Är Morgan Johansson ledare för kriminella gäng?

Ledarsidorna.se ger här en påminnelse om justitieminister Morgan Johanssons bravader sedan Löfven tillträdde 2014.

https://ledarsidorna.se/2019/12/naste-justitieminister-heter-mikael-damberg/

BRÅ: ”Bara rätta åsikter!

  • Migrationskrisen 2015 som ingen kunde förutse enligt justitieministern. Ledarsidorna har kunnat leda i bevis att justititedepartementets politiska ledning varit väl medvetna om den kraftiga volymökningen redan under senvåren 2015,
  • De ständigt försenade och urvattnade terrorlagarna som präglat regeringarna Löfven I och II,
  • Den amnestilagstiftning som genomfördes för uppskattningsvis 9 000 fullt arbetsföra afghanska män utan uppehållsrätt,
  • Riksrevisionens allvarliga kritik 2017 mot regeringens lagstiftningsprocesser och
  • Skogsbränderna 2018. Först efter att bränderna rasat okontrollerbart i 13 dygn utlöste Morgan Johansson den delegationslagstiftning som finns för effektiv koordinering av insatserna. Efter beslutet togs tog det endast två dygn att få bränderna under kontroll. Fram till dess hade skogsägare förlorat 14 500 hektar skog och miljardbelopp gick bokstavligen upp i rök.

Nu återstår bara smutskastning av alla partier utanför JÖKEN för det ekar tomt i regeringskansliet.

Bildkälla: Steget Efter

Om konstitutionsutskottet skulle fria justitieministern, då förstår vi att det ingår i hans kriminella gäng.

2 tankar kring ”Är Morgan Johansson ledare för kriminella gäng?

  1. Vem minns inte Mona Sahlin, när hon utfrågades om hon visste att Estoniarapporten var förfalskad? Det tog ett antal minuter, efter att hon fått rådgivning av sin ”bisittare”, innan hon svarade JA!!! Hade hon svaran NEJ, då hade det blivit en NY utredning och en sådan vill man ju inte när ”politikern själva” hade ett finger med i det MASSMORD som SPRÄNGNINGEN av Estonia medförde. De går fria allihopa. Fallskärmar, bonusar, pensioner, starta företag där ingen lön tas etc. står ju och väntar ”runt hörnet” som ett (av flera!) alternativ när man ”blir tagen” på bar gärning. Sossarna kanske skulle byta ut Löfven mot Juholt? Sverige behöver ge Lövfen & Co 4 års semester, på Island. De behöver läggas på is för all framtid. Även M och det övriga politiska folket som tillhör samma sketna politiska kategori, kan åka på samma ”biljett”. Ta båten, för då blir ”Greta” liksom vi övriga bara bara GLADA, om inte gladare. Svenska Riksdagfolket är HELA Sveriges fiender Nr 1. De har kört vår framtid i botten. De ska stå till svars, på det ena eller andra sättet med tanke på att de har immunitet och kan därför inte bestraffas i Lagens mening, som vi andra måste göra. Det måste bli ett SLUT på den Politiska ÖverHögheten. Ni är ju ett skämt och dessutom värdelösa, sett ifrån vad ni åstadkommit genom att haverera det svenska samhället med dess alla fundament. Hade LAGEN omfattats även av ER, hur många av er skulle DÅ hamna inför t.ex. KRIGSRÄTT i och med att man missbrukat de statliga medlen till den grad att man uppsåtligt skadat Sverige för EGEN/ANNANS vinning. Många skulle/skall ha LIVSTID, eller hur medborgare?

    1. Grundlagen, att makthavarna skall värna svenskarnas väl och ve, är glömd för länge sedan.Storhetsvansinnet och självgodheten fick dem att öppna landet för alla som vill till bidragsparadiset. EU och FN blev arenan för denna karriär ”godhet” och sedan väntar ett ekonomiskt oberoende liv.

Kommentarer är stängda.