Åter ett upprop från veteranen Olle Ljungbeck!

Svenska kvinnor och män om ni fortsätter att stödja regeringen Löfven sviker ni också på det vidrigaste sättet alla morfar-, farföräldrar, äldre föräldrar liksom alla sjuka, boende på äldrehem och alla svenska skolbarn.

Ni gör det bl a genom att stödja den mest skurkaktiga regering Sverige någonsin haft med statsminister Stefan Löfven vid rodret.

Denne man har agerat grovt brottsligt genom att släppa in flera hundratusen ”emigranter” och tvingar nu oss att försörja dem trots konsekvenserna för det egna folket. Detta leder i dag till att 8 av tio kommuner kommer att banta budgetarna för åldrings- sjukvård och skolundervisning kommande budgetår!

Det innebär givetvis en katastrof som Sverige aldrig tidigare drabbats av. Skulden är Stefan Löfven och hans regering, men också de partier som allierat sig med honom sedan senaste valet.

Att ni fortfarande stöder denne grove brottsling förutsätter jag beror på att ni inte satt er in i konsekvenserna av bl a det lidande som äldre och sjuka är drabbade av redan nu och än värre efter de budgetnedskärningarna  jag nämnt ovan.

Men även våra och era barn drabbas av detta i skolan på flera sätt.

Undermålig utbildning och ständig ångest att gå till skolan eftersom de individer som Löfven släppt in i hundratusental terroriserar dem så gott som dagligen.

Orsaken till den katastrof som redan drabbat vårt land och kommer bli än värre om ni fortsätter att stödja dagens skurkregering är självklart de flera hundratusen individer som Löfven släppt in i landet utan att höra svenska folket först. Detta kräver grundlagen, men Löfven har som i allt annat han gör nonchalerat att lyssna på medborgarna. 

Att konsekvenserna blir som nämnts ovan beror ju på att Löfven och hans anhang aldrig brytt sig om att innan han släppte in dem som nu terroriserar vårt land och orsakar kostnader som slår sönder kommunernas ekonomi inte gjorde någon konsekvensanalys, men också på hans hänsynslösa maktlystnad.

Om han gjort detta skulle han för det först insett att en mycket liten del av de inkommande inte är flyktingar utan lycksökare men också hårt kriminella. Han skulle också funnit att den kultur/religion och de värderingar dessa hundratusentals individer är bärare av inte har nått nedre steget på civilisationens trappstege.

Men han skulle också insett att dessa människor tillhörande världens mest grymma religion aldrig kan leva i fred utan deras målsättning är att förgöra folk och individer som inte underkastar sig deras omänskliga religion och värderingar.

Dessa flera hundratusentals individer varav flertalet inte försörjer sig själva, utan vi vanliga svenskar får stå för deras levnadskostnader och mycket mer, är på väg att slå sönder vårt samhälle, men också ge sjuka och åldringar ett helvete, innan de dör på det mest eländiga sätt, trots att de skapade din och min välfärd.

De som drabbas av detta med ditt Svenssons goda minne är alla de sjuka, gamla som mer än någon annan individ i det här landet har gjort rätt för sig bla genom att ha skapat världens tryggaste välfärdssamhälle, som nu raseras av att Stefan Löfven tar medlen från de sjuka, åldringarna och våra skolbarn och ger dessa till invandrarna som inte själva genererar några resurser utan i stället får de resurser som borde ge äldre och sjuka åtminstone ett minimum av vård och tillsyn.

Trots att ett stor del av dessa individer håller på att trasa sönder vårt land genom mord, våldtäkter, rån, skjutningar och sprängningar så låter han dem hållas och gör inte minsta insats för att kasta ut dem. 

För självklart Svensson skall vi inte ta in individer som när de kommer hit startar ett regelrätt krig mot oss.

 Den humanism regeringen Löfven och deras allierade påstår sig stå för är ju inget annat än ett godkännande av att individer från främmande länder skall ha rätt att terrorisera oss svenskar utan att någon vedergällning sker.

