”Våldet och hatet mot majoritetssamhället”

”Rånen mot barn och ungdomar som syftar till att skrämma och förnedra sliter sönder samhället. Vilka blir de politiska och sociala konsekvenserna när den generation som ständigt behöver se sig över axeln av rädsla för att få sina öron avskurna når rösträttsåldern?…..”

Frågar sig Lars Anders Johansson, redaktör för Timbro och avslutar sin artikel med;

”….Vad händer med de ungdomar från utanförskapsområden som lär sig att det går att råna, plåga och trakassera andra ungdomar och komma undan med det? Och vad händer med den uppväxande generation som ständigt måste se sig över axeln av rädsla för att få sina öron avskurna? ”

Däremellan fick jag lära mig vad ressentiment betyder: ”Ressentiment är en känsla av underlägsenhet som utmynnar i fientlighet gentemot den som upplevs som orsaken till den egna frustrationen.”

Vilket andra och tredje generationens invandrare tillämpar flitigt, ivrigt påhejade av vänsterns bidragpolitiker, som låter bidragen pakteras i offerkoftor.

Regeringens politik med kravlösa bidrag, förturer och brandskattning av värdlandets medborgare har nu nått vägs ände.

Nu har allt fler svenska hjärtan slutit sig, eftersom regeringens medmänskliga politik sågar av grenen de sitter på, då allt fler offer, unga som gamla, inser hyckleriet från Löfvens humanitära stormakt och inser att Åkesson är mer att lita på.

Polisens ledning har nu kompetensutvecklat sig med plagiat från regeringens bortförklaringar till det ökade invandringsrelaterade våldet.

Först kom uppmaning till föräldrar att inte låta barnen bära dyra jackor på sin väg till och från skolan. Nu skyller de våldet på handlarnas bristande kontanthantering. De små liven får allt svårare att få utkomst av sina rånturnéer. Eget ansvar för sina handlingar är förmodligen bannlyst i den nya polisutbildningen.

Då hjälper det inte för statsministern att åka ut på turné och sprida fortsatta floskler och äta varm korv. Partistyrelsen har nu kommit på en gammal och väl beprövad strategi, skyll eländet med halveringen av väljarstödet sedan partiets glansdagar, på en kvinna!

Nu blir partisekreteraren Lena Rådström Baastad syndabock ”Hon når inte ut med vilken politik som är vår och vilken som är regeringens”….(SvD 22 nov).

”Dubbelgångarmentaliteten” har nu spridit sig i hela rörelsen, är det någon tokdåre till konsult som har introducerat begreppet, undrar jag?

Min erfarenhet är, att det är de som mest utger sig för att vara goda moraliska föredömen, som är de värsta mobbarna. Kännetecken är att deras blinda fläck är mycket utbredd, de har mycket svårt att se sina egna brister, till skillnad mot andras, som för länge sedan genomskådat landets humanitära stormakt. På första plats ligger kyrkan, därefter kommer skolan och vården tätt följd av den akademiska sfären.

Allt för länge har den vänsterliberala eliten stoppat huvudet i sanden och de undrar nu varför mångfaldens berikning inte stämmer?

Steget Efter på Twitter noterar hur chockade de är.

Frågan är nu om landet kan räddas av alla offer som nu byter färg, eller om muslimska partier hinner före och premanentar landets fördärv?

Källa: https://timbro.se/smedjan/valdet-och-hatet-mot-majoritetssamhallet/

8 tankar kring ””Våldet och hatet mot majoritetssamhället”

 1. Ett annat alternativ är att försöka bli politiker och komma in i riksdagen. Om det hade varit så enkelt då hade vi idag haft ”nya” politiker. Det har inte hänt något sedan 2006 som politikerna gjort för att stoppa den årliga ökningen av våldet som migrationen medfört, oavbrutet! Därför bör nog var och en inse att INGEN politiker kommer att skydda oss. Dessutom släpps inga nya politiska partier som politiker ”in” p.g.a. att man har full kontroll över valen röstsystem liksom monopol på vem som skall utses som ”politiker”. Man får ta makten över sig själv. All makt utgår från folket, heter det. Men varför gör den inte det då, politiker? Hur många till skall ”knivskäras etc.” innan VI blir beskyddade? Precis lika mycket som NI är beskyddade, politiker?

 2. Toklandet Sveriges galenskap rullas ut inför öppen ridå – varje vecka blottläggs vansinnet som sätter nya rekord. Och detta är inte MSM:s förtjänst, för de försöker ju dölja skiten och rikta blickarna annanstans.

  Nyheter Idag berättar att Iraks försvarsminister är svensk medborgare och lever på svenska bidrag. Swebbtv:s senaste lördagsintervju berättar om asylbedrägerier och även SOS Barnbyar, vars ”barnby” i Manila endast var en kuliss i samarbete med TV4. Och svetsar’n Löfven svamlar deliriöst i SVT. Det är högtid för det fallande lågvattnet. How low can you go, Sweden…

  1. Mycket bra sammanfattning av läget! Jag tar upp tråden i morgondagens inlägg om Iraks bidrgasgynnade minister. Men ett kryss i fel ruta, då åker seriösa och kompetensfyllda arbetare ut, där finns ingen sömngångar aktivitet från myndigheterna.

 3. En ”hypotes”!
  Med tanke på ”Kristerssons” innehav av illegala vapen och att inga efterspel sker, p.g.a. av Riksdagsledamöternas egen immunitetslag.
  Till SAK: Då vi ”vanliga” medborgare INTE får bära skyddsvapen när man blir attackerad av dessa knivbeväpnade gäng/personer, ÄR det inte lika bra att man själv skaffar ett illegalt vapen? Straffet för innehav är 6 månader och det kan man väl ta när det handlar om ens ”eget liv”. Som pensionär har man väl ingenting att förlora om man innehar ett illegalt skyddsvapen, förutom sitt liv när ”knivfolket/gängen” kommer. När man passerat 65 år har man väl inget att förlora, utan snarare handlar det om att rädda sitt eget liv! Vad är 6 månaders fängelse (med likasinnade) mot att få leva vidare, jämfört med att bli försvarslös knivmördad ?

 4. Visst kan landet Sverige räddas, men vad som krävs är att man tar lika hårda tag mot terrorister, mördare, kriminella och uppviglare som Kina gjort, och i alla fall jag tror inte det kommer att hända med nuvarande sovjetsocialistiska politiska system med kontroll och övervakning, där allt ansvar saknas och där propagandan och lögnerna flödar helt fritt för att åstadkomma ren hjärntvätt av innevånarna. Kanske det är en fråga om hur djupt Sverige måste sjunka för att medborgarna skall reagera och börja göra något åt misären.

  1. Kanske är det så att varenda en av värdlandets befolkning måste drabbas av den invandringsrelaterade brottsligheten, orättvisorna med alla förturer, som har begravt likavärdesprincipen.

Kommentarer är stängda.