Demokratisk hämnd på vänstereliten som kapat arbetarnas parti

Vi är många som säger Grattis till det brittiska folket som den 12 december satte ner foten och röstade på den smutskastade och förtalade Boris Johnson. Jordskredsseger för hans tory part med egen majoritet i parlamentet.

Vänsterelitens media är nu lika frustrerad som när Trump besegrade Clinton, därför kämpar nu ”The Swamp” för att fälla honom i riksrätt, men folket som Hillary föraktfullt kallade ”the basket of deplorabels” kommer sannolikt att ge Trump sin röst igen under kommande år. För hatet mot det låtasdemokratiska etablissemanget är större än mot Trump som person.

Detta förhållande har nu spritt sig över land och hav, även om klimatalarmisterna (vänstereliten) försöker stoppa det, med lögner, ångest och skam.

Snart ryker väl den demokratiska rösträtten, när folket ständigt röstar fel både i Europa och USA.

Att denna elit aldrig lär sig, att det inte går att ständigt dum- förklara folket, som har betydligt större insikt och kännedom om konsekvenser av politiska beslut än beslutsfattarna själva.

Författaren James Surowiecki skrev i sin bok ”The Wisdom of Crowds”att folks privata erfarenheter är bättre evidensbaserade än de offentliga, politiska och moraliska påståenden om migrationens fördelar.


Filosofen Ingmar Hedenius (1908-1982) ansåg att vanligt folk bättre avgjorde var skulden ligger till missförhållanden i samhället än akademiker, politiker i hans gamla essä ”Vem bär skulden?”
Dessa besserwissrar blandar in saker som inte hör dit och bara krånglar till det. Läs några av Björn Wimans krönikor på DN:s kultursida så förstår Ni vad som menas.

Här hemma har nu Löfvens vänsterliberala ledarskribenter dragit fram ett offer för Hitlers framfart för att få eldunderstöd i förfasandet över att Ebba Busch Thor och Ulf Kristersson säjer sig vilja samtala med representanter för alla demokratiskt valda partier. Systemmedias professionella gråterskor glömmer, att nämna islams oöverträffade judehat genom historien både för denna gamla dam och för sina läsare, som tack och lov blir allt färre.

Här kommer utdrag från en artikel, efter den brittiska folkomröstningen, ”The revenge of democracy” i Spiked, som är ett brittisk internetmagasin med fokus på politik, kultur och samhälle.  Redaktörär Brendan O’Neill.

………………………………………………………………………………..

”…Så nu vet vi. Nu vet vi vad som händer när de förklarar krig mot demokrati. 
Nu vet vi konsekvenserna av att förnedra den största demokratiska omröstningen i ett lands historia. 
Nu vet vi vad som blir av en politisk klass som lurar på väljarna, tystar deras demokratiska röst och förklarar dem som rasistiska, främlingsfientliga och med kunskaper om nationens förvaltning som inte går att lita på.
Du blir straffad! 
Det blir uppror mot Dig!
Du blir ersatt!
 I går kväll, den 12 december, med dessa extraordinära valresultat, bevittnade vi demokratins hämnd……
……Den röda väggen-upproret mot Labour ligger i tiden. 
Det här är arbetande människor som avvisar den dåliga gamla idén att de skulle rösta på en åsna så länge den hade på sig en röd rosett. 
Det här är vanliga människor som gör uppror mot neo-aristokratin hos de vaknade identitära medelklasserna som har kapat det parti som deras förfäder grundade. 
Detta är ett uppror mot anti-demokrati.
I mer än tre år har den politiska klassen agiterat mot den största demokratiska omröstningen i vår historia. 
De har använt alla lagliga och parlamentariska trick i boken för att förhindra eller försena Brexit. 
Och nu har folket fattat sin bedömning om detta skamliga beteende. Demokratins återbetalning…..”

