Bojkotta Vinterfestarna och korsskändarna!

Bojkotta Vinterfestarna skriver ”soldatamamma”

http://soldatmamma.blogspot.com/2019/11/total-bojkott-av-varenda-skitforetag.html

Total bojkott av varenda skitföretag som väljer att kränka hela svenska folket genom att byta ut ordet ”jul” mot ”vinter”! 
Är ni med mig? 
Sprid!

Och nu vill ”Rusta” inte vara sämre, utan pillar bort korset på dekorationskyrkor inför julen, ”så alla kan njuta av dem…” https://samnytt.se/rusta-tar-bort-kors-fran-kyrkor-anpassa-for-flera-kunder/

Vad ska vi integrera till, när hela vår kultur och våra traditioner suddas ut för att behaga migranter med annan religion, när vår egen skall stampas på och där den rödfärgade kyrkan leder utplåningen med sitt överhuvudets ”Allah Akbar”.

Detta handlar enbart om att sudda ut våra högtider och gamla traditioner. Ord byts ut för att våra rötter skall ryckas upp. Globala och även invasiva växter har redan planterats. Politiker har tillfört näring, medan fosterlandets får vissna. Anpassningen pågår överallt, av affärer, i skolan, på universitet/ högskolor, inom vården, i kyrkan, ja i samhällets alla vrår, med syfte att vi fosterlandets vänner måste förstå att folkutbyte nu råder, utan att vi kan göra något åt det.

5 tankar kring ”Bojkotta Vinterfestarna och korsskändarna!

 1. Rätt Rufus — bara det att vi hör och läser inte i MSM-media mer en liten del av vad den
  muslimska världen ställer till med – sedan 9/11 har ca 35000 (tusen) ”terrordåd” med muslimsk inblandning skett över världen (www.thereligionofpeace.com)främst givetvis i MENA-området (på hemmaplan) men ett annat ex.är södra Thailand,gränsen mot Malaysia – pågått kanske tio år – så många thailändare som mist livet – hur uppmärksammat är det i MSM ?

  Nu till dagens ”undfallande” ämne.
  Redan 1975 då O.Palme genomförde det så olyckliga riksdagsbeslutet att Sverige ska bli ett mångkulturellt samhälle 1975:26 instiftades tre delmål :
  – Jämlikhet (alla människor är lika…osv…)
  – Valfrihet ( invandrarna ska ha full valfrihet ifall de vill anpassa sig i Sverige -eller om de vill behålla och utveckla sin språkliga , kulturella och religiösa identitet )
  – Samverkan ( ömsesidig tolerans o solidaritet – vi ska samarbeta om en samhällsomvandling som vi aldrig säger aldrig har bett om eller tillfrågats om eller kunnat påverka!!!).
  Varför är inte dessa så totalt oacceptabla formuleringar på högsta nivå helt ”bortblåsta” – >O.Palme var tydlig med att media/journalismen aldrig skulle tillåtas att framföra något negativt om denna nya påtvingade företeelse.

  – betänk alltid dessa tre skrivningar !!!

 2. De fem nordiska länderna har det kristna korset i sina flaggor.
  Det största mörkret i det nordiska ljuset är islam. Islam är i första hand är en förmedeltida politisk våldsideologi som inte hör hemma på våra breddgrader.
  Resultaten ser och hör vi i media varje dag här och världen över.
  Företag, politiker och murvlar som förtränger detta är fientligt inställda
  mot vår kultur. Detta är en stor skam. Köp inte deras varor och tjänster.

  mot oss infödda nordbor. Märkligt att det är så svårt att begripa detta.
  En stor skam. Köp inte deras produkter och tjänster.

 3. Kommer att tänka på att det kanske var så (ungefär) det gick till när kristendomen infördes i vårt land. Hedniska högtider byttes ut till kristna genom att vinterbloten blåbär jul osv. och andra högtider som jag inte vet så mycket om.
  …….. men det blev ju bra till slut ? .

  1. Fast nu är det hedniska riter som införs igen, alltför många av Koranens suror går på tvärs mot den hyllade värdegrunden, mänskliga rättigheter, jämställdhet, yttrandefrihet, islams överhöghet över lagen osv, men här är det korrekta etablissemanget tyst och gömmer dessa människofientliga uppmaningar under deras tolkning av religionsfrihet.

Kommentarer är stängda.