När Assar Lindbeck och Tommy Möller protesterar mot mångkulturen, då kanske tom Löfven tvingas tänka om.

”Invandringen kan få Sverige att ”vittra sönder” skriver Tommy Möller.

Nu har vi lagt oss på EU:s mininivå, skroderar Löfven och ljuger i vanlig ordning så han blir blå. Totalt bortglömt är fjolårets > 120.000 beviljade uppehållstillstånd!

Glömt är också hans löfte inför valrörelsen 2018 om max 14.000 asylanter varje år. Sedan måste han rädda landet med hon som glömde att hon skulle äta upp sin sko, om hon samarbetade med denne lögnhals.
Löfvens politiska affärsmodell är att göra tvärtemot vad han lovar inför valen, med fler bidragsmigranter som sänker landet, allt för att rädda sin makt, under falsariet att rädda landet från SD, vars folkliga stöd måste begravas.

Jag har tidigare citerat Katarina Janouch, att vi har ”en regering från helvetet,” nu är det Ivar Arpis konstaterande i en paneldabatt på SVT att ”regeringen är en styggelse på alla sätt” som får Morgan Johansson, den största styggelsen av Löfvens ministrar, att resa ragg och utbrista sin klagan över dessa ”oerhörda” ord från Arpi. https://www.youtube.com/watch?v=IUi21xHWnXE

I sin debattartikel i Dagens Industri tar Tommy Möller upp mångkulturens misslyckande och påminner om SD:s formuleringar. Massinvandringen har resulterat i ”…problem i sjukvård och skola, kommuner som går på knäna på grund av skenande kostnader för försörjningsstöd, en dramatisk bostadsbrist samt gängkriminalitet….”

Han tar även upp pågående kulturkonflikt i landet, där kulturministern (MP) förfasar sig över ratad kulturmarxistisk menskonst i Sölvesborg.

Det sociala kittet faller sönder, när tillit saknas hos invandrana till samhället och från värdlandets försörjningstyngda invånare till invandrare och politiker.  

”I värsta fall undergrävs förutsättningarna för själva demokratin” lyder avslutningen på artikeln.
…………………………………………………………………………..

Assar Lindbeck är en av de klokaste vi har högst däruppe, skriver Magnus Stenlund på sin blogg ”Sunt Förnuft” och fortsätter;

”…När han, tillsammans med nationalekonomkollegan Mats Persson, får DN att trycka upp en  debattartikel (olåst)  så är det tung ammunition som avfyras, mot en massinvandring och integrationspolitik som havererat.

– Vi har tagit emot för många.

– Vi har tagit emot för uselt utbildade.

-Vår förmåga att ta emot dem är sämre än de flesta länders.

Nu väntar kraftfulla och ytterst smärtsamma reformer.”

Författarna tar upp
friserad statistik som Löfvens ”forskare” är experter på att ta fram
 – snällanställningar i kommunerna
bedrägeriet om att en timmes subventionerad anställning i veckan räknas som att vara i arbete.

När > 15 % av invandrarna är arbetslösa, då måste även de mest korrekta förstå att en välfärdsstat eroderar, när tyngden av icke anställningsbara och bidragsförsörjda invandrare brakar igenom.

Bildkälla: Från artikeln i ”Sunt Förnuft”

 • ”Detta är i högkonjunktur!
 • Statligt 100 % subventionerade arbetsmarknadsprogram är en svensk (s)pecialitet,
 • Snällanställda i kommunerna räknas inte heller bort.

SÅ HUR KAN DET ÄNDÅ VARA SÅ HÄR DÅLIGT?

1. För att facken vägrar släppa minimilönen.

2. För att bidragen är så höga att man tjänar på dem.

3. För att invandrarna ofta är totalt oanstälningsbara oavsett.”
Citat från Magnus Stenlund.
………………………………………………………………………………………

Detta är inga nyheter, det har ”dissidenter/personer med sunt förnuft” skrivit om under årtionden, men nytt är att samma slutsatser kommer från nestorer som Assar  Lindbeck, Mats Persson och Tommy Möller.

Jag undrar om dessa respekterade herrar kan få Löfven och hans Jökar, att sluta ljuga om gängkriminalitetens orsaker och erkänna att ”berikningen” blev till bedrövelse för värdlandets folk.

Källor

https://www.di.se/debatt/invandringen-har-andrat-svensk-politik-i-grunden/

https://www.friatider.se/professor-i-statsvetenskap-invandringen-kan-fa-sverige-att-vittra-sonder

https://suntfornuft.space/antidemokrati/massimmigration/assar-lindbeck-invandringshaveriet-kommer-nu-krava-smartsamma-reformer/

4 tankar kring ”När Assar Lindbeck och Tommy Möller protesterar mot mångkulturen, då kanske tom Löfven tvingas tänka om.

 1. Är det en rättighet att komma hit och bli försörjd?
  Vilka partier har i så fall gått till val på detta? Konsekvensanalyser?
  Vad kostar kalaset?
  Det räcker att politiker har medellönen/medelpensionen i riket, kommunen, landstinget och EU. De skall i första hand slåss för sina ideologier, inte privilegier.
  Vi behöver direktdemokrati i många viktiga frågor. All makt skall utgå från folket.

  1. Din kommentar är som ljuv musik i mina gamla gamla öron.
   Enligt FN:s migrationsavtal, så skall värdländerna erbjuda all välfärd och helst lite till, åt alla som enkelt trippar in.
   Citat: ” De som vänt sig emot innehållet har bland annat menat att det är otydligt och saknar verklighetsanknytning.
   Avtalet är för omfattande, för ogenomtänkt och kan verkligen få svåra konsekvenser för svenska kommuner och skattebetalare”, skriver Kristianstadbladets politiska redaktör Carolin Dahlman.
   Sverigedemokraterna har kritiserat avtalet och vill inte skriva under.”
   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/fn-s-omtalade-migrationsavtal-forklarat-i-fem-punkter
   När FN kallar då tar Löfven och Lövin upp landets stora plånbok. Jag utnämner dessa två till FN:s största rövslickare! Dessa båda kämpade ju om första platsen till årets förvillare 2019, där Löfven vann, följd av sin vice statsminister.

 2. ”Invandringen kan få Sverige att ”vittra sönder”!!! Jag som trodde att det var utomståendes makters styrning av ”våra” politikers beslutsfattande som medfört att Sverige vittrar sönder! Tydligen har MOSSAD de flesta av de svenska politikerna av rang i SITT KNÄ. Speciellt när man läser om Katarina Janouch, att vi har ”en regering från helvetet,” nu är det Ivar Arpis konstaterande i en paneldabatt på SVT att ”regeringen är en styggelse på alla sätt” etc. Politiker: När ska VI bli befriade från de underrättelsetjänsters som KONTROLLERAR Sverige? Om aldrig! Vad ska vi då med ”våra” politiker till? De kör ju oss i botten och ändå röstar den ”dumme svensken” på partier som är för fortsatt Migration, fast du själv vill att den stoppas! Hur faan tänker och röstar den ”svenska” befolkningen egentligen? Kommer det fram ett Muslimiskt parti, då kan svensken lika gärna rösta på dem. Inget kan bli sämre än det vi redan har.

 3. Tommy Möller brukade ej sällan anlitas av SR och SVT för kommentarer i mätningsfrågor.
  Det ska bli spännande att se, huruvida han får framträda i statsmedierna efter denna hans utsaga.

Kommentarer är stängda.