Vem skall man lita på? När det gäller orsaken till coronavirusutbrottet.

NättidskriftenNewsvoice” har publicerat många artiklar om coronaviruset.

https://newsvoice.se/2020/02/coronavirusutbrottet-kina-cia/

”CORONAVIRUSET. Guo Wengui är en kinesisk miljardär och affärsman som bor i New York. Wengui hävdar bestämt att Kina kraftigt underrapporterar coronavirus-utbrottet i Kina. Han berättar i en intervju att redan den 7 februari hade upp till 50,000 dött och 250 miljoner människor är i karantän, enligt hans källor……”

Jag har ofta sagt att en kommentar kan vara mer innehållsrik än själva inlägget. Här kommer en till artikeln ovan.

Ulf Claréus 21 februari, 2020 at 14:02

Vem i hela världen kan man lita på? Säg de’!

Men vi har under vårt nya årtusende lärt oss, att det ät väldigt många nyhetskanaler som ljuger och mörklägger, i akt och mening att skydda en väst-Elit, som har rusat amok med att grundligt förändra samhällena på ett sätt som gynnar de ”en” procenten, men lämnar alla övriga i sticket. Omoraliskt, odemokratiskt och kriminellt.
Inför upploppet till andra Irakkriget (2003), drabbades vi också av en stor världsomfattande virusepidemi, samt 2008 en annan, just då ekonomin kollapsade och skattebetalarna tvingades att ”bail out the banks”.

Stor oreda i finanserna rådde några år. Ett nytt betraktelsesätt på en eventuell ny bankkris introducerades och provkördes på Cyprioterna, om jag nu minns rätt.

Det var ”bail-in”. Insättarnas bankmedel och därefter bankkundernas andra värdemedel snodde bankerna direkt; det blev till EU-lag, faktiskt.

En finansgrupp finns numera som kan utkräva att ett EU-land, med blicken stadigt riktad mot Tyskland; inom några dar’ måste hosta upp enorma belopp, ifall ett EU-land, Grekland kanske, krisar och briserar.

 Trulla Stalinowa (Frau Merkel) var mycket tillmötesgående, vilket hon ju fortsatte med att vara på hösten 2015, säkert starkt påhejad och applåderad av svenska socialdemokratiska politikerkollegor. Bankerna, skuldmättade som de är, behövde nya låntagare och den stora nybyggnationen behövde nya boendegäster, fattiga som rika, vilket alla svenskar med tvångsöppnade hjärtan, pröjsade så glatt.
CIA och Mossad kan mycket väl stå bakom coronaviruset. Ras-styrd epidemi, har man kunna läsa om. Kineser får agera marsvin, kanske dom tänkte. Fullt kapabla till detta är dom ju, i a f.”

——————————————————————————————–

Vilka källor litar Ni läsare på?

Så fort ordet konspiration nämns av statsmedia, så blir jag intresserad att ta reda på mer från andra källor, oavsett färgepitet. https://newsvoice.se/2020/02/coronaviruset-handelskriget-mot-kina/

Denna artikel skickade jag till Karl Wang, boende i Kina, som driver bloggen ”My China” och frågade vad han trodde om denna teori.

Jag fick svar direkt:

Karl Wang 20 feb. 2020 06:52 (för 2 dagar sedan)
till torbjörn, mig

”TEORI!!!?? USAs handelskrig, ekonomiska attacker på Kina, tornadon av restriktioner och sanktioner, lönnmordet på Soleimani för att frigöra IS resurser att störa handeln på BRI eller Nya Sidenvägen, alla propagandautfall, alla lögner som ”läckta” CIA fabricerade dokument eller falska vittnen, lögner om koncentrationsläger, allt detta är knappas teorier.

Allt mer starka indicier börjar nu uppdagas i Kina att covid-19 är ett amerikanskt biovapen. Till exempel att det kom från fladdermöss, men i denna denna del i Kina finns inga sådana fladdermöss. Jag kommer att skriva om detta.
De verkliga orsakerna att USA försöker bekämpa Kina börjar också uppdagas.

