist på genomtänkt politik med anledning av Corona är fruktansvärd och kan komma att inne-bära sådana konsekvenser för svenska folket att de ej går att reparera.

Stefan Löfvens intellektuella brister är nu så tydliga att läget med honomsom fortsatt regeringschef endast kan sluta i en katastrof.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

10 tankar kring ”Sveriges beredskapslager ekar tomma

 1. ”Samtliga partier i våra olika regeringar sedan Berlinmurens fall har verkat för nedrustning av försvar och beredskapslager i Sverige”.
  Det må vara hänt men VILKET parti är det som går kapitalets ärenden för det svenska folket?
  M halverade läkarutbildningen i början av 1990 talet. Konsekvenserna ser vi idag.
  M klubbade igenom Försvarsbeslutet den 16 juni 2009, där man då beslutade om hur försvarsmakten inriktning till år 2014.
  Den stora förändringen med beslutet var att slopa värnplikten som infördes genom försvarsreformen 1901 och istället ersätts den med anställda eller kontrakterade soldater. Typ NATO, FN, FBI, CIA, MOSSAD, MI5, MI6 o.s.v.
  Håller med dig LB Olsson om att samtliga partier varit inblandade, men M är det mest aktiva nedrustningspartiet som jag önskade att vi INTE hade.
  När t.o.m. M:s väljarkår insett att man har röstat på sin egen nedrustning!
  M, skulle egentligen kastas UT från Riksdagen. Likadant med FP som bytte namn till Liberalerna 2015. Folkpartiet gjorde 77 dataintrång 2005/2006 hos sossarnas nätverk och kom över deras valstrategi!
  Ingen åtalades för vi hade väl ingen Nätgranskare då. Leijonborg fick sedermera AVGÅ! Inget fängelse där inte. Förresten VILKA hos Folkpartiet skulle ha den kunskap som krävs för att utföra dessa dataintrång? Fp skulle ha uteslutits i valet 2006 men har man IMMUNITET så har man. När ska det svenska folket få åtnjuta samma IMMUNITET?

  1. Du ger en mycket nyttig tillbakablick, som tyvärr snabbt har glömts och gömts av Bonniers media.

 2. Dösnack, samtliga partier i våra olika regeringar sedan Berlinmurens fall har verkat för nedrustning av försvar och beredskapslager i Sverige

  1. Det är förvisso sant. Alla har trott på tomten och velat framstå som världens räddare.

  2. Har dom? Beror på om att ”verka” är att prata eller agera. Skrev dom på kärnvapenförbudet. Har dom minskat eller ökat rustningskostnaderna i Sverige. Försvarsbeslutet 2015. Försvarsmakten ”ansåg att nödvändiga tillskott för att kunna fullfölja beslutet var 17,5 miljarder att jämföra med tilldelat tillskott på 10,2 miljarder” (Wiki) Detta trots att det inte finns något som helst hot mot Sverige. Prata kan dom, svart blir vitt. Kan det vara att vasallstaten Sverige bara lyder order från Storebror i Washington – eller?

 3. Om Stefan Löfven klassas som Landsförrädare, vad ska VI då klassa den tidigare ALLIANSEN med M i spetsen för? De ligger på en högre nivå av ”landsförrädare” och vad de åstadkom finns det inget uttryck för i den svenska akademins ordlista. Så RUTTNA är/var de. Det som sker idag beror inte det på vad Regeringen ”får ärva” från den föregående regeringen? Att se till nuet utan att ta hänsyn till VILKA som skapade och lämnade det ”ärva nuet”, är inget annat än korkat. Man klipper av ”den röda tråden”, från de som skapade det elände som vi idag har! Löfven fanns inte på tapeten när ALLIANSENS illgärningar planerades. Håkan Juholt var väl inklämd före Lövfen.

  1. Håller med att Reinfeldt var större svikare av svenska folket än Löfven.
   Den senare seglar under socialistisk flagg som vill ge bort det mesta, men Reinfeldt uppträdde som en lömsk femtekolonnare. Moderaterna har inte tydligt tagit avstånd från Reinfeldts svek. De försöker sakta, sakta ömsa skinn, långsammare än räkor byter kön.

  2. Löfven är utsedd av Partiet, med stort P, dels därför att ingen annan ville ha jobbet, dels därför att han är oduglig. Han kan inte väntas sätta sig upp mot Partiet och leverera någon ledarskap på egen hand. Vad detta betyder praktiskt är att Sverige sovjetkommunistiska diktatur och system håller på att falla samman. Vad som är viktigt nu är inte den kollapsen utan vad som skall komma i dess ställe. Framför allt behöver deras propagandasystem av MSM monteras ned. Vissa media har nu antagit samma karaktär som en gång den tyska Der Stürmer, komplett med egen stab av ”Julius Streicher-” journalister, mannan som låg bakom den grovt rasistiska tidningen som utgavs mellan 1923 och 1946 i Tyskland. Idag riktar sig samma slags rasistpropaganda mot Ryssar och Kineser som att det finns ett ”symbiotiskt förhållningssätt mellan ryska och kinesiska aktörer”. Samtidigt går TU, Bonniers och Schibsteds ut och under floder av krokodiltårar vill ha pengar för sin ”kvalitetsjournalistik” och ”demokratiska” verksamhet. Min åsikt, ta tillfället att stänga ner dom för att ge plats för att utveckla nya och regimoberoende media. Vi har ett tillfälle just nu att åstadkomma förändring. Låt det inte gå förbi, låt inte heller historien upprepa sig.

Kommentarer är stängda.