Reflektioner över en löpsedel och över den humanitära stormakten.

Från NewsVoice

”Omogna politiker”: Maud Olofsson slösade bort skattebetalarnas pengar”

En löpsedel som vållar ilska hos en pensionär

DEBATT. Maud Olofsson har vaknat enligt en artikel i Aftonbladet rubricerad: ”Maud Olofssons ilska: Omoget av M och KD”. Den förra C-ledaren Maud Olofsson riktar hård kritik mot Ulf Kristersson och Ebba Busch Thor. ”Omoget av M och KD”, säger Olofsson, ett ord som denna dam inte skulle ta i sin mun, med tanke på hur hon raserade statskassan med sina vidlyftiga affärer, Nuon och PostNord, båda stora skandaler….

Text: Harriet Larsson, Harrietsblogg.se

https://newsvoice.se/2020/01/maud-olofsson-sten/

”Reflektioner över den humanitära stormakten, vården och omsorgen”

”Utan reflektion Finns ingen erfarenhet. Bara staplade händelser”, sa Carl-Magnus Stolt, läkare och författare. Det här är några av mina reflektioner och minnen efter drygt fyra årtionden som sjukgymnast inom neurologisk rehabilitering med svårt sjuka och skadade patienter…..

Text: Harriet Larsson, Harrietsblogg.se

https://newsvoice.se/2020/01/den-humanitara-stormakten/

4 tankar kring ”Reflektioner över en löpsedel och över den humanitära stormakten.

 1. Läste vem/vilka som är inblandade i vindkraftsprojektet. Ge Energy, dök upp! Söker man vidare kommer General Electric International Benelux upp! söker man mer ………… denna affär är så korrupt att ALLA i ALLIANSEN skulle haft LIVSTID för LANDSFÖRRÄDERI. Eller hur, ALLA svenska medborgare? Hur ska vi få stopp på den politiska korruptionen? Vad säger de ”korrupta” politikerna, själva?

 2. Lika bra att VI även tar upp att Maud Olofsson KU-anmäldes för sin inblandning i en vindkraftsaffär där ministerns (Mauds) son har stora intressen.
  Flera privata medier borde få sina tillstånd indragna då de enbart går politikernas ärenden istället för att söka sanningen som det svenska folket VILL HA. De är korrupta, alla 7. Därför behövs det åtminstone ETT NYTT parti som går ”folkets ärenden”. De övriga kan lämna in och gå till Arbetsförmedlingen.

  pub dec 2009

  Näringsminister Maud Olofsson (C) har blivit KU-anmäld för sin inblandning i en miljöprövning av en vindkraftspark i Markbygden utanför Piteå. Det rapporterar Sveriges Radio Norrbotten. KU-anmälan kommer från riksdagsledamoten Helén Pettersson (S).

  Det som upprört Helén Pettersson är det faktum att Maud Olofsson sagt att hon ska göra allt för att snabba på miljöprövningen, samtidigt visade det sig att hennes son ingår i ledningsgruppen för bolaget som bygger vindkraftsparken.

  Enligt SR Norrbotten var Maud Olofsson också på plats den 22 september 2008 då det första spadtaget togs i byggandet av vindkraftsparken. Projektet är ett av Sveriges största vindkraftsprojekt och innefattar 1100 vindkraftverk till ett värde av 55 miljarder kronor.

  https://www.aktuellhallbarhet.se/miljo/klimat/nu-anmals-maud-olofsson-i-vindkraftsharvan/

 3. En presentation från vad ALLIANSEN kostade det svenska folket mellan 2006 – 2010, Maud vore inte det på sin plats att GÖRA DET NU?
  Vem kommer inte ihåg när Reinfeldt hoppade av GLÄDJE när han förkunnade om att DE har gjort den STÖRSTA SVENSKA KONTANTA affären genom tiderna!
  Flög man till Holland med pengarna?
  Vem/vilka var mottagarna?
  Följde det med en massa pengar ”hem”, till partikassorna etc.?
  Frågorna är många men vi får inga svar!
  Över 50 MILJARDER kastades bort på en enda ”korrupt” affär!
  Det värsta är att DE har själva gett sig tillåtelse (genom egenkonstruerade skyddslagar) att kunna spekulera bort hela statskassan UAN att ens behöva stå till svars! Inför det svenska folket kallar man det för (att man har en egen) DEMOKRATI!
  Denna skiljer sig helt ifrån vad man utåt vill att det svenska folket ska tro/inbilla sig att vi lever i en DEMOKRATI!
  Sverige, kontrolleras av utländsk makt med hjälp av ”inhemska aktörer”.
  Eller hur Excellensen, Reinfeldt, Borg & inte minst Maud Olofsson?
  Hur kan man skicka en ”Schimpans” som ska bli den nye ambassadören i Rom! Tydligen finns det ingen gräns för hur ODUGLIG man får vara när man ska representera Sverige, som Ambassadör!? Verifierar inte detta om något att HELA Riksdagen borde OMYNDIGHETSFÖRKLARAS?

  1. Dina adekvata frågor får inget svar, misstankar finns att bonuspengar hamnat i skatteparadis, för inget läcker ut från dessa bäste bröder.
   ”You scratch my back and I´ll scratch yours”….

Kommentarer är stängda.