Bortförklaringar i Rosenbad i stället för klarspråk om unga bastarder

Allt fler väljare har nu tröttnat på Löfvens tirader, när det handlar om bortförklaringar till hans valboskaps avkomma, som rånar och förnedrar Svenssons söner.

Kanske har Löfven utlyst en tävling om den mest trovärdiga bortförklaringen i Rosenbad?

Morgan Johansson, ligger bra till med ett vinnande koncept. Efter dödsskjutningarna i Hanau i Tyskland, kom förklaringen till högerextremism. Det är uppmuntrande rasister i sociala medier, som ligger bakom dåden, så nu är vidareutveckling av hets mot folkgrupp att vänta.

Uppmuntrande imamer i alltför många moskéer till islamiska statens terrordåd, som saknar motstycke i grymhet, är tabu att nämna i regeringskansliet. Engagemanget finns bara när det handlar om att ställa Åkesson i skamvrån. Tondövheten är total, när SD flera ggr i rad blivit det största partiet i väljarundersökningar.

En tjänsteman till inrikesminister Mikael Damberg ligger också bra till i Rosenbad. Han upprörs över att SD och Samnytt visat förnedringsvåld via videoklipp. Upprördhet över dessa empatilösa små monster som flitigt utövar det, kommer inte på fråga.

Aftonbladet sin vana troget ojar sig över att en dömd gärningsman som är född i Sverige är i behov av särskilt stöd, anledningen är att hans föräldrar skilde sig när han var 7 år, så nu förvandlas denne man till ett litet barn.
Varför är då inte alla andra skilsmässobarn i behov av särskilt stöd, undrar jag?
Förortens unga behöver inte fler fritidsgårdar med stödjande fritidsledare, med eller utan brottslig bakgrund. Inte heller behövs fler förstående socialtanter, som dessa gangster kan lura skjortan av.

En bra gästkrönika kommer från Göteborgsposten av Anosh Gharsi, som uppmanar till klarspråk om förnedringsrånen. Tänk om Gustav Kasselstrand (AfS) vore författare, då hade den knappast kommit i tryck. AfS är numera det enda parti som talar klarspråk, när SD allt för ofta mumlar, när de närmat sig finrummet.

Citat:”…… Unga som får svälja fimpar. Eller som blir urinerade på och får kyssa sina förövares fötter efter att de blivit rånade. Det händer inte i ett fjärran land. Det är inte heller någon pjäs. Ungdomsrån som brottsform ökade med 31 procent i Sverige förra året enligt Brottsförebyggande rådet. Det i ett land där barnens rätt haft en unik ställning och barnperspektiv är ett honnörsord.
Trots att frågan är på mångas läppar tippas det på tå, än en gång i ännu en fråga. Varför? Jo, för att det finns en tydlig kulturell aspekt här – många av förövarna är barn till människor som invandrat till Sverige. Hur obekvämt det än kan vara för en del, kvarstår frågan om hur unga människor kan agera så brutalt, ja direkt empatilöst, mot sina medmänniskor?…..”

Läs gärna vad Hans Li Engnell på bloggen ”Fristad” skriver

”…….Ingen kan tveka om var regeringens sympatier finns. De finns inte hos den unge pojke som misshandlas, rånas och förnedras. De finns inte hos den unga tjej som brutalt sparkas och stampas på av ett antal adidasgeneraler  varning för starka bilder
(men folk behöver faktiskt få veta vad det är som händer).
Nej, sympatierna finns hos de unga som begår brotten. Det är dessa som rättssystemet värnar. Det är dessa som barnperspektivet gäller. Det är dessa som ska få upprättelse för upplevda oförrätter från majoritetssamhället…..”

Att vi bor i Absurdistan behöver väl inte upprepas!

Relaterade källor

https://www.friatider.se/morgan-johansson-s-hogerextrem-terror-inspireras-av-rasister-i-sociala-medier

https://samnytt.se/inrikesministerns-assistent-upprord-over-att-sd-visar-fornedringsvald/

https://www.gp.se/ledare/tala-klarspr%C3%A5k-om-ungdomsr%C3%A5nen-1.24276076

http://www.fristad.eu/2020/02/en-traumatiserad-generation/

Att Aftonbladet nu tar in en debattartikel från SD är väl ett tecken på att det knakar under Löfven.

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/MRkq4r/svenskarna-fortjanar-regeringens-ursakt

5 tankar kring ”Bortförklaringar i Rosenbad i stället för klarspråk om unga bastarder

 1. Man kan undra om politikerna provocerar oss ”vanliga medborgare” att ta till handgripligheter? För att sedan införa NYA lagar som passar politikerna, men inte oss.
  Vad vi behöver är ett ”Medborgargardesparti” som utför det som flera tusen ”vanliga svenskar” önskar att de gjort.
  Skillnaden är att Ni får fängelse och vad de ”migrant förövarna” får är väl inget som påverkar deras kommande fortsatta övergrepp.
  Vad ska vi med dagens politiker till?
  De varken vill eller är intresserade av att skydda ”sin egen befolkning”!
  På Svt.se kan man nog som idag och alla andra dagar läsa om gäng som misshandlar eller utför knivskäringar. Vi, det svenska folket måste vi själva bilda egna Medborgargarden som rensar bort dessa samhällsparasiter för gott eller vad säger ni politiker?
  Löses inte problemen inom snar framtid då är det väl risk för att både Migranter som NI politiker kommer att bli den ”svenska befolkningens” måltavlor Nr 1.
  Eller tror NI att NI kommer att komma undan med att inget göra? Allt har en GRÄNS.

  1. Om medborgargarden skulle förverkligas, då kallar Löfven på sina EU vänner, EU:s bevakningsstyrka ”Frontex” får nog då eld i baken och landsätter sina trupper i Skandinavien.

 2. Den handlingsförlamade Löfven är bortom all räddning.
  Tack gode Gud!
  Slutet är oundvikligt och närmar sig.
  Vad kommer härnäst?
  Vilka kameleonter kommer att äntra den krympande tummelplatsen?
  Att förneka och skymfa sitt eget folk lär inte förbli ostraffat. Varje dag höjs röster från olika håll. De skattefinansierade köttgrytorna minskar i antal. Skatte och avgiftshöjningarnas tid är snart förbi. En gigantisk storstädning av diverse skyddade politiska verkstäder och myndigheter är förestående och obetvinglig. Inget dalt här tack.

  1. Håller mina gamla tummar att du kan få rätt, bara en bråkdel skulle kunna rädda oss.

 3. Från min blogg uppmuntrande syster.
  Godmorgon, har just läst din blogg och är ständig läsare av den, så enastående bra i dag om dessa bastarder. Löven måste ha slagit i huvudet eller maktens berusning, han dyker upp ibland med sina vansinniga kommentarer, annars trivs han väl bäst i regeringsplanet!

Kommentarer är stängda.