Löfven och hans miljöpartister vill öka takten med ”Välfärd via Blocket”

Nu måste starkare doningar till för att fler i världen skall få del av Svensk välfärd. Absurdistans ledare ligger inte på latsidan. Läs och förskräcks om välfärd via blocket, eneklt och bra!

”….För två år sedan larmade Skatteverket om att det inte krävs att man inställer sig i Sverige för att få ett samordningsnummer. Man behöver inte ens visa upp ett foto av sig själv. Samtidigt ger samordningsnumret tillgång till hela den svenska sjukvården och även svensk pension. Skatteverket påtalade detta för regeringen i en rapport men inga reformförslag kom från Rosenbad. Istället kom krav på att göra det lättare för EU-medborgare att ta arbete i Sverige. Man måste dra slutsatsen att det är så här regeringen, Socialdemokraterna och Miljöpartiet, vill att det skall fungera. De har fått informationen och de har avstått från att agera på dessa mycket allvarliga rapporter…..”

Skrev Jacob Sidenvall i Smålandsposten i november i fjol och fortsätter

http://www.smp.se/ledare/valfard-via-blocket/

……….Sveriges kommuner går på knäna på grund av välfärdsåtaganden. Vårdregionerna är kraftigt överbelastade. Och regeringen har avstått från att agera för att skydda det vi äger gemensamt mot människor som inte har rätt att vara i landet. Man har till och med tillsatt en utredning för att ”öka numrens användbarhet i samhället”. Det är orättfärdigt….”

När jag tar del av sammanfattningen för utredningens mål, då förstår jag att Olle Ljungbecks misstanke om psykiska defekter hos statsministern stämmer. Om det är miljöpartisterna som klängt fast sig i hans knä som bär på denna smitta eller om den kommer från hans maktbegär, låter jag vara osagt.

Detta är ett av målen för utredaren, som skall öka säkerheten med folkbokföringen, för vilka får Ni själva gissa.

I regeringens kommittédirketiv står bl.a  följande

• föreslå åtgärder som åstadkommer ett säkrare system för samordningsnummer och ökar numrens användbarhet i samhället….

Uppdraget ska redovisas senast den 1 april 2021.

Eller kan det vara ett förtida aprilskämt?

PS. Ilan Sadé ordf för Medborgerlig samling har skickat ett brev till samtliga 349 riksdagsledamöte rom krav på folkbobräkning med anledning av detta tillåtna och eskalerande fusk med fribiljett till välfärden.

Medborgerlig Samling har lanserat förslaget att Sverige bör genomföra en ny, identitetssäkrad folkräkning: https://www.expressen.se/debatt/stoppa-fusket-sverige-behover-en-ny-folkrakning/ Ds.

2 tankar kring ”Löfven och hans miljöpartister vill öka takten med ”Välfärd via Blocket”

  1. Vad har vi för nytta av de 349 ”snyltgästerna”? Om ingen! Då är väl saken klar med att en kraftig utrensning bör ske av dessa 349. Man kan börja med de som inte har ”tillräcklig hög närvaro” i Riksdagen. Är de inte Heltidsanställda?

  2. Statsministern är inte korkad men han saknar förmåga att ta kommando över vänsterfalangen i partiet som saknar ekonomiskt förstånd.
    De klarar inte av att hantera stora tal. De kan inte överblicka konsekvenserna för samhällets ekonomi av frikostig politik för välfärdssökare. De förstår inte att vissa länder har låg välfärd och konflikter på grund av medeltida värderingar. Dessa värderingar inför välfärdssökarna här. Vi ser det i växande utsatta områden. Vi ser det i ökade ekonomiska skillnader genom att vi fyller på det ekonomiska bottenskiktet med bidragstagare.

Kommentarer är stängda.