En solskenshistoria från absurdistan

”Svensk försvarsminister i Irak
Svensken Najah al-Shammari med familj är folkbokförd i en förort till Stockholm, skriver nättidningen Samhällsnytt.
Han blev svensk medborgare 2015 och försvarsminister i Irak i juni 2019. Han är ett lysande exempel på hur invandrare kan utvecklas med stöd i vårt land. Här har han varit sjukskriven, haft minnesförlust och inte lärt sig svenska efter år av Sfi-undervisning.
Enligt Samhällsnytt kom al-Shammari till Sverige år 2009. Han hade små inkomster år 2013 och 2014 som sedan upphörde då ha sjukskrevs för
minnesförlust. År 2014 reste han med delar av familjen till Irak minst två gånger för laserbehandling av ett barns ögon.
Under år 2015 misstänktes han för försäkringsbedrägeri och annat grövre brott men målet avskrevs dagen innan rättegången.
Nu har minnet återkommit så att Najah al-Shammari kan tjäna sitt land tack vare svenskt stöd. En riktig solskenshistoria som media inte berättat om, eller hur?”
Jan Ivarson
Politiskt obunden

Ett råd till alla bötfällda hetsmotfolkgrupps anklagade, tappa minnet!

https://www.svd.se/sagan-om-bidragstagaren-och-forskaren

https://samnytt.se/iraks-forsvarsminister-atalades-i-sverige-folkbokford-och-sjukskriven-i-stockholm/

Ett riktigt bra tal av Jimmie Åkesson på partiets landsdagar i Örebro;

”….. Bara det faktum att en irakisk försvarsminister alltså lyckas bli sjukskriven i Sverige, men inte den med dödlig cancer, det säger en hel del om Stefan Löfvens så kallade ”humanistiska stormakt”. Skamligt!, dundrade Jimmie Åkesson i slutet av talet.”

https://www.friatider.se/jimmie-kesson-sverige-r-fullt-dags-f-r-tervandring

…………………………………………………………………………..

Från en vän kommer denna uppmaning, att lyssna på Swebb TV:s lördagsintervju 67 med Christer Bigander om TV4 fake och asylbedrägerier.

I detta program får vi exempel på olika asylbedrägerier och andra bedrägerier mot svenska myndigheter. Vi får också bildbevis på TV4:s insamlingsbedrägeri i Manila tillsammans med SOS Barnbyar.

https://www.youtube.com/watch?v=DX0sEuCC9IY&feature=youtu.be

8 tankar kring ”En solskenshistoria från absurdistan

 1. Jan Ivarson: Idag kan man läsa på Svt att Najah al-Shammari ansökte om uppehållstillstånd i Sverige 2009. Han fick permanent uppehållstillstånd 2011 och blev svensk medborgare 2015. Tillsammans med sin familj har al-Shammari varit folkbokförd i en Stockholmsförort sedan 2012.
  Kanske den dåvarande Utrikesministern Carl Bildt kan förklara i vems intresse har detta skett och varför?

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/dokumenten-avslojar-irakisk-minister-sokte-uppehallstillstand-med-sitt-nuvarande-namn

 2. Då jag personligen närvarat där flera personer blivit hypnotiserade vet jag vad man kan åstadkomma. Hypnostisören la en kvinna mellan två stoler. Nacken på ena stolkanten och hälarna vid den andra. Han sa att du är nu som en planka och släppte henne. Sedan satte han en person på hennes mage och hon var fortfarande rak som en planka. Plus fler experiment. Denne fick sluta p.g.a. myndigheters engagemang. Alla är inte mottagliga för hypnos men ”hittar” du den rätte då har du full kontroll över dennes hjärna.

 3. TT kan bidra men om de har anknytningar eller ej får man bara spekulera i. Annars är jag nog övertygad om att vi (politikerna) är kapade av utländsk makt. Där ingår att hitta ”personer” som man kan kontrollera främst genom deras mottaglighet för HYPNOS. Vilket kan förklara ”minnesförlust” eller man kanske skulle ”kopiera” upplägget utifrån ”vapenfabriken” i Saudi. Carl Bildt är väl den som ligger närmast till att vara en ”Manchurian Candidate”, han säger ju själv att han är en ”god vän” till den Saudiska familjen! Springschasen som vi aldrig blir av med, politiskt.
  Personligen tror jag att man i Sverige ”kapade Najah al-Shammaris hjärna”, i framtida syfte (nu alltså). Utländsk makt/makter använder Sverige som BAS när ”speciella övergrepp” skall ske. Sverige är bara ”servitör” åt andra makter.
  Ta Åkesson som ett exempel. Han var ”sjukskriven” i ett halvår, blev hans ”hjärna” också kapad via hypnos? SD stödjer sedan det Zionistiska Israel, medan Afs stödjer den Palestinska sidan. Därav splittringen.

