Vänstern börjar krakelera på jakt efter en ny identitet

En bloggföljare upplyste mig om Nils Littorin och bifogade länkar från hans uppvaknande.

Han är läkare och en av Skånes mest kända kommunister och verkar nu ha kommit till insikt om att vänsterns karta inte stämmer med terrängen.

Littorin lämnar i sällskap med andra partimedlemmar det Kommunistiska Partiet i Malmö för att bilda ett nytt arbetarparti utan hyllning till mångkultur, HBTQ och klimatalarmisterna.

Kanske förstår dessa kommunister äntligen att klockan är slagen för vänsterns framtid och vill lämna det sjunkande skeppet?

Förklaringen är att arbetarna är dödströtta på deras avantgarde, som ständigt har tryckt sina sanningar i ansiktet på dem, som de har låtsats att representera.

Socialdemokratin ligger inte långt efter, men rörelsens elit hänger ännu kvar vid statsministerns lögner och vet inte riktigt vilket ben de ska stå på, när verkligheten brutalt tränger sig på.

När Berlinmuren brakade ihop så följde vänsterns identitet med ner i djupet. De försökte dra sig upp med rätt värdegrund, mångkultur, feminism, HBTQ och nu klimatalarmism, även om Jonas Sjöstedt inte kan tävla med Isabella Lövins domedagsprofetior och Greta beundran.

När min farfar, statare, kämpade för bättre levnadsvillkor, så formades efter hand arbetarpartiet/socialdemokraterna, men i dag har folkets röst blivit elitens, inte minst inom politiken och på universitet och högskolor.

Där karriäristerna tävlar i global godhet tillsammans med journalister, kändisar och kultureliten. Jökarna kämpar på, nu med 60 miljoner till boendelösningar för de ensamkommande barnen upp till 40 år.

60 miljoner av skatt tagit från dig och mig till dessa små,” skrev min gamla väninna förbittrat.

https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2019/12/medel-for-att-utveckla-boendelosningar-for-vissa-ensamkommande-unga/

Hur många listor mot rasism har de inte skrivit på, så vi andra skall se vilka fina och goda människor de är?

Denna godhet krävde en mörk fond för att lysa klart och då kom arbetarna väl till pass. Helst skulle de vara lågutbildade, bo på landet, vara rädda för globaliseringens välsignelser, ja rent ut sagt dumma i huvudet, som inte förstod sitt eget bästa.

Min erfarenhet av detta följe är att de alltid var mycket snåla och aldrig bjöd på en bulle på fikarasten.

Men nu börjar tryggheten vid samhällets tätplatser att försvagas, när allt fler röstar på SD utan att skämmas. Den korrekta eliten får allt svårare att trycka ner folkets åsikter och dumförklara oss och märker att deras brunfärg inte längre fäster, trots Aftonbladets och DN:s allt mer desperata kamp.

Så trots alla mina negativa inlägg under detta år är jag hoppfull och tror på ett bättre årtionde, trots att finansministern flaggar för skattehöjningar, för att finansiera arbetslösa migranter och höga politiker i Irak och Afghanistan. Nej, det säjer hon givetvis inte, det är vi pensionärer som inte har vett att dö i tid.

https://samnytt.se/finansministern-vill-hoja-skatten-ytterligare-ska-sakra-valfarden/

 Lästips från och om Nils Littorin, som nu skriver i Expressen i stället för Proletären.

https://www.lokaltidningen.se/2019-12-19/-Nytt-arbetarparti-kritiserar-m%C3%A5ngkultur-HBTQ-och-klimatr%C3%B6relsen-6893902.html

https://www.expressen.se/debatt/har-ar-vansterns-knep-och-harskartekniker/

3 tankar kring ”Vänstern börjar krakelera på jakt efter en ny identitet

  1. Det är väl ALLA 7 som KRAKELERAR! Den STORA frågan är väl när ska de 7:s undersåtar inse fakta att det är de som berikar topparna i partierna som i sin tur utarmar Sverige.

  2. Managed decline kallar Donald Trumps f.d. kampanjchef utvecklingen i USA och kanske i hela västvärlden i övrigt. Och nu börjar jakten på syndabockar. Kan det vara globalisterna?

Kommentarer är stängda.