En global protestdag mot 5G! I Sverige på Sergels Torg den 25 januari!

Datum: Lördag den 25/1 2020

Tid: Kl. 13.30 Plats: Sergels Torg Stockholm

Arrangörer: Elöverkänsligas riksförbund m fl.

5G Global Protest Day!
Från Japan till Kanada, från Australien till Norge. Den världsomfattande protestdagen mot den pågående 5G-utrullningen gör att den 25 januari 2020 blir historisk!

Det blir tal, info-material och ljusmanifestation. Vi planerar också för en ​överraskning…Ta gärna med en batteridriven ljuspunkt (och då menar vi inte mobiltelefoner).
Samarrangemang av Elöverkänsligas Riksförbund, Tandvårdsskadeförbundet, Strålskyddsstiftelsen,
Vågbrytaren och WIFI STRÅLNING HÄLSORISKER STOPPA 5G.

PS. Om du inte kan komma, gå gärna ut på en plats var du än bor och  informera den 25/1 2020. Det finns flyers och material att hämta genom      ovanstående föreningars hemsidor. Ring deras kansli (eller liknande) om du behöver hjälp! DS.      

Läs denna artikel från Ingemar Ljungqvist, låt inte längden avskräcka Er. Försvaret och politikers överstatlighet behöver 5G och låter oss i vanlig ordning få betala med både skattepengar och vår hälsa. Där ingen i dag kan ange vilka frekvenser av 5G:s millimetervågor som är skadliga eller helt ofraliga.
De som drabbas av den förtätade strålningens konsekvenser får direkt kverulant och gnällspik skrivit i pannan.

Systemmedia tiger och politikerna sviker, precis som i den nationsförstörande migrationspolitiken, där samma herrar synliggöras om vi tillämpar rådet att följa pengarna/”follow the money.”

Ljungqvist: 5G är globalisternas nya vapensystem av NewsVoice

DEBATT. ”Regeringen vill att Säpo och Försvarsmakten ska få direkt makt över villkoren för utbyggnad och drift av Sveriges nya 5G-nät. Syftet är att höja säkerheten och kunna sätta stopp för för osäkra komponenter, processer och leverantörer”, skrev DI.
Är 5G något mycket mer än trådlös överföring för att kunna hantera större mängder information, […]Läs mer av inlägget

                                                                                                 

14 tankar kring ”En global protestdag mot 5G! I Sverige på Sergels Torg den 25 januari!

 1. Karl W, det var länge sedan jag läste om 5G:s tekniska specifikationer. Förmodligen raderad. Har letat men icke.

  Den utstrålade effekten kan uppgå till 30.000 watt till 900 000 Watt,
  jämfört med en ”öppen” mickrovågsugn som då skulle ge ut 1000 watt.
  Att 5G är skadligt råder det väl INGEN tvekan om.

  The rules adopted by the FCC allow a 5G base station operating in the millimeter range to emit an effective radiated power of up to 30,000 watts per 100 MHz of spectrum. And when you consider that some of the frequency bands the FCC has made available will allow Telecom companies to buy up to 3 GHz of contiguous spectrum at auction, they will legally be allowed to emit an effective radiated power of up to 900,000 watts if they own that much spectrum. The Wireless base stations emitting power like that will be located on the sidewalk. They will be small rectangular structures mounted on top of utility poles.

  https://scientists4wiredtech.com/what-are-4g-5g/5g-wavelengths-from-blankets-to-bullets/

  En 5G-basstation med 100 MHz bandbredd i millimeterområdet kan utstråla ca 30 000 Watts effekt. Med ett antal operatörer som delar på t ex 3 GHz bandbredd kan utstrålad effekt uppgå till 900 000 Watt! Hur många kärnkraftverk måste t ex Sverige bygga för att försörja alla dessa basstationer med ström? Hur kommer djurlivet och växter att må av denna miljö, t ex fåglar som flyger mitt i effektstrålen? Hur kommer människor att må, som i folksamlingar tvingas vistas i dessa koncentrerade strålar?

