Vem behöver 5G?

Alla, svarar framkantspolitiker, Telecom industrin, ICNIRP- medlemmar, försvaret, stater som önskar övervakningssystem och bedyrar dess ofarlighet med flera intressenter.

Ingen, svarar skeptikerna, anklagade för häxerikonster av 5G, 6G, 7G:s supporter. Skeptikerna berättar om framtida riskers ovisshet, med störning av kroppens känsliga system.

”Har våra myndigheter, ”experter” och världsorganisationer såsom WHO, FN och EU lurat oss att rikta våra misstankar om Jordens undergång mot något så harmlöst som koldioxid, när det i själva verket finns något mycket viktigare att sätta stopp för, nämligen 5G, 6G och 7G? Det skriver Kalle Hellberg som arbetat 30 år som ingenjör på telekom-jätten Ericsson….” https://newsvoice.se/2020/01/kalle-hellberg-5g-6g-7g/

NTP-studien som publicerades i sin helhet åren 2018-2019 fann “klara belägg” för tumörer av typen malignt schwannom. (NTP: “Clear evidence of tumors in the hearts of male rats. The tumors were malignant schwannoma” En expertpanel som NTP anlitade för att utvärdera resultaten slog fast att strålningen från mobiltelefoner är carcenogen (för hjärtat – schwannom och för hjärnan – gliom).

https://ntp.niehs.nih.gov/whatwestudy/topics/cellphones/index.html?utm_source=direct&utm_medium=prod&utm_campaign=ntpgolinks&utm_term=cellphone

——————————————————————————————

 Ett exempel från den andra sidan om 5G: s ofarlighet.

”Läs experternas svar på era frågor från i fjol.

Med anledning av programmet ”5G – supertekniken som skrämmer” som sändes i Vetenskapens Värld måndagen den 14 oktober anordnade vi en chatt. Läs frågorna och experternas svar här nedanför. https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/5g-stall-dina-fragor-till-experterna

I morgon anordnas en demonstration mot 5G på Sergels torg kl. 13.30, du som tvivlar har nu möjlighet att visa det.

Se tidigare inlägg med kommentarer. https://word.harrietsblogg.se/2020/01/11/en-global-protestdag-mot-5g-i-sverige-pa-sergels-torg-den-25-januari/

3 tankar kring ”Vem behöver 5G?

 1. Jag vill bara uppmärksamma de som läser på några artiklar av idag

  Här åker SVT med i myndighetens ”strålmobil”
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ar-det-extremt-hog-stralning-i-gamla-stan
  Överlever basilikan stråltestet? SVT synar populära experimentet
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/dor-plantor-som-utsatts-for-mobilstralning
  Professorn: Därför ska du inte tro på anti-5G-propagandan
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/professor-desinformation-om-5g-i-sociala-medier-gor-folk-radda-det-ar-allvarligt
  Ryska ambassadens hånfulla 5G-attack mot Ygeman: ”Lider av paranoia”
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/nu-svarar-rysslands-ambassad-efter-anders-ygemans-5g-inlagg-pa-facebook

  Vad som mest får mig att gå i taket är hur lätt det är att sprida massa falska rykten och desinformation i Sverige, och hur naiva svenskar bara tro på dom utan att kritiskt granska eller fråga kunniga.

  Dessa innevånare av strålskyddsstiftelsen det svenska ”träsket”, är bara ett antal obildade clowner av billigaste sorten som springer runt och försöker inbilla folk saker baserat på egna ”åsikter” och okunnighet, och väldigt många tror på dom. Nu har de verkligt kunniga och kompetenta bemött dessa idioter, som gärna, men lagligt, lägger sig till med fina titlar och egenfabricerade referenser dom inte borde ha rätt att använda. Hade dom kallat sig för eller kunnat påskina att dom var läkare och gett råd på samma sätt kunde det bli fängelse, hade dom kunnat påskina att dom var advokater och get råd hade dom hamnat i domstol, men nu går det tydligen bra att förfalska och sprida rykten. När Strålskyddsmyndigheten mätte på Järntorget fick dom nästan samma resultat som strålskyddsstiftelsens fabulatörer bara att de klantskallarna hade uttryckt mätresultatet i micro- istället för som normalt milli-, och då ser siffran 1,000 gånger större ut. Fakta är att det var bara tiondelen av rekommenderad max styrka. På andra ställen var det tusendelen. Sedan kallar detta träskfolk det för livsfarligt. Dom kan inte ens hantera ett mätinstrument. Det ställs kompetenskrav på läkare, advokater, bil-, buss- och lastbilschaufförer, på piloter, sjuksköterskor, men det här gänget kan fritt springa runt och låta käften glappa obehindrat och skrämma upp folk, för då kallas det ”yttrandefrihet”. Vi behöver lagar som kriminaliserar falsk ryktesspridning, för det är vad det är.

 2. För det första, 5G har ingenting med övervakning att göra, det är en av dessa falska rykten som spridits och bitit sig fast. Sverige har redan världens intensivaste massövervakning, ett samarbete med CIA och NSA. Den som vill begränsa övervakningen, släng mobilen, använd aldrig internet, och använd alltid kontanter och undvik banker som pesten. Inte alla behöver 5G. Dessutom har 5G den fördelen att det går att undvika den. Köp en 3G, 4G telefon, eller stänga av 5G på en 5G telefon. Det går. Den som behöver 5G är den som vill utnyttja nya tjänster som läkarvård utan köer, eller handla billigt och bra på nätet, eller driva sin tillverkning eller försäljning effektivt, eller att få mobil att visa vägen. Vem skall man lyssna på. I alla fall inte folkskoleutbildade radioinstallatörer, dom har väl lika lite kompetens i ämnet som by-snickaren jämfört med KI kirurgen. Vem föredrar ni att ta medicinska råd rån. Välj vem att lyssna på på samma grunder när det gäller 5G. Lyssna inte på falska ryktesspridare. Det finns mängder av dessa ”studier” av extremister och aktivister, de flesta inom akademia, och alla har det gemensamt att man saknar kompetens och erfarenhet i ämnet, börjar med slutresultatet, och gör lämpliga val av data och justeringar för att få önskat resultat. Läs även https://qz.com/638059/many-scientific-truths-are-in-fact-false/ John Ioannidis, professor i medicin vid Stanford University, fann att så mycket som 89% av denna ”forskning” är förfalskad. Läs även Lars Berns många artiklar om förfalskade forskningsresultat. Envar får väl själv avgöra om de bästa rådgivarna i vetenskap är byfånarna eller doktorerna. Vi behöver nya lagar som håller dessa spridare av falska rykte personligt ansvariga. Det är inte en fråga om någon yttrandefrihet. mer än 150,000 basstationer redan i drift i Kina, inte et enda problem rapporterat.

Kommentarer är stängda.