SVENSKA PASS ÄR BILJETTER FÖR BIDRAG OCH BEDRÄGERIER

Här fortsätter Jan Ivarson att synliggöra orsakerna till välfärdens erodering, med falska pass och samordningsnummer. https://www.svt.se/special/svarthandel%20-med-adresser/ Men regeringen vill inte skrida till handling, valboskapen får ej störas, så bidragen fortsätter att flöda.

Finns inget pass så kommer ett sk. samordningsnummer väl till pass, här behövs ingen identitet för kontrollen är slapp.

Sedan 2008 har >500.000 pass ”tappats bort”….ca 63.000 försvinner varje år. Fram till 2016 rådde ingen begränsning på antal nya pass, som en person kunde få. Därefter är det tre pass under en fem årsperiod som gäller i teorin, men ?? finns för hur det ser ut i praktiken. Sverige ligger i täten på listan med ”pass-slarviga” länder. Kanske denna passgenerositet ingår i den humanitära stormaktens humanitet?

https://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/a/1kXBbG/trots-ny-lag-manga-pass-forsvunna

870.000 personer lever i Sverige med samordningsnummer, där nästan hälften inte kan styrka sin identitet, men från Löfvens regering händer ingenting. https://www.dn.se/nyheter/sverige/inga-krav-pa-styrkt-identitet-for-att-fa-samordningsnummer/

Christer Nilsson, historiker och samhällsdebattör skriver i Newsvoice om ID fabriker som fixar pass och spökidentiteter på löpande band och om migrationens gigantiska kostnader. Regeringen mörkar i vanlig ordning och får ekonom Jan Tullbergs >250 miljarder varje år att krympa till < 50!

https://newsvoice.se/2019/12/spokidentitet-samordningsnummer-parallellsamhalle/

https://newsvoice.se/2018/02/migrationskrisen-kostar-250-miljarder/

……………………………………………………………………………………….

Jan Ivarson: ”Passbedrägerierna fortsätter som mycket annat (S ) skulle sätta stopp för och har lovat, som att ge oss Europas lägsta arbetslöshet och sätta stopp för bilmålvakter. 
Bilar med miljonböter rullar fortfarande omkring fastän storstäderna har kameror som registrerar alla fordon för trängsel. Vilja saknas att sätta fast skurkarna. Kanske anses det rasistiskt att ta bilar som har ägare med utländska rötter. Ägarna anses medellösa trots att de kan äga flera fordon. Fattiga svenskar får inte ha tillgångar om de behöver försörjningsstöd. ”Tappade pass” göder kriminalitet och förstör landets anseende.
Ett annat område är det okontrollerade flödet av stöldgods ur landet. Det politiska ointresset att stävja verksamheten kan bero på att stölderna ger staten moms för ersättningsgods, som kan gå till fler asylsökare.
Då det gäller att stoppa efterlevandepensioner för barn med utländska föräldrar som aldrig varit i Sverige, vill regeringen inte göra något. Skattemiljarder tillåts fortsätta rinna iväg. I vissa fall är identiteten osäker för de som är i Sverige och man vet inget om föräldrarnas identitet eller om och när de avlidit, annat än vad den anhörige i Sverige intygar. Många anser att Sverige inte skall betala efterlevandepensioner för andra länders medborgare, en förmån som de kanske inte har i sina ursprungsländer och än mindre betalat för i Sverige. Det tillåts fortsätta för att gynna globaliseringen med att locka hit fler vänsterväljare och byta ut befolkningen.
Nyligen visade det sig att en afghansk politiker i Sverige kvitterat ut pension för sin mor som också varit här, efter att hon varit avliden. När valet i Afghanistan gett politikern uppdrag kan han flyga tillbaka. Hur han försörjt sig i Sverige kan man spekulera om.
Politiken kan fortsätta så länge svenskarna röstar som de gjort. Om några årtionden är vi en i minoritet och våra barn får erfara vad vi ställt till med.”
Jan Ivarson

5 tankar kring ”SVENSKA PASS ÄR BILJETTER FÖR BIDRAG OCH BEDRÄGERIER

 1. Som frekvent besökare hos Polisen har jag själv uppmärksammat migranterfamiljer som är där för att skaffa pass!
  Är man flykting, varför betalar skaffar man pass till sig och sina barn?
  Ett av svaren är som Jan Ivarson skriver att SVENSKA PASS ÄR BILJETTER FÖR BIDRAG OCH BEDRÄGERIER.
  Politiker: Skickar migranter sina svenska pass till utomstående, utomlands?
  Vi måste BYTA ut den svenska politikerkåren genom att VISA att all makt utgår från Folket, vid nästa val. Sverige anses ju internationellt som ett stort SKÄMT.

  1. Javisst kan vissa göra de det, att sälja sina pass är big buisness! Många har vittnat om hur passen snabbt slängs överbord i Danska Sundet, sedan var det bara att uppge Syrien som hemvist och då var PUT klart i bidragslandet.
   Så fort det misstänks brottslighet hos migranter, då läggs locket på och Löfvens ”forskare” på BRÅ trixar med statistik för att skydda sin gynnsamma sits. Medan arbetslösa svenskar, sjuka och funktionshindrande nagelfars med besked, men några måste ju betala vidlyftigheterna från Löfvens och Jökarnas globala kalas!
   Värdlandets gamla, sjuka och arbetslösa omfattas ej av deras humanitet, men nu tycks den inlemma allt fler för att finansiera anhöriginvandringen.

 2. Vilka partier har gått till val på detta? Hur fungerar motsvarande i Japan eller Singapore?
  En mycket omfattande brottslig politisk verksamhet. Stöld från folket. Kriminella skall lagföras. Folket (skattebetalarna) är grundlurade.

  1. Javisst är vi grundlurade! Under mina sista 10 år av min yrkestid som sjukgymnast, hade jag ansvar för en poliomottgning, där jag träffade många migranter. Flera av dem bad om intyg till socialen för att kunna hälsa på släkt och vänner.
   -”Men Ni har ju fått asyl pga av krig, hur kan Ni då önska att få åka tillbaka”?
   Svar med ett leende -”Det var inte krig just där…..”
   Tyvärr finns överrepresentation av snälla vänsterkvinnor på socialförvaltningarna och det finns också de som har stor fallenhet, som ”Arboga kvinnan” hade, för leende bruna ögon….
   https://samnytt.se/studie-bidragsfusk-bekampas-inte-i-malmo-socialsekreterarna-for-generosa/

Kommentarer är stängda.