Attacker mot kristendomen stiger, men EU liksom media tiger

Förföljelser och attacker mot kristna slår nya rekord, liksom vandalisering av kyrkor i hela Europa, men både EU och dess lojala media tiger.

Denna korrupta koloss och den globala finansmaffians förlängda arm vill nu göra det obligatoriskt för alla EU länder att ta emot migranter. Jag kan höra jublet från Löfven och ärkebiskopens rop med Allahu Akbar, som når nya höjder i vandaliseradre kyrkobyggnader, där skändning av gravplatser inte nämnvärt tycks uppröra henne. När avsändaren är fel, då väljer dessa röda att inte se.

Bildkälla: Från artikeln i Gatestone.

”……Tysklands inrikesminister Horst Seehofer har avslöjat en ny plan för att reformera det europeiska asylsystemet. Ett läckt utkast av förslaget visar att alla EU:s medlemsstater skulle bli tvingade att ta emot illegala migranter….”

”…..Forskningen visar att ungefär 3 000 kristna kyrkor, skolor, kyrkogårdar och monument vandaliserades, plundrades eller vanhelgades i Europa under 2019 – vilket är på väg att bli ett rekordår för kristendomsfientligt vanhelgande på kontinenten….”skriver nyhetssajten Gatestone.

Tänk om det varit 3000 moskéer som blivit vandaliserade, då hade media vaknat upp och försvaret hade mobiliserat sina elitstyrkor för att stoppa denna skandal, men nu händer ingenting. Pressen tiger och tystnaden hos den politiska eliten stiger.

Förklaringen är enkel, sopa bort alla västerländska rötter, så folkutbytet kan fortsätta i oförminskad fart!

En avryckt sjal kan däremot väcka Wolodarski och hans gäng till braskande rubriker i DN. Tusen och åter tusen förföljda, torterade och mördade kristna i Mellanöstern ger bara en gäspning.

Medkänslan blossar däremot snabbt upp, när det gäller att få hem bödlarna till avrättade kristna, så de med förturer och skyddad identitet snabbt kan vila upp sig till nya tag.

Här borde varenda svensk känna skam över regeringens fega ynklighet med sin media. Skammen har i stället tryckts ner i halsen på en korkad och lättstyrd befolkning av finansmaffians klimatalarmister, som idogt med Agenda 2030 framför sig plöjer vägen fram till NWO.

Relaterade källor

https://sv.gatestoneinstitute.org/15386/europa-kristen-attacker

https://sv.gatestoneinstitute.org/15338/eu-migrantkvoter

En tanke kring ”Attacker mot kristendomen stiger, men EU liksom media tiger

Kommentarer är stängda.