  Grunden är väl att ALLIANSEN efter valet 2006 såg de till att Sverige övergick från att ha varit en fredsbevarande nation till att bli en krigsförande nation (Mali, Somalia, Afghanistan o.s.v.). Saudiaffären-affären eller Projekt Simoom (benämning på brännhet ökenvind var ett kontroversiellt samarbete mellan Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) och Saudiarabien i syfte att tillsammans bygga en vapenfabrik i Saudiarabien, som förmodligen ägs av Wallenberg. Utåt hade man kallat den för ”ammunitionsfabrik”! Tolgfors fick ta smällen och avgå. Tolgfors fick öknamnet ”tomhylsan” inom försvaret. Kina-affären gällde en ”digital vindtunnel”, Edge, en svensk programvara som Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) äger och som använts vid bland annat tillverkning av Jas Gripen. Den beräknar aerodynamiska krafter och kan användas civilt och militärt, för flygplan, bomber och missiler. Man hade skapat ett ”nytt” hemligt bolag för att dölja dessa spionaffärer som ALLIANSEN tillät!
  Då det handlar om en försvarsminister, kan det då vara som så att man skulle ”kopiera” upplägget utifrån ”vapenfabriken” i Saudi? D.v.s. bygga en ny i Irak?

  Mycket har hänt sedan2006. Den svenska Välfärden börjar nu att bli ett minne blott. ALLIANSE införde Försvarets nya inriktning:
  ”Sverige får fler soldater som snabbare kan användas i Sverige och i internationella fredsfrämjande operationer. Uppdelningen mellan en nationell insatsorganisation och en utlandsstyrka upphör. Alla ska kunna tjänstgöra både i Sverige och utomlands. Säkerhet ska byggas gemensamt för de nordiska länderna och EU. Ett långtgående nordiskt samarbete bör utvecklas men Sverige ska fortfarande ha rätten att bestämma över sin operativa förmåga. Riksdagen sa ja till regeringens förslag om försvarets nya inriktning. „

  Hela insatsorganisationen om cirka 50 000 personer ska kunna användas inom en vecka efter beslut om höjd beredskap.

  I dag kan bara ungefär en tredjedel av den nationella insatsorganisationen användas för insats inom ett år.
  Alla insatsförband ska ha samma förmåga till insats, i och utanför Sverige.
  Enligt Försvarsmaktens förslag ska 28 000 personer finnas i stående och kontrakterade förband.
  Den grundläggande soldatutbildningen ska vara frivillig. Totalförsvarsplikten ska tillämpas när försvarsberedskapen så kräver.
  Hemvärnet förstärks och får en viktigare roll i försvaret av Sverige. Hemvärnet kommer totalt att bestå av 22 000 personer och ingå i insatsorganisationen.
  En ökning sker från tre tillgängliga manöverbataljoner idag, till åtta imorgon.
  Förmågan till fredsfrämjande insatser fördubblas. 1 700 personer kommer att kunna hållas kontinuerligt insatta i insatser internationellt.
  Antalet Gripenplan blir 100 stycken, av C/D-modell.
  Antalet nya helikoptrar ökar successivt.
  Stridsvagn 122 bibehålls och tillgången till splitterskyddade fordon ökar.
  Artilleriet och luftvärnet förblir av dagens storlek.
  Det blir sju korvetter, varav fem av Visbyklass, och antalet ubåtar i insatsorganisationen bibehålls.
  Fyra mekaniserade bataljoner sätts upp i en förbandsreserv. Ett stridsvagnskompani därifrån kommer att finnas i förråd på Gotland.

  1. Jag tar till mig dina uppgifter, men med tvivel på ev.hypnosverkan. Jag tror mer på mutor i en eller annan form.

 4. Han kom till Sverige 2009!
  Jimmie Åkesson, snacka om att DU och SD är ett enda stort skämt.
  Du tuggar om ”Bara det faktum att en irakisk försvarsminister alltså lyckas bli sjukskriven i Sverige, men inte den med dödlig cancer, det säger en hel del om Stefan Löfvens så kallade ”humanistiska stormakt”. Skamligt!, dundrade Jimmie Åkesson i slutet av talet”.
  VAR DET INTE ALLIANSEN SOM SATT VID MAKTEN 2009, Åkesson?
  Du skyller på Löfven, när det i själva verket är ALLIANSEN som förmodligen ligger bakom.
  Reinfeldt och Bildt (framför allt) borde ha varit ditt föremål gällande ”Skamligt!, dundrade Jimmie Åkesson i slutet av talet”. SD och Åkesson har NU visat sin rätta sida och DE håller heller inte måttet.
  Den som tror på SD som ett alternativ till Sverige kan lika gärna ge bort sin valröst direkt till någon utländsk makts underrättelsetjänst. Typ Mossad, MI5, MI6, CIA m.m.
  ps. Om A Lööf ska ha barn, är det då meningen att EBBA (grön) är den som ska ersätta A Lööf? Ska EBBA bli vår nya svenska Statsminister? Vad säger Åkesson och Excellensen t.ex.?

  1. I dag vill Åkesson inte stöta sig med M och KD, priset är högt med nedtonad eller helt borttappad ideologi. Alla medel verkar vara tillåtna för SD:s mål, ett nytt konservativt block.
   I Örebro slängdes gamla krav ut med fart, dubbelt medborgarskap är nu OK, liksom abortgräns på 18 v, public service får vara kvar och nationen tonades ner.
   Nu gäller det för AfS att ta upp handsken och fånga upp besvikna kärnväljare. Tur att de finns som bromskloss bakom Åkesson, som en vän nyss skrev till mig.

  2. TT, Varför kom försvarsministern till Sverige?
   Varför fick han bidrag i Sverige?
   Varför blev han svensk medborgare?
   Varför hade han minnesförlust så han inte kunde lära sig svenska på flera år men nu kan vara försvarsminister?
   Är påståendena jag läst på annat håll osanna?
   Påståendena är många och så uppseendeväckande att de bör förklaras.
   Kan du TT bidra med förklaringar?

Kommentarer är stängda.