Lucia ut ur tiden….

Självklart sker detta kulturella övergrepp på vårt fosterland av sedvanliga kultursnobbar, som ständigt upprepar att Lucia minsann inte var svensk.

Kulturutvecklare, dvs. kulturavvecklare anser att Luciafirande inte längre ligger rätt i tiden. Rätt i tiden ligger däremot Ramadan och den muslimska högtiden EID.

Illustrationen på Luciatåget från Fria tiders artikel.

” Femton kommuner i Skåne väljer att skrota det officiella lokala luciafirandet. Det anses inte längre passa in i det svenska samhället, rapporterar P4 Malmöhus. ….”

Får dessa kulturavvecklare fortsätta så ryker nog våra övriga högtider med. Baktanken är nog, att då blir integrationen mer framgångsrik, eftersom det då inte finns några traditioner i värdlandet att integrera till.

Mohamed Omar skriver ”…….  Lucias fest i Sverige är fortfarande en svensk fest….” vilket får vänsteraktivisterna att glödga pennan via tangenterna, för att sopa bort fosterlandets gamla traditioner.

Jag får aldrig ihop det hur dessa HBTQ entusiaster kan hylla och stödja fundamentalister som vill förgöra dem? På något outgrundligt sätt kommer de alltid fram till, att alla samhällsproblem är den vite mannens fel.

Glad Lucia morgon önsks alla fosterlandsvänliga läsare inte minst alla ansvarsfyllda och hederliga svenska män, som värnar familjen och fosterlandets väl och ve!

En glad nyhet så här på Luciamorgonen, Boris Johnson med Brexit segrade stort i gårdagens val. https://www.svd.se/torypartiet-gar-mot-en-klar-majoritet

 Relaterade källor om Lucia firande:
https://detgodasamhallet.com/2019/12/11/mohamed-omar-lucia-ar-inte-en-ny-fest-i-sverige/#more-20405

https://www.friatider.se/lucia-skrotas-i-sk-ne-ligger-inte-i-tiden

2 tankar kring ”Lucia ut ur tiden….

  1. Identiteten och folktillhörigheten ”Sverige” och ”svenskarna” utrotas nu bit för bit. Tidigare har politiker och journalister hätskt kritiserat hur svenskarna en gång försökte utrota identiteten av folkgrupper som Romer, ”zigenare” – som det hette förr, samer, och andra minoriteter, och hur svenskarna försökte utrota deras folkliga identitet och kultur. Dels utsätts svenskarna själva för samma behandling nu, folklig identitet och kultur förstörs, dels utsätts invandrarna precis som förr även dom för samma behandling. Politikerna kräver ju nu att dom skall ”integrera sig”, men det är ju precis samma krav som tidigare ställts på minoriteter som Romer och Samer, och som ofta fördömts så kraftfullt. Deras språk och traditioner skulle utrotas, nu gäller det den svenska folkgruppen. Det bara illustrerar vilket moras Sverige har blivit, falskt, opålitligt, oförståeligt, och sedan förtalar man Kina, som verkligen har lyckats.

Kommentarer är stängda.