Orsaken till kommuner i kris är svenskar som röstat på 7-klövern!

Från organisationen ”Det fria Sverige” som svartmålas av den korrekta eliten, eftersom de hyllar nationalstaten (nationalism rimmar ju på nazism, då måste det bannlysas).

Därför lyfter jag fram artiklar som jag tycker är intressanta från denna ”hemska” källa.

I dag firar de 2-årsjubileum i Svenskarnas hus i Älgarås, inte långt från Töreboda i Västergötland. kontakt@detfriasverige.se 

Nu till artikeln ”Det är svenskarnas fel!”
Av dess ordf Dan Eriksson.

”Kommun efter kommun rapporterar stora underskott och måste lägga ned eller skära ned i kritisk verksamhet. Anledningen? Massinvandringen och dess ohyggliga kostnader. Men vems fel är det egentligen? Svenskarnas så klart.

Att massinvandringen kostar enorma pengar, slår sönder tilliten i ett samhälle och att för med sig en hel drös problem har varit tydligt för många i flera decennier. Om någon fortfarande tvekade blev det klart också för dem runt 2015-2016.

Ändå fortsätter svenskarna att rösta på Sjuklövern — partierna som i olika grad vill fortsätta med massinvandringen.

Nu skärs det ned i skolor, LSS-boenden stängs ned och det sparas in på äldre. De svagaste i samhället är alltid de som drabbas hårdast när massinvandringen kräver mer av skattepengarna.

Men sanningen är den att över 80 procent av befolkning har röstat på partier som driver den här politiken. Det går inte längre att komma undan med att hävda att man varit ”naiv” eller att man ”inte visste”. Det är mycket möjligt att man varit för lat, för feg eller för dum för att ta reda på eller ta till sig av grundläggande information om massinvandringens konsekvenser, men då borde man också ha tagit sitt ansvar och stannat hemma när det var dags att rösta.

När svensken inser att det inte hjälper att skylla på alla andra för Sveriges utveckling, utan ser sig själva i spegeln och förstår att det är vi som måste skärpa oss om vi vill ha ett svenskt Sverige i framtiden — då kommer också förändringen vara möjlig.

Sluta förråda dit folk, sluta stödja Sjuklövern! Bli en del av den framväxande folkrörelsen ”Det fria Sverige” och organisera dig för en svensk framtid på riktigt.

Dan Eriksson ordf ”Det fria Sverige”


Källa: Massinvandringen och den ekonomiska krisen är svenskarnas fel 

7 tankar kring ”Orsaken till kommuner i kris är svenskar som röstat på 7-klövern!

 1. Är det inte Politikerna som är ”skyldiga” till rasism på det egna folket? När ska det prövas? Man nedvärderar ju ”oss” som grupp, svenskar alltså. Andra grupper får ersättning bara för att de finns till! Medan ”vi svenskar” betraktas som en lågt stående ”ras”, som är på väg att bli den lägsta.

 2. Alltför många infödda nordbor är vilseledda och grundlurade av ljugmedia med dess
  sanningsklena skräpmurvlar. Inte alla naturligtvis, det finns nyanser. Mycket av detta kommer från verklighetsfrånvända delar av vissa universitet, högskolor och politiska broilerfabriker.
  Den totala kostnaden och dess konsekvenser för den ansvarslösa, icke folkförankrade massinvandringen måste redovisas av oberoende kompetens för de svenska skatteslavarna. Infiltreringen av vårt fosterland
  av främmande invasiv ideologi är lika med samhällsomstörtande verksamhet och
  brott mot grundlagen. Glädjande växer våra fosterlandspartier och alltfler vaknar.

 3. Rubriken förklarar utvecklingen i landet.
  Som folk får vi skylla oss själva.

  När det gäller utlänningar har PK-eliten en annan syn. Då bortser de från oförrätter som gruppen gör sig skyldig till. Då ser de till enskilda som får klä skott för gruppens beteende.
  Nu får svenskar som kallats rasister lida för 7-partipolitikens elände.

  1. Precis så är det och när det handlar om nationalstaten så skall värdlandets kuvas, men bidragsmigranternas hyllas!
   När arabiska sånger och danser får förtur på nationaldagen och högtiden EID hyllas då har vi nått vägs ände i folkutbytet.
   Detta röstar ”Die dumme Schwedwn” på.

 4. Jag har en enkel åsikt. Försvunna Wilma i Uddevalla har nu konstaterats död. Misstänkt mördare, invandringen. (Jo ordet är rätt skrivet, inget misstag). Lägg till några på Drottninggatan, IKEA och några till. Hur många fler döda kroppar behövs det för att vi skall få en ändring. Detta börja ju likna något av människooffer till invandringens gudar och deras präster.

  1. Tänker på forna tiders människooffer, men vad händer i dag? Dagens hycklare ser inte bjälken i sitt eget öga. Matteus 7:3.

Kommentarer är stängda.