  1. Då bör du nog läsa på lite bättre. Inte ens elkablarna eller säkringarna till en normal 5G mast skulle klara en sådan belastning. Siffran kan stämma om du talar om totaleffekten i en av Kinas nya superstäder med 100 miljoner innevånare. https://mychinaway.wordpress.com/2020/01/13/kinas-nya-super-stader/ En mikrovågsugn ger heller ”inte ut” någon 1 KW strålning, den stängs inne och finns bara inom den. Det är ju det som är finessen. Med respekt, men din okunnighet i frågan är närmas skrattretande, för att inte säga rent otäckt oroande att sådant sprids. Hur människor mår vet vi redan för Kina har redan över 500,000 basstationer i drift, vara en nära mig just nu, och ingen ”känner” något. Man blir uppriktigt rent förbannad över den mycket grova okunnigheten som sprids i ämnet. För all del, stäng ner Sverige, förbjud 5G och alla andra G och teknologier, låt svenskarna återgå till att tugga rötter i grottorna, landet har ju en utmärkt ledare nu för att genomföra det projektet, och tydligen mycket ivriga supporters, även på denna blogg.

  1. TT, den klyschan är gammal. Den myntades 1925 när Radiotjänst började med regelbundna sändningar. Redan då ansåg extremister att ”strålningen” skulle utrota allt liv på jorden. Konstigt att vi fortfarande finns, och och inget tycks ha ändrats. Om 10 år eller så kommer 6G, samma sak kommer att upprepas, precis som ett hack i en gammal stenskaka.

 2. Jag läste artikeln, och här är lite kommentarer. Först, glöm inte att enmansbloggen Newsvoice är strålningssekternas propagandacentral. Allt som motsäger strålningssektens häxpropaganda refuseras. ”Dr Sc (OIUCM)” står för Open International University for Complementary Medicines, alltså som besvärjelser och exorcism, alltså vad vanliga universitet skulle kalla för kvacksalveri, och kunskap om 5G är alltså NOLL. http://oiucm.net/ 5G har militära aspekter, det är den trådlösa delen av Internet, som i grunden är militärt. Skillnaden mot äldre system är hastigheten. ”elöverkänsliga” har avfärdats som WooDoo av kompetenta läkare på Karolinska, inte en enda gång har det kunnat konstaterats i kontrollerade försök. AI har ingenting alls att göra med någon ”strålning”, det är bara goja, men AI kan användas bättre via 5G på grund av hastigheten. Man har INTE funnit att elektromagnetiska starka fält skadar i Sovjet, utan motsatsen. Man hade först maxtider för exponering av kraftiga 50Hz fält (60-talet), när man tog bort dom hände inget. Ingen skillnad. Det finns inga radaranläggningar i Bergsrum. Om radiovågor skadar rör det sig om miljoner gånger styrkan hos 5G. Mikrovågsvapen ligger på 92 GHz och 4 – 5 miljoner watt. Här rör det sig om mikrowatt och 3-4 GHZ, vilket vi redan har exponerats för i över 30 år, utan effekter. Detta var en av de värsta teknisk vetenskapligt kvacksalverier jag någonsin läst, rent ut sagt vidrigt och frånstötande, helt på exorcist nivå. Inte ens satir eller skämt. Man spelar bara på folks okunnighet, vidskepligt, rått och hänsynslöst. Personer som sprider sådant här borde kunna ställas inför rätta. Detta är medeltida häxprocesser. https://falsknyhet.wordpress.com/2019/05/31/de-medeltida-haxprocesserna-har-ateruppstatt-5g/
  Så här ser ett Mikrovågsvapen ut, det motsvara 1.6 miljoner mobiltelefoner på fullt, mot örat samtidigt. http://christianobserver.net/wp-content/uploads/2017/12/DEW.jpg

  1. Dina svaleosande argument inkl länkar får mig inte att ändra ståndpunkt. Det finns en uppsjö av länkar både för och emot. T.ex. ”Inga hälsorisker, mindre strälning från 5G än från hushållsapparater” till ”5G är ett oetiskt och olagligt experiment med människors liv och hälsa”.
   Jag har för bittra erfarenheter under drygt 40 år i vården, där patienter fått t.ex. SVBK (sveda värk brännkärring klistart i pannan) sedan har det visat sig att det för många handlat om svårfångade sjukdomar som t.ex. postpolio,autoimmina sjkukdomar och cancer, men behandling har då ofta varit för sent. Både jag själv och mina döttrar är luttrade av ”golgatavandring” i vården, innan trista autoimmuna diaganoser fångades in, ofta pga av okunskap och skygglappar. Minns också asbest, neurosedyn skandalerna, då lät försvarna av dessa ofarligheter, precis som Du med försvaret för 5G!
   Min övertygelse är att små och unga barns hjärnor inte mår bra av frekvent användning av trådlös teknik som läsplattor, iphone etc. Hjärntumörer är redan överrepresenterade hos denna grupp.
   Kina är tyvärr inte känt för att officiellt berätta om sjukdomar, skador och olyckor.
   Oberoende forskning om denna oprövade teknik borde tillämpa försiktighetsprincipen, i stället för denna snabba utbyggnbad. Att blidga industriintressen inom de globala telekombolagen kan vara mycket lönsamt.
   Framtiden får utvisa vilka representanter från dessa båda läger, som skall ställas inför rätta.