Brendan O’Neill är förutom redaktör för Spiked också värd för den spikade podcasten, The Brendan O’Neill Show . Prenumerera på podcasten här . Och hitta Brendan på Instagram: @burntoakboy

Källa: https://www.spiked-online.com/2019/12/13/the-revenge-of-democracy/

………………………………………………………………………………………..

Jag undrar om den störste kaparen av arbetarpartiet/ socialdemokraterna, Stefan Löfven inser att demokratins hämnd kan komma förr än han anar.

Hans ”ett starkare samhälle- ett tryggare Sverige” väcker enbart förakt hos väljare som äntligen insett att de blivit lurade och att deras omhuldade parti blivit kapat av eliten, som våra förfäder kämpade mot för att nå anständiga levnadsvillkor.

Allt fler väljare har förstått att elitens medmänsklighet och det lika värdet inte tillfaller dem, utan för migranter som ej har rätt att vara här och allt fler har äntligen insett hur bedrägliga och ogrundade dessa floskler är.

Kanske finns hopp att de får ökad förståelse för ett ”Swexit” om EU avgiften ökar med 15 miljarder/år från dagens 40. Inget veto från Sverige inte, de skall förhandla säjer dessa klåpare till karriärhungriga politiker.
Att rätta mun efter matsäcken kommer inte på fråga, nationalstatens förstörelse får inte stanna upp.

Dagens inlägg avslutas med dessa kloka ord från https://www.dailymail.co.uk/debate/article-7793275/DOUGLAS-MURRAY-Britains-divide-ugly-intolerant-Left-rest-us.html

DOUGLAS MURRAY: ”Storbritanniens klyftor är mellan den fula, intoleranta vänstern och resten av oss” | Daily Mail Online.

Vilket stämmer väl i hela Europa!

4 tankar kring ”Demokratisk hämnd på vänstereliten som kapat arbetarnas parti

  1. Vi måste ut ur EU! Ska vi fortsätta med att ”skänka bort” vår välfärd till andra EU-länder, år efter år? Vi har väl gått minus årligen sedan 1994, men Varför finns det andra länder i EU som hela tiden får mer än de ger? Om de ens ger något! Detta på bekostnad av samhällsnedrustningar, från de mest givande länderna. Vinner inte vi mer på om vi går ut ur EU, än om vi stannar kvar? Var i ligger det logiska med att stanna kvar? Förr kallades det väl för ”Bondförnuft”. Oavsett bör hela Riksdagen bytas ut liksom underrättelsetjänsten, Militärledning, Polischefer, domare. åklagare om man inte har en tillstymmelse till att utföra det ämbete som förtroendeposten medför. Det duger inte att vara ”halvdan” och framför allt inte om man styrs av politikerna, som idag p.g.a. när en politiker hamnar i ”trubbel” då gäller det att denne skyndsamt kan ”lyftas bort” från att bli ett medialt ärende, om det är ”känsligt” politiskt. SWEXIT borde vara det förnuftigaste. När jag fick höra om att alla länder som är med i EU och har EURON som valuta, var TVINGADE att förstöra sina dåvarande sedelpressar som mynttillverkning! Det skulle alltså inte finnas någon återvändå, ifall man skulle dra sig ur eller om EU skulle kollapsa! Kapitalet skulle ha hela greppet om EUROPA med dess folk och med tiden skulle DE ÄGA ALLT, genom att använda sig av ”papperspengar” (inte GULD) som sedan inget blir värda när de väl äger ALLT.

    1. Jag tror att den svaga kronon också skall bidra till att lura in folk i denna euro dårskap. Alla länder har olika förutsättningar, tänk om jag under min yrkestid hade givit samma behandling och samma träningsprogram till alla mina patienter oavset funkktionsnedsättning? Meningen var att svaga länder skulle kollapsa och ställas under EU:s förmyndarskap, snart är Sverige där. Om bondförnuft finns då är man en dissident!

Kommentarer är stängda.