Absurdistan tar nya tag

”Jag som trodde att alla skulle behandlas lika i Sverige….” skriver min gamla väninna och skickar länken, som handlar om speciellt omhändertagande inom vården för muslimer. Att ta sedan dit man kommer är inte att tänka på, med den enda rätta religionen, som måste upprätthållas i samhällets alla vrår.

Min svårt sjuka svåger fick vänta i en korridor > 12 timmar på Södersjukhusetes akutklinik och min svärson i nästan ett halvår innan han fick tid för operation av sin cancer, som krävde specialistkompetens på ett sjukhus i huvudstaden.

Muslimska skolor, muslimsk helgdag, muslimsk sjukvård, muslimsk omvårdnad, musliska böneutrop, säkerhetsrisk klassade hat- predikanter hyllas och går fria och anpassningen till förortens väljare ökar takten.

Tidigare hade Åhlens en färgad pojklucia i sin julbroschyr, i år firar Ikea inte jul utan vinterfest, allt för att inte stöta sig med den enda rätta religionen och söndra våra gamla traditioner.

Kanske det vore bättre att konvertera till islam?

Javisst, ett bättre Sverige för alla minoriteter och ett sämre för värdlandets medborgare!

Källa till den muslimska patienten inom vården. https://www.myndighetensst.se/download/18.bb29bdd15e1898eb033e889/1504013498586/Muslimsk+patient_A5_hela_3.pdf?fbclid=IwAR1VKFdMHiUp59KS8DuaTEIQtVruCNlrYTboivShcO6rRFJvUB_tGBWMhCI

6 tankar kring ”Absurdistan tar nya tag

 1. När detta skrivs gör en hucklekvinna på TV4 en wintercheescake. Då bytte jag kanal.
  Så trugar TV på oss nya värderingar.

  1. TV 4 tillhör medias korrekta mästerskap. De vill prångla ut en bild av fria, självständiga kvinnor med sjal. Titta vilken karriär de gör! Förortens förtryckta kvinnor är inte lika TV mässiga. Under min yrkestid har jag träffat många strykrädda kvinnor, när de ville lätta på det patriarkiska kopplet, att få lära sig cykla var det inte tal om, inte heller fick de bada i en varm bassäng om en man fanns i närheten. Vår feministiska regerings hänsynstagande till förtryck är skandalöst, som den döljer under respekt för mångkultur.

   1. Talet om den humanistiska stormakten var talskrivaren till Fredrik Reinfeldts
    idé man kan beskylla Stefan för mycket men talet om den humanistiska stormakten kom faktiskt från moderathåll det känner jag mig ganska säker på. Rätta mig gärna om jag har fel

    1. Tror du har helt rätt. Den humanitära stormakten fick väl ett uppsving under Reinfeldts ”Öppna hjärtans politik”. Minns att uttrycket redan användes under 70-talet av Olof Palme, när han frotterade sig med Afrikas blivande despoter. Med Ann Linde som utrikesminister kanske uttrycket den feminstiska regeringen kan mattas av. Baksidan av både humantär stormakt och feminism är nu betydligt större än framsidan, som UD endast ser och vill prångla ut. Tur att internationell press finns,till regeringens förtret.

Kommentarer är stängda.