SVT neutralt????

”Hej Harriet!
I Aktuellt den 21 febr hörde vi hur SD försöker styra de självständiga statsmedierna.
Fy skäms SD! Vet inte SD att det är tvärt om? Dvs det är Sveriges Vänster-Televisions (SVT) och Sveriges Rödradios (SR) sak, att försöka styra sympatiflödena bort från SD.”

Från en vän och bloggföljare.

Steget Efter /Twitter har påpassligt kickat in.

3 tankar kring ”SVT neutralt????

 1. Idag på Svt.se ger man stort utrymme åt en ”viss” Hillary Clinton där hon uttalar sig om ”Jag är mycket oroad över vad som händer med demokratin”!
  Det säger väl det mesta om att ALL MEDIA i Sverige är en enda stor propagandamaskin, som kontrolleras av utomstående makter!
  Ska vi ”förprogrammeras” att Hillary ”är tillbaka”?
  Medför inte det i sådana fall att HON vet att man kommer inom kort att likvidera den nuvarande Presidenten Trump!
  Vad är annars ”vitsen” med denna förmodligen återkommande exponering av henne i Svt?
  Svt borde åtalas av Nätgranskaren, eller hur?
  “ Mrs Clinton was Secretary of State and Mr Clinton was UN Special Envoy to Haiti when the January 2010 earthquake struck, killing an estimated 220,000 people. Some $13.3bn (£10.9bn) was pledged by international donors for Haiti’s recovery”.
  Vore det inte bättre om Svt.se gjorde ett reportage där The Clintons kan berätta VAR TOG DESSA 13,3 Miljarder dollar vägen?
  Som skulle gå till de nödställda på Haiti?
  Hon har inte ett skit med Sverige att göra. Förutom att Carl Bildt är hennes ”knähund”, eller som hon själv kallade honom för ”The dog”.
  Många anser nog att DU Hanna Lovisa Stjärne blev tillsatt för att GÅ utomstående makts ärenden genom svenska bundsförvanter. Din trovärdighet är NOLL. Speciellt när man läser att du kommer från Danderyds församling (är en svensk journalist och mediechef). Hanna Stjärne utsågs i september 2014 till ny VD för Sveriges Television och efterträdde som sådan Eva Hamilton. Inte nog med att DU Hanna Lovisa Stjärne sätter oavbrutet Objektiviteten ur spel! Du bidrar även till att påskynda förfallet av den svenska demokratin. Stjärne, du borde granskas och avskedas med omedelbar verkan. Det vore BRA för Sverige, eller hur Excellensen?
  https://www.svt.se/kultur/hillary-clinton-eu-maste-hjalpa-gui-minhai
  https://www.bbc.com/news/election-us-2016-37826098

 2. Om jag går till tidningskiosken för att köpa ”Trädgårdsnytt”, måste man då tvångsköpa
  Damtidningen, Sportbladet och Miljönytt? I en riktig demokrati skall man bara betala för det man har behov av att titta/lyssna på när det gäller tv och radio. Efterfrågan och tillgång skall styra, vilket är brukligt i en marknadsekonomi. Kostnadseffektivt. Allt annat är politisk stöld, numera via skatten. SVT är en översysselsatt mer eller mindre skyddad vänsterpolitisk verkstad.
  Det framgår tydligt på t. ex. ring P1 när man skenheligt snoppar av för makten obekväma inringare. Dessutom obalansen på vilka figurer man bjuder in till debatter i tv talar sitt ensidiga språk. Murvlarnas uppgift är att granska makten åt folket, inte tvärtom.

  1. En skyddad ”vänsterpolitisk verkstad”, är rätta ordet! Jag undrar om SD fick hjärnsläpp, när de initialt höll med om fortsatt skattefinansiering av sina mobbare. Kanske var de drabbade av ”Stockholmssyndromet”?

Kommentarer är stängda.