Det allvarligaste hotet är det enklaste och mest påtagliga, att folk skall upptäcka det otroligt framgångsrika kinesiska samhällssystemet med dess system för ett reellt fungerande verkligt folkstyre och ett fredligt och harmonisk samhälle.

För varenda system och telefon som Huawei eller ett kinesiskt företag säljer, förlorar USA, globalisterna i den djupa staten ytterligare en källa för sin massövervakning, vilken är basen för deras makt.

Makten i USA demokratin är detsamma som dollarns och pengarnas makt. Alltså korruption, utan pengar – ingen makt. Man betalar sig till makt. Vilken gruppering dominerar krigsindustrin, media, BigPharma, Bigfood, osv.

Alla dessa är livrädda för politiska förändringar som hotar deras djupa staten system där dom kan styra folket med propaganda. Ett samhällssystem som är eller liknar Kinas skulle vara katastrof för som, deras makt och ekonomi.

Jag kommer även att skriva om detta.

Karl På plats i Kina”

6 tankar kring ”Vem skall man lita på? När det gäller orsaken till coronavirusutbrottet.

  1. Som sagt, det sista som överger människan är humorn. Den artikeln bevisar det. För det första betyder ”corona” krona på latin, inte ”radiation”. Att det skulle ha något med 5G att göra är lika sannolikt som att det har med rymdödlor att göra. Dessutom använder 5G just nu samma frekvensområden som 4G har gjort i många år, samma frekvenser som WiFi och Bluetooth har använt i 20-30 år. Dessutom är exponeringen, tid och styrka, av 5G bara en mycket lite fraktion av exponeringen med 4G, WiFi och Bluetooth. Detta är inget annat än medeltidens häxprocesser återupplivade av några helt kompletta idioter, det är förvånande att dom ens är skrivkunniga.

 1. Vem kan man lita på? Den som letar efter exakta siffror – ingen. I mellan 85% till 90% ger coronaviruset en mild förkylning som en del inte ens märker, 10% till 15% blir sjuka, och omkring 1.5% avlider. Det är bara normala siffror, även innan coronaviruset kom. Problemet är att ingen har någon motståndskraft så många smittas, men många utvecklar ett motstånd omedelbart. Jag är ett exempel, jag blir aldrig förkyld på riktigt. Jag kommer inte ihåg att jag någonsin varit borta från jobbet, bara lite skrovlig i halsen som går över i lätt snuva, och två dagar senare är borta. Nu ebbar alltihopa ut i Kina, siffran för tillfrisknade hinner ikapp antalet nya fall, 50% av industrierna är igång, kontor och skolor går full fart på WeChat. Alla utvecklar egen immunitet. Antalet officiellt smittade är klart en underdrift, många märker inte ens symptomen, antalet döda är klar en överdrift, många dog av andra orsaker, och antalet tillfrisknade är en underdrift därför att dom aldrig kände sig sjuka. Vi som bor i Kina har nog bäst kläm på verkligheten. Vi sitter inte tysta och stirrar i väggen, WeChat går på högvarv, och även humorn flödar. Internet är överlastat. Videos som att två personer möts på gatan, hoppar i panik åt var sitt håll, och smyger hukade och sneglande misstänksamma förbi varandra. Är hoppet det sista som överger människan, rättelse, det är humorn.

  1. Tack för upplysning från området, vilket skiljer sig i mångt och mycket från systemmedia, vars filter bara blir tjockare.
   Minns för många år sedan, när en läkarstrejk ägde rum, dödsfallen minskade drastiskt, för sköra patienter slapp komplikationer efter operationskniven.
   Skröppliga gamla har svårt att klara en vanlig förkylning och en influenza kan avsluta livet. Ett nytt virus gör att många stryker med.

Kommentarer är stängda.