Stefan Löfven: ”Vi klarar det tillsammans”! Så talar en maktgalen statsminister.

Av Olle Ljungbeck.

   ”Vi klarar det tillsammans”, Det är det enda besked och hjälp Sveriges störste förbrytare mot folket genom tiderna – Stefan Löfven – har att ge svenska folket när han själv orsakat dagens katastrofer orsakade av invandrare, bland manoriteten välfärdsmigranter, döljer sig kriminella, terrorister och islams fundamentalister. De tre sistnämnda grupperna kallar jag för dess rätta namn; barbarer!

Alla lika välkomna av Löfven till bidragsparadiset. Med den humanitära stormakten som alibi, låtsas han vara en stor politiker, men priset för detta storhetsvansinne får folket betala. När samhällskontraktet är brutit, då finns ingen humanitet kvar för medborgarna som tvingas betala.

Detta säger han samtidigt som Sveriges sjukhus har tvingats dra ner vårdplatser i en omfattning att det inte finns sådana att lägga sjuka personer på. Självklart är detta en följd av de hundratals miljarder han lagt på lycksökande invandrare/barbarer som han försöker lura oss att de varit i nöd.

Sverige har aldrig tidigare som under Stefan Löfvens regeringsperiod  varit så utsatt för katastrofer på alla områden. Den värsta är givetvis massinvandringen som han bär skulden för och som gjort Sverige till ett av de brottsligaste landen i världen.

Den har bl a inneburit mord, våldtäkter, rån, terrorism, bränder av bilar och fastigheter i en omfattning som saknar motstycke i världen som helhet. Därför måste den skyldige till detta – Stefan Löfven – ställas till ansvar. Han är visserligen inte orsak till coronaepidemin, men däremot skyldig till att vi inte har den beredskap som är nödvändig för att kunna vårda sjuka och dämpa skadeverkningarna.

Under hans regeringsperiod har antalet vårdplatser minskat så enormt, att det redan saknas vårdplatser på våra sjukhus för ett stort flertal.

Denne man har inte på något område där han som statsminister har det yttersta ansvaret levt upp till de krav grundlagen eller konstitutionen ställer på regeringschefen. Han skall därför ställas till juridiskt ansvar, där åtalsrubriken är landsförräderi. 

Att denne man – Stefan Löfven – som inte når upp till gränsen för vad vi kallar normal begåvning kunnat bli statsminister är omöjligt att förstå. De båda stödpartierna liberaler och centern kan ju inte undgå att förstå att de är medansvariga till dagens katastrofala brottslighet.

Men hellre att göra sin plikt mot detta har ju ingen annan förklaring än att de vill rädda sitt eget skinn och därför inte vill ha ett nyval.

Så deras motto är i dag; ”Det får hellre gå åt helvete än att vi accepterar ett nyval”.

Varje gång Sverige hamnat i problem så säger denne intellektuellt under-målige individ, ”Vi klarar det tillsammans”. Men någon handling följer aldrig av detta hans uttalande utan katastrofen tillåts fullbordas.

Kortfattat kan intelligens sägas handla om förmågan att framgångsrikt lösa nya problem. T ex att genom konsekvensanalyser förhindra katastrofala beslut. Sådana gör han aldrig vilket två av våra viktigaste myndigheter – Riksrevisionen och Lagrådet – påpekat gång på gång utan resultat. Att han ignorerat dessa krav visar ytterligare på hans totala brist på begåvning och respekt för grundlagen. 

När det därför ett uppstår problem står han helt handfallen och Sverige närmar sig för var dag katastrofen, så länge han är statsminister. För att något dölja sin bristande begåvning tar han nästan alltid i katastrofsituationer till följande. 

Endera kör han med ”Vi klarar det tillsammans”. Därmed tror han sig genom en låtsad samhörighet med folket undgå kritik.

Det andra han gör är att genom att anslå ekonomiska resurser tror sig lösa problemet. Vilket sällan sker.

Att han är en katastrof för landet beror bl a på följande:

– Katastrofal låg intelligens för att äga kvalifikationer som statsminister.