   1. Vist finns det en uppsjö av länkar, men hur värderar du medicinska yrkesåsikter om en hjärttransplantation från by-snickaren. ”Okunskap och skygglappar” precis vad vi ser med 5G, och hjärntumörer är inte alls överrepresenterade och kopplade till radio. Statistiken är tydlig. Jag avstår fån dom råden. Det är sant, Kina låter inte utländska journalist tjäna pengar på sensation, men all statistik finns, och är lätt att få. Sedan är tekniken inte alls oprövad, en del kunskap går ända tillbaka till antiken och vi har exponerats i trettio år redan, utan några påvisbara effekter. Din WiFi ligger i samma område som huvudfrekvensen för 5G.

    Förstår att du inte tänker ändra dig, men jag börjar ändra mig. Sverige närmar sig vägs ände, som Titanic med fören redan halvvägs in i isberget. Läsarmajoriteten tycks inte ens beredd att lägga om kursen en halv grad, än mindre försöka backa.
    https://suntfornuft.space/antidemokrati/massimmigration/assar-lindbeck-invandringshaveriet-kommer-nu-krava-smartsamma-reformer/
    Sverige borde nog fortsätta på linjen som Humanistisk Stormakt, känns bara så synd att landet förvandlas från ett av världens ledande teknologiland, vilket låg till grund för välfärden, till ett teknologiskt u-land med dysfunktionellt samhällssystem. För all del, kanske bäst att skrota kommunikationssystemen, ersätta läkare med wodo präster och häxdoktorer, byta ut sjukhusens ”strålande” teknologi mot bongo-trummor, by-smeden kan bli den nya tandläkaren, den gamla kan sätts i arbete med att skrota allt teknologiskt, gatljusen kan ersättas med gas-ljus, som inte är”strålande”, och vi måste ju utbilda tusentals kulis, ett förlegat namn på tillfällighets arbetare i Indien för den som inte vet. Vilket utmärkt jobb-tillfälle. Vi har ju redan nu en utmärkt ledare som Löfven som redan tar landet i den riktningen med stormsteg. Hur som helst, jag trivs bäst med mer progressiva samhällen, något jag upptäckte redan för 50 år sedan. Sverige tycks ha en samlad intelligens på nivån av ett isberg, det bara kalvar då och då, och smälter ändå.

 3. Nu har aktivisterna tappat orken när det gäller klimatet, så nu har dom hittat ett nytt fabricerat problem, 5G. Kanske vore lika bra att stänga ner hela mobilsystemet i Sverige, alla radarsystem, all rundradio, och allt som ”strålar”. Landet Sverige är ju ändå på väg mot självförstörelse så det vore väl lika bra att fullborda projektet så snart som möjligt. Kanske lika bra att ge alla dessa outbildade och okunniga pajas-aktivister plats i riksdagen, då kan dom ju verkligen göra vad dom vill. Folket blir helt överflödigt. Detta är verkligen McCartyismen i modern tappning. När vi ändå är i farten, varför inte riva alla kraftledningar, dom stålar ju väldigt mycket, och förbjud alla elbilar och alla bilar under 3 ton, tunga bilar är ju säkrare säger samma aktivister. Demolera alla röntgen maskiner på sjukhusen, dom är ju livsfarliga enligt samma clowner. Förbjud digitalklockor, dom strålar. 5G hotet är definitivt skapat av rymdödlor. 97% av alla rymdödle-forskare är överens. Läget är akut! Om inte drastiska åtgärder vidtas omedelbart går mänskligheten under av deras dödliga strålning. Samtliga medborgare måste omedelbart ödle-kompensera. Detta görs bäst genom att springa och skrika ut faran på gatorna att strålningen kommer. Samhället måste även bli av med alla ”rymdödle-förnekare”. Dessa obildade, oborstade individer är ett hot mot demokratin och hela samhället. För de som inte är strålnings och Rymd-ödle dyrkare finns bra information här. https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/5g-ar-det-nya-mobilnatet-en-halsofara
  Björn Cedervall, radiologispecialist vid Vattenfall och docent i medicinsk strålningsbiologi vid Karolinska institutet, avfärdad dessa 5G aktivister som kulter och sekter, https://falsknyhet.wordpress.com/2019/04/05/stralningssekten/ trollpacka och häxbränning eller häxprocess ackompanjerad av förtal och ryktesspridning. Hoppas dom passar sig för soluppgången, då spricker trollen.