När Löfven och Lööf stoltserade över att de lät 10000 afghanska unga män stanna i Sverige gjorde de detta utan att först se vad det skulle innebära för oss svenskar. Svaret har vi nu. Ett stort antal – flera tusen – har inte klarat sin skolgång utan har i stället lierat sig med de tidigare invandrade brottssyndikaten.

Svensson, jag vet med säkerhet att bland de ”gamla” som nu finns inom äldre- och sjukvård finns kvinnor som en gång svalt för att ge sina barn möjligheter till studier, men också möjlighet att äta sig mätta. Dina föräldrar gjorde det kanske inte, men jag känner sådana som gjorde det.

Den som låter dagens verkliga humanitära katastrof fortsätta utan att agera för en ny regering, som tar oss ur detta genom att skicka i väg minst hundratusen individer från vårt land förutom alla de som mördat, våldtagit, rånat, bränt och sprängt egendom, visar därmed sin oförmåga att tolka verkligheten. Men också en svikares moral och feghet.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”  

Om det är någon som tvivlar på innehållet i Olle Ljungbecks inlägg, så läs ledaren i Dagens Industri om ”En helt makalös politisk vanskötsel” från den 27 nov i år.

https://www.di.se/ledare/en-helt-makalos-politisk-vanskotsel/

4 tankar kring ”Åter ett upprop från veteranen Olle Ljungbeck!

 1. DE är lika skyldiga alla7, Hr Ljungbeck. Vad vi behöver är ett ”Folkets Armé Parti” som agerar utifrån den svenska befolkningens bästa. Vi måste inse att DE politiker av idag bryr sig inte om ”befolkningen”. Därför bör VI ha ett parti som STÅR PÅ FOLKETS SIDA! De 7 som ”etablerat” sig är inget annat än skräp. De flesta av oss vill inte ha sådana ”dynghögar”, men p.g.a. det s.k. politiska MONOPOLET, med hjälp av diverse propagandamaskiner, har man tutat i alla medborgare vilka partier vi ska rösta på men vi får aldrig veta vilka som är skadliga för Sverige och vilka som är det BÄSTA för Sverige! Är det detta som Psykförsvaret, sysslar med? Hur man ”räddar” politiker när deras ”kriminalitet” når dagens ljus. Folket kommer DÅ att inte vara ER nådiga. Hur korkad (eller korrupt) ska man vara innan man ”platsar” som politiker? Den svenska framtiden ligger i varle fall just NU inte hos någon av DE 7.

 2. BRA ATT 8 AV 10 KOMMUNER FÅR SPARA

  Det är först när politikens konsekvenser blir verklighet för de som röstat på den, kan leda till förändringar.

  Det är när väljarna ser att de drabbas av nedskärningar för att välfärdsmigranter skall gå före i bostads- och vårdköer.

  Det är när äldreboenden töms på gamla och ersätts med migranter som poltiken börjar ifrågasättas. Det är då fler än KD-ledaren ifrågasätter om migranters släktingar skall erbjudas livstids försörjning.

  1. I Dagens SvD står att en ”Majoritet i riksdagen för utökat försörjningskrav” när det handlar om arbetskraftsinvandring, vilket varit en fin fin affär för de som tagit hit hela familjen till alla bidrag. Jag misstänker att även detta är ett spel för gallerierna, precis som när det handlar om anknytningspersoner till de som fått uppehållstillstånd. Med dagens hjärtnupna och rödfärgade socialarbetare med barnkonventionen framför sig, så kommer fortsatt flöde av bidragen att skena. Men det är ju bara att knuffa ut några gamlingar från kommunens boeenden, för att låta dessa familjer flytta in. Liberla ungdomsförbundet protesterar så de blir blå mot denna åtstramning och centerns vill ju ha fritt inflöde från hela världen till svenska köttgrytor.
   https://www.svd.se/statsvetaren-motiven-for-invandring-tonas-ned

Kommentarer är stängda.