Ett mejl som värmer, men det gör ej ”mesiga män”!

Hej Harriet!
Tack för din utmärkta insändare i NyT vecka 50!
Synd bara att vi skriver för de redan frälsta. Gärna skulle man peka på något positivt utöver LO-basens ”Vi har talat för mycket om SD:s historiska rötter”.
Övergreppen på Lamotte i Kronogården med passiva poliser som åskådare bådar inte gott. Inte ”om”, utan ”när” det blir fysiska konfrontationer på
gator och torg, har de mesiga svenska männen inte en chans. I Finland skulle man inte låta trampa på sig på detta sätt. Polisen skulle strunta i beskyllningar om överdrivet våld och skakiga mobilfilmer som ”bevismaterial”.
Låt oss ändå fira en gammaldags svensk jul!
Bästa hälsningar!

Henrik Paetau, mejlvän och bloggföljare

https://samnytt.se/kaotiskt-och-valdsamt-da-joakim-lamotte-direktsande-fran-kronogarden/

PS. I år hade jag ingen tur under misteln på julmarknaden. Minns fjolårets, när en äldre herre med rätta glimten i ögat utbrast ”Ja här kan man ta för sig” och så tittade han omkring sig och sa ”det finns väl ingen som skvallrar för Meetoo…”

Värmer gjorde också frikännandet av Eskil Johansson för sexuella trakasserier. En ung dam, som under en period arbetade med en utredning på jordbruksdepartementet, berättade att Eskil var en mycket trevlig man både under arbete och fest. Hon hade aldrig upplevt något gränslöst agerande.
Gränslösa tycker jag att dessa anmälerskor är, när de under en fest minns en ovälkommen hand på låret.
Varför tog de inte bort den, spände blicken i ägaren och meddelade att detta uppskattar jag ej?
I stället för att grämma sig varje dag under åratal. Konstigt att så många gamla oförrätter dyker upp just nu?

Visst kan män bära sig dumt åt, precis som kvinnor, men att uppträda som menlösa våp gagnar inte dessa feminister, som ständigt blundar för hedersförtrycket i förorten. Där en hand på ett lår under en fest skulle vara en bagatell, jämfört med att bli utknuffad på balkongen.
Kanske det vore bättre att dessa känsliga varelser inte går på någon fest?

Lästips! https://suntfornuft.space/antidemokrati/postmodernism/identitetspolitik/feminism/radikalfeminism/islams-kvinnofortryck-och-konsdysfori-ar-inte-argument-for-manshat-mot-

5 tankar kring ”Ett mejl som värmer, men det gör ej ”mesiga män”!

 1. Växte upp med en tre år äldre bror. Våra ”slagsmål” vann jag inte alltid men jag lärde mig försvar. Under Meeto-debatten tänkte jag ofta på varför inte kvinnorna sade ifrån genast utan måste gå i grupp och anmäla efter flera år. Man mår bäst av att säga ifrån direkt.
  På min arbetsplats fanns en äldre herre som kanske också hade vikingasjukan. Jag vägrade högt att sitta bredvid honom. Placeringen där löstes på ett ”smidigt” sätt till allas belåtenhet.
  Så här många år efter uppväxten är jag ändå tacksam för våra kontroverser även om det fört med sig andra reaktioner.

  1. I början på 70-talet bodde jag ett tag i Tokyo. En kväll var vi ute ett gäng i en stadsdel och nöjeskvarter dom heter Kanda. En av tjejerna i sällskapet blev antastad av en man, lite väl styrkt av goda drycker. Vi killar tänkte ingripa men hon hann först, fick tag i sitt paraply och gav killen en skur av snytingar så han skrek. Han flydde, men hon var inte färdig utan satte efter honom. Paraplyet, eller snarare resterna av det, hamna i närmaste skräpkorg. Förra året här i Kina blev en liknande händelse viral, fångad av en video kamera. Den påflugna killen åkte i backen, hon kunde tydligen självförsvar. Kineser sägs vara världens mest intelligenta folk, men det finns i alla fall ett undantag, för han försökte igen, med förutsägbart resultat. Hela Kina hade roligt, och ingen tyckte synda om honom. Lär er ni svenska tjejer.

   1. Här hemma åker offerkoftan på och då kommer plötsligt minnen av oförrätter åter, trots att det hänt för 10-20 år sedan.
    Kulturelitens kvinnor går i täten för nu djävlar tar de hämnd, när kammarens aktiviteter inte resulterade i fortsatt karriär.

 2. Jag skrev just detta på ett annat ställe, men det är värt att upprepa. Lögn-brigaderna i svenska media målar upp en grovt falsk bild av verkligheten. Jag har inget vänligt att säga om varken svenska journalister, politiker eller deras media. Som någon sagt, svenskarna är som champinjoner, hålls i mörker och matas med skit.

Kommentarer är stängda.