Löfvens uppnådda mål med ”Jök” är nu hans största trångmål

Novus undersökning om väljarnas inställning till Januariavtalet är nytt bottennapp för Jök-kungen Löfven, han sjunker som en sten. Majoriteten av väljarna > 60 % är ganska eller mycket missnöjda med resultatet.

Löfvens ”berikare” vilade väl upp sig under jul, men nu ryker åter glasplittren av sprängningar, både i Stockholm och Uppsala, från respektkrävande gängkungar. För socialbidragen utgör väl bara kaffepengar, för dessa empatilösa kravmaskiner.

När polisen inte begriper vad sprängningarna beror på, då förstår vi att värdegrunds indoktrineringen har satt djupa spår.

https://www.svd.se/pol is-om-sprangdaden-vet-inte-vad-okningen-beror-pa

Det behövs ingen Einstein för att förstå väljarraset för Löfven, men han vill helst ut och resa och klappa om sina kollegor inom EU och därför hör han inte varningsklockorna som ringer.

Måluppfyllelsen för statsministern var stor efter valet 2018. Han -splittrade alliansen, -behöll makten och -utestängde SD, men nu knakar det inom LO, för solidariteten är inte evig, som Löfven vill tro.

Nu börjar det bli för mycket för hans trogna gäng, med sänkt värnskatt för de som tjänar mest, ändring av arbetsrätten, som hans konsulter benämner modernisering och när marknadshyror står för dörren, då slår många av hans väljare igen den.

Löfvens förklaring om att han räddad landet från ett svårt parlamentariskt läge biter inte längre på hans trogna skara. Kommunals kvinnor ser att den feministiska regeringen är ett skämt. Delade turer inom vård/omsorg och otrygga anställningar blir definitivt inte tryggare av arbetsrättens ”modernisering.” 25.000 namnunderskrifter har nu lämnats in till regeringen, med protest mot höjd pensionsålder.

Nu lägger hans konsulter pannan i djupa veck, när varken svarmålning av SD eller fokusförflyttning till klimatlarmen hjälper. Kanske inte så konstigt, när det nu också sprängs på Östermalm.

Jag undrar vad blir nästa drag från ett oroligt Rosenbad, när Löfvens stab inser att en Phyrrusseger står i dörren, vilket gör mig mycket glad.

https://www.exakt24.se/jag-svek-inte-vanstern-vanstern-svek-mig/

https://www.svt.se/nyheter/marmorstein-valjarna-gor-tummer-ner-till-januariavtalet

4 tankar kring ”Löfvens uppnådda mål med ”Jök” är nu hans största trångmål

 1. Kristersson kräver extra val! Kan man läsa idag i Aftonbladet.
  Löfven, där missade du tåget. Du hade kunnat varit FÖRST med att kräva NYVAL.
  Verkar det inte som att Moderaterna tappar sympatisörer? Man ger NU intryck av att ”gå folkets ärenden”, genom att gå i bräschen för att kräva NYVAL?
  Moderaterna, partiet som kan likställas med ”(var)ulv i fårakläder”!
  Nej du, Vilde Bill Kristersson, DU och framförallt Moderaterna (Högern) har gjort sitt. Avbytarbänken, nästa. Förklara samtidigt för det svenska folket även HUR och vad det berodde på att ni i valet 2006 kunde få 80% fler röster än det tidigare valet. Det är så ORIMLIGT att en sådan ökning kan ske UTAN att man manipulerat överföringen av rösterna via ”nätet”!
  Det har aldrig hänt i modern tid sa en ”viss” statistikprofessor eller snarare ”Grindvakten”.
  Hade man ”bara” fått 40 % fler röster hade det varit fantastiskt. Men 80 %, ”professorn” var svarslös och INGEN reagerar på det ORIMLIGA. Politikerna, är de korrupta allihop ?

  1. Ja, det är de, när det gäller att bevara sin plats vid köttgrytorna. Men jag vill ha bort den maktgalne Löfven, som nu för en borgerlig politik, som inte ens Reinfeldt och Borg vågade sig på. De öppnade i stället landets döra, så kunde de bara bida sin tid med politiken och samtidgt få belöning av bankmaffian för sina öppna hjärtan.

 2. Läste i Aftonbladet om ”Hultqvists besked: Måste stärka försvaret av Stockholm”!
  Det tror jag det, speciellt när det börjar hetta till bland riksdagsfolket.
  Med andra ord, POLITIKERNA behöver EXTRA skyddsåtgärder!
  Kan det bero på politiken tro? NÄR ska VI ÖVRIGA få ett sådant utökat skydd?
  Man undrar om det är RIKSDAGEN enbart som ska få det mesta av skyddsåtgärderna när det väl kommer till kritan?
  Eller är det Stockholms bostadsområden som ska få de utökade skddsåtgärderna?
  Hultqvist svänger till det i texten ganska bra, när man läser ”Särskilt prioriterat är att skydda Stockholm från ett angrepp”. Den som angriper brukar väl oftast ha ett eller flera skäl till att det sker. Till slut kommer många det att ”brista” hos MÅNGA ”svenskar”.
  Har NI ens tänkt på det politiker?
  Hur ofta törs ni visa er offentligt bland ”vanligt” folk, utan SÄPO?
  Löfven, inse att er överlevnad (liksom de övriga partierna) hänger på om EXTRA Val utlyses eller ej?
  Ni politiker har ju inget att förlora. Det blir det svenska folket som blir förlorarna. Blir det som så, då kanske flera ”svenskar” kommer att ägna sig åt ”SKYDDSJAKT”. Vi svenskar är tålmodiga förmodligen p.g.a. av politikernas propagandamanipuleringar, men vad händer när den brister, politiker?

  1. När det sprängs i Östermalm, då först börjar Löfven och hans ministrar att dra öronen åt sig. Malmö och Göteborg har inte samma höga prioritet.
   Bidragsövergödda brottslingar, ofta med dubbla identiteter har nu håvat in miljoner i sin knarkverksamhet, så att köpa en lägenhet på Östermalm är nu legio bland dessa knarkkungar. I förorterna får unga pojkar helst < 15 år träna på stenkastning och bilbränder, innan de klättrar upp på brottets karriärstege. Inga, straff, några timmars samhällstjänst under överseende av socialens snälla tjänstemän. Att samköra register, usch och fy, fler poliser, hårdare straff, utvisning ... det sker nog inte under min återstående livstid. Men när det gäller att höja skatten, då minsann går det snabbt. När försvaret kräver mer pengar, då handlar det om några miljarder hit och dit, samtidigt som total kostnaderna för invandringen uppgår till svindlande 200-300 miljarder varje år (Ekonom Jan Tullberg) men om detta svarta hål är det knäpptyst.

Kommentarer är stängda.