Livsfarlig Löfven skall avgöra EU-notan!

Att vi svenskar betalar mer till EU än vad vi får tillbaka är ett känt faktum. Varje svensk betalade 1500 kr netto till EU:s budget under 2018.

Under 2018 försvann >35 miljarder ner till Bryssel och i år är avgiften på 41.989.649.000 miljarder. Återflödet var på 19 miljarder, som främst gick till rika storbönder. (Källa: EU kommissionen via ÖstGöta Correspondenten den 19/2).

Titta extra noga på denna tickande bomb, från Alternativ för Sverige, som kom från en bloggföljare och vän. Länken leder till en eskalerande kostnads-tickare. https://vadkostar.eu/

En normal sinnad organisation skulle förstå att om medlemsavgiften sinar, så går det inte att höja priset för de som är kvar. EU har nu gjort det nästan omöjligt att lämna denna maffialiknande organisation och har frimureriets eviga medlemskap som mål, dvs. mot NWO.

Kommissionen trampar nu gasen i botten och höjer ambitionerna för satsning på främst klimatet, en nästan lika härlig kassako som inflödet av ekonomiska migranter. Skuld och skam visar sig vara lika effektivt som medmänsklighet och humanitet, för att lura skjortan av medborgarna.

Under 2014-2020 uppgår EU:s budget till 11 414 tusen miljarder kronor!! Där jordbruksstödet tar nästan 40 %. Säkerhet och gränsskydd endast 2 %, det säger väl allt om denna koloss i medborgarförakt.

Vad sägs om att det stenrika brittiska kungahuset får rejält av detta stöd, samt andra stora och mycket förmögna jordbruksägare!

Hur länge Polen och Ungern skall orka hålla emot Europas folkutbyte är oklart, eftersom de ligger i täten för bidrag. I Ungern får varje medborgare 5590 kr och i Polen 3 340 kr i EU stöd varje år.

Det som får mig att tappa hoppet om SD är deras tro att förändra EU inifrån, de skulle ha större chans att få ”Gudfadern” att skänka bort varenda maffiaslant till behövande, än att kunna verkställa denna utopiska förändring.

När jag hör Helena Frizon, EU parlamentariker för S, säga att hon skräms mer av nazister än för radikala islamister med dess terrorister, då förstår jag Europas hopplöshet.

Här hemma vill inte socialminister Lena Hallengren vara sämre, hon skräms mer av privatister än av sprängningar. Jag undrar hur många på Ådalagatan i min hemstad håller med henne?

Minns hur min syster med kollegor var djupt besvikna för många år sedan, då denna lilla dam i början på karriären besökte en sammankomst för förskollärare med sitt innehållslösa pladder, helt utan verklighetsförankring. Pladdrandet har nu fått mera stuns i hennes ministerskap, dock helt utan sans.

Att låta EU notan hänga på Löfven är livsfarligt, en större fjäskare av EU får man leta efter. Vi som tvingas betala borde i en folkomröstning få avgöra om denna gigantiska faktura skall betalas.

En ökning med 40 %, dvs. 16 miljarder årligen, utöver de dryga 40 som vi redan betalar tycker kommissionen att vi skall acceptera utan knot och risken är stor att Löfven håller med.

Tveksamt lästips!

https://www.svd.se/ar-lofvens-bild-av-eus-pengakamp-korrekt

När jag läst denna text av SvD:s medarbetare i Bryssel, Teresa Kuchler, förstod jag att denna dam kanske försöker fjäska till sig något välbetalt uppdrag av NWO:s förlängda arm.

Citat: ”….De sparsamma fyras (dvs. Nederländerna, Österrike, Danmark och Sverige) ovilja att ens diskutera innehålleti budgeten är problematiskt……”

Men med Löfven som statsminister försvinner nog problemen ganska raskt.

3 tankar kring ”Livsfarlig Löfven skall avgöra EU-notan!

  1. Alla NI som röstade för EU var ERT enda skäl att man DÅ kunde föra in MER sprit som ciggaretter? Vad säger NI om allt annat som EU inträdet medförde? Zero, förmodligen.

    1. En mycket adekvat fråga Du ställer. Terrorister, brottslingar, våldtäktsmän, rånare, mördare och välfärdsmigranter. samt sharialag fick de på köpet.
      Majoriteten av mina > 100 patienter med annan hemvist under yrkesårens rehabiliteringsförsök har inte ansträngt sig ett dyft för att bli anställningsbara. Sjukersättning, förtidspension, med alla övriga bidrag har varit betydligt större hinder än deras funktionsbortfall.

Kommentarer är stängda.