   1. Och jag accepterar dina, så vem tycker du är mest kvalificerad att forma en åsikt med tanke på utbildning, yrke och erfarenhet.

 4. Varje enskild 5G ”pelare” som sitter på hustaken har en uteffekt på mer än 1 MILJARD watt (titta själv vilka kraftiga elkablar som de är anslutna med).
  En mobiltelefons uteffekt är väl milliwatt om inte mickrowatt!
  Mikrovågsugnar ger väl runtt 1000 watt ”inuti”. En 5G pelare skickar inte den då ut 1 MILJON gånger mer än en ”öppen” mickrovågsugn på 1000 watt? Eller mer.
  Förmodligen kan de samarbeta med riktade ”effekter”.
  Runt Polishuset i Örebro sitter det minst 10 pelare. Polisen kan de komma in eller gå ut när de går för full effekt?
  Blir de ”kokta”?
  Vi kan inte ha det så här. Bort med alla urusla politiker, andra underrättelsetjänster och lobbyister. Provkör istället 5G med full effekt inne i Riksdagen, när alla är närvarande. Det är ju NI politiker, eller vilka de nu är, som leder landet Sverige visa det nu med att föregå som ett gott exempel på det genom att NI själva först utsätts rejält från 5G med dess fulla effekt.
  Gör det gärna i direktsändning för det svenska folket vill nog både se och veta hur 5G påverkat er politiker, först. Sedan skall väl beslutet om 5G tas av folket, eller hur?

  1. Allt som står på den finansiella globalistmaffians agenda får folket inte vara med och bestämma om, samma med migrationen från beslutet 1975 om mångkultur, där frågan aldrig fördes ut till folket. Vi skall bara betala och hålla tyst. Tre flugor i en smäll, försvaret, maktövervakning och sedan får Big Pharma sitt…

  2. Skitsnack TT. Dom kablarna är signalkablar, inte elkablar. Uteffekten normalt är femtiondel av en vanlig ficklampa. Sedan heter det inte ”pelare”, det var antennerna på äldre system. Nu heter det ”arrays”. En typisk mobiltelefon har maxeffekt på 200 mW, alltså en femtedels Watt, men är ”intelligent” och reducerar effekten till vad som minimum behövs. 5G ”lyser” som en ficklampa endast dit där signalen behövs och endast när det behövs. 5G kommer att finnas inne i riksdagen, om det inte redan är installerat. Ny Teknik har en bra guide, men dom har lagt den bakom en betalväg nu.
   https://www.nyteknik.se/digitalisering/vill-du-veta-allt-om-5g-har-ar-jatteguiden-6982387 men det går att titta på bilderna hur det fungerar. Om beslutet om 5G skall tas av folket måste folket vara rätt informerat, och rätt källa för information är knappast en massa outbildade aktivister och gaphalsar som driver vidskepliga kulter och sekter som rena häxprocesser. Vad som är typiskt för 5G är intelligensen, den ”lyser” bara dit den behövs och endast när den behövs, alltså betydlig mindre exponering av samma radiovågor som äldre system. Sedan är den snabbare, men något mer än äldre system kan 5G inte utföra. Allt detta med spioneri och övervakning är bara skrock och falska rykten. Just nu är 5G i full drift i Kina med omkring 500,000 basstationer i drift. Inte ett enda problem. Tro inte på all denna goja ni serveras.

Kommentarer är stängda.