– Detta visar sig bl a genom avsaknaden av framförhållning.

– Tar inte själv de svåra besluten utan överlämnar dessa till underordnade myndighetschefer. (Så gör ofta svaga chefer med förklaringen att de delegerar. Men i verkligheten är det feghet att fatta svåra beslut.)

– Maktgalen och i avsaknad av känsla för andra.

Stefan Löfvens brottsregister.

Genom att utan hörande av folket har han släppt in hundratusentals invandrare/barbarer. Konsekvensen av detta: flera tiotusentals mördade,våldtagna, rånade, terroriserade svenskar.
Uppbrända och sprängda bilar och fastigheter av samma barbarer.
S har skapat en total otrygghet för svenskar men framförallt för kvinnor/flickor, som ej längre kan vistas ensamma utanför hemmet utan skydd.

Straffvärde. Livstids fängelse!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

4 tankar kring ”Stefan Löfven: ”Vi klarar det tillsammans”! Så talar en maktgalen statsminister.

  1. Det förödande och sorgliga är att socialdemokraten, partiledaren och statsministern Stefan Löfven med följe saknar förutsättningar och insikt att det handlar om fel person för ämbetet. Stefan Löfven presiderar över en bedagad vänstervriden, primitiv och maktsjuk värld. Slöseriet utgörs av omfattande direkta och indirekta stölder genom politiska beslut som drabbar svenska skatteslavar. (”Vad f-n får jag för pengarna”) Översysselsättning inom asylindustrin, övertaliga myndigheter, umbärlig bidrags och ersättningsverksamhet. Ineffektivt och för stort bistånd. Listan kan göras lång. Skyldigheter före rättigheter, tack. Det är nödvändigt att man måste anstränga sig och kvalificera sig för att förtjäna det man erhåller. Vansinnet att komma hit och bli försörjd måste bort. Lär av Kina.

  2. Olle Ljungbeck’s inlägg sammanfattar på sätt Sveriges grundläggande problem. Sverige har utvecklats till en diktatur efter sovjetmodell. Ingen skall kunna ens vistas i landet utan att vara beroende på statens beslut. Staten kontrollerar och styr allt i minut detalj. Transport, media, välfärd, pensioner, livsmedel, medicin, hälsa, sjukhus, kommunikation, ekonomi, allt. Fullt utvecklas kommunism. Ingen kan hända utan statens beslut och order. Ingen varken kan eller vågar ta initiativ. Som Olle Ljungbeck säger, han (Löfven) gör ju inget, och då händer inget, och det han gör blir fel. Här ligger skillnaden med varför Kina var så framgångsrik. Kineserna är intelligenta och kan använda intelligensen och sitter inte och väntar på någon stat. Man säger till staten, så här skall det bli och nu gör vi det, häng med. Folkstyre med andra ord. Motdraget mot corona är social distansering, så då gör vi det, alla på en gång. Sjukhus behövs, så då bygger vi – nu. Skolorna – skolorna stängdes, men undervisningen fortsatte. Alla hade WeChat, alla var vana att använda det, eleverna satte upp det själva, man bara gjorde det, inget prat, bara verkstad. Samma med företagen, alla var vana att arbeta via WeChat och affärerna bara sömnlöst gled över på elektroniken utan att någon ens pratade om det. Samhället fortsatte, bara lite trögare, man hade till och med fester på WeChat eller gymnastiklektioner. Restauranger stängde, och en del barberare, men livsmedelsaffärerna höll öppet, lite kortare tid bara, och ingen hamstrade, utom snabbnudlar, vilket föranledde en del äldre att kommentera, ”dom [de yngre] kan lära sig att laga mat”. Nu är allt tillbaka till det normala, även (tyvärr) trafikstockningarna.

    1. Denna sammanfattning rekommenderar jag att du skickar in till insandare@nyatider.nu.
      Lagom lång, med en konkret sammanfattning i dessa virus tider. Där Kina föredömligt har hanterat coronaviruset. I Europa råder det nästan panik fn.

Kommentarer är stängda.