Mörka och livsfarliga lågstatusmän är tickande bomber för svenska kvinnor och män

Christer Nilsson, debattör och historiker skriver om experter som gett landet förortskalifat med respektkrävande lågstatus män, som tar hämnd genom brottslighet, där våldtäktsrisken är stor för flickor och kvinnor som går ensamma hem.

Bildkälla: Från artikeln i NewsVoice, Christer Nilsson. Foto Johan Arvidsson

Detta är inget nytt, men behöver ständigt upprepas, som motvikt till vad Löfven och hans experter i karriären förkunnar. Vi ska inte vara rädda, landet är tryggt och brottsligheten minskar, trots att fönstren rycker av sprängdåd även i de fina kvarteren, som fått nya grannar av gatans Rolexkungar.

”DEBATT. Yttrandefrihetens kärna är medborgarnas rätt att, utan rädsla och utan att straffas, kunna säga makthavarna ett sanningens ord. Det kan svenska medborgare inte längre göra, i varje fall om det rör sig om ”sanningar” som makten inte vill höra. Vår tids munkavle på ”sanningen” har ingenting med Sverigedemokraterna, Brexit eller Donald Trump att göra. Det är experternas tyranni….”

Han tar bl.a upp den skeva könsfördelningen och jämför med Kinas tidigare ett barns politik, som gjorde att flickfoster aborterades. Nu har regimen lättat på denna regel när man insåg framtidas ”demografiskt självmord”. När det var som värst, gick det 117 pojkar på 100 flickor i samma åldersgrupp. 

I Sverige har humanitet och det lika värdet segrat över logiskt förnuft.

Poletten om  demografisk utveckling trillar bara ner på Magdalena Andersson, när hon jämrar sig över oss vårdkrävande pensionärer. Ingen oro över att mansöverskottet bland 20 åringar, nu har slagit Kinas rekord, det går 127 män på 100 kvinnor.

Söndertrasade liv, det är smällar landets unga kvinnor får ta, för att den feministiska regeringens humanitet skall må bra av dessa framkantspolitiker.

Om hon skulle yppa faran med världsrekordet i mottagande av ensamkommande barn mellan 15 och 40 år, då skulle hon säkert fått avgå.

Författaren avslutar sin artikel med

”……De som inte blir valda riskerar att utveckla ett hat mot kvinnor och ta ut sin besvikelse genom våld mot kvinnor och våldtäkter. Priset tvingas nu Sveriges kvinnor och flickor samt deras anhöriga att betala, när hatet, oron och våldet pyr i de förortskalifat som växt fram genom Fredrik Reinfeldts och Stefan Löfvens försorg i förorter som Rinkeby, Brandkärr, Kronogården, Norrby och Vivalla mfl orter.”

Källa

https://newsvoice.se/2020/01/forortskalifat-lagstatusman/

3 tankar kring ”Mörka och livsfarliga lågstatusmän är tickande bomber för svenska kvinnor och män

 1. Propagandan är effektiv, otäckt effektiv, att sprida lögner. När det gäller Kina finns idag ett rejält kvinnoöverskott. Orsaken är att kvinnor i Kina liksom överallt annars väljer en äldre man, inte en man i samma ålder. https://falsknyhet.wordpress.com/2019/04/09/sa-svindlas-svenska-lasare-svd/ Att flickfoster aborterades är en annan mycket grov gammal propaganda lögn, det fanns helt enkelt ingen metod förr att fastställa fostrets kön innan födseln i Kina. Man ville ha minst en pojke i familjen i det forna agrariska Kina så det fanns en arvinge till jordbruket, flickorna gifte sig ju och flyttade till sina nya familjer. Dels adopterade man pojkar, men man använde även den så kallade barnkalendern vilken förutsäger sannolikheten att det blir en pojke eller flicka beroende på dag av befruktning. Den används än idag. Dessutom använde man TCM, Traditional Chinese Medecine, vilket vi genom forskning idag vet att en kan påverka könet. På så vis blev det fler pojkar än flickor förr, men nu har det svängt, fler flickor än pojkar föds. Man löste även problemet med avsaknad av en pojke genom att byta barn inom byn, eller genom adoption.
  https://www.yourchineseastrology.com/calendar/baby-gender-predictor.htm
  Vad som kom att kallas ”ettbarnspolicyn” var en familjeplaneringskampanj, inte ett förbud mot flera barn, vilket årtionden av propaganda har påstått. Den hade inte tillämpats på omkring 25 år när den formellt avskaffades 2015. I familjerna kunde förr ofta föda kanske 15 barn, mat och familjeekonomi kunde inte varken föda eller utbilda så många, och ofta dog mer än hälften av barnen i ung ålder. Kampanjen gick ut på att utbilda i familjeplanering och att ett eller två barn skulle fungera bättre med betydligt bättre levnadsstandard för familjen. Även idag utbildar man i familjeplanering och rekommenderar två barn.

   1. Det är väldigt mycket som inte når fram, faktiskt, det mesta. Här i Kina sprängs det inte, polisen åtgärdar skurkarna innan dom dödar, i Sverige väntar man till dom har dödat eller skadat någon, och ändå händer inte mycket. Det gjorde man i Xinjiang, ingen dör idag, alla som vill får gratis utbildning.

    Det medan stöveltrampet ekar på medieredaktionerna i Sverige. Ideologin olika, metoden densamma. Varför tycker jag Kina är bättre. Min lilla personliga lista.

    Att ta kvällspromenaden utan risk att bli knivrånad. Butikerna säljer vad jag vill köpa, inte vad staten tillåter mig att köpa. Butikerna är öppna när jag vill handla, inte när staten tillåter mig att handla. Att se barnen leka på torget, utan närvarande vuxna, utan risk att bli antastade. Att se barn och folk köra Segways och elbrädor, vilka staten i Sverige länge förbjöd. Att slippa massövervakningen, där alla mina rörelser, åsikter och kommunikation är loggade i datalagringsdirektivet och hos NSA och CIA. Att slippa tungt beväpnad polis som övervakar, polisen i Kina går obeväpnad och syns mycket sällan till. Att vara trygg för sprängningar, gängskjutningar på gatan, handgranater och våld. Att veta att bilen finns kvar på morgonen och inte bara ett utbränt vrak. Att slipp 80% skatt, med olika fantasifulla namn. Att gå till banken och sätta in pengar utan att riskera ett tvåtimmars förhör eller 3 formulär att fylla i. Att ta en promenad efter maten, och alla hälsar, även dom jag inte känner. Att se folk dansa på torget varje kväll, utan tillstånd eller övervakning. Att slippa alla poliskontroller och övervakning på vägarna. Att inte behöva vara rädd för bilkapare. Att kunna säga vad jag tycker, utan risk för ”hembesök” eller uthängningar av journalister, utan risk att min familj, vänner, arbetsgivare skall trakasseras och ”granskas”, att kunna ta en promenad utan risk för att bli trakasserad och påhoppad av journalister, att journalister står utanför och skriker, lämnar lappar i brevlådan, glor genom fönstren eller bankar på rutorna. Att slippa alla lögner, hets och propaganda i media. Mest och bäst, inga droger eller fyllerister på gatorna. Det du – det kallat jag ”mänskliga rättigheter” och frihet.

Kommentarer är stängda.