För helvete Annie Lööf!

Utbrister Olle Ljungbeck och fortsätter:

”Visa att Du är en varelse av kött och blod, och inte någon som bara basunerar ut själlöst låtsasprat och pladder. Du låter som en programmerad megafon och inte som en politiker med omsorg om sitt folk.

Vem talar Du till i nedanstående?

Du ingår ju i en allians som har egen majoritet.
Varför då ropa åt andra att de skall agera?
Vågar Du inte själv?
Eller snarare. Du vill inte därför att Du sålt dig åt barbarerna som nu så gott som dagligen slaktar och spränger människor till döds på gator och torg.
Hur många av dina 10000 afghaner tror du finns i de gangstergäng som nu terroriserar vårt land, våldtar kvinnor och flickor etc?

Att en ung kvinna som innehar rollen som partiledare för ett svenskt riksdagsparti kan vara så kallhamrat cynisk mot det egna folkets lidande – som hon själv orsakat – har väl aldrig hänt förr.

 Du liksom Stefan Löfven har med hänsyn till er för svenska folket helt destruktiva politik blod på händerna. Du kan aldrig svära dig fri från att Du bl a bär skulden för att Sverige är nära en kollaps vad gäller såväl nationell trygghet som välfärd.

Har Du förmåga att sätta dig in i hur Du skulle reagerat om dina egna barn av barbarerna utifrån utsatts för samma terror våld och död som Du med nästan ett flin på läpparna har godkänt.

Märker Du inte själv – om inte, så är Du sjuk – hur falsk Du är.

Å ena sidan överseende med allt våld som de utifrån kommande barbarerna skapar varje dag och inte den minsta medkänsla med alla de svenskar som dagligen lever under terror från dessa.

Och en sak till. Ni kan rekrytera hundratusen poliser till och kommer ändå inte att krossa barbarerna. Det enda som kan återställa tryggheten i Sverige är utvisning av alla dem som utfört brott där straffet är fängelse. Något annat botemedel finns inte.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

…………………………………………………………………..

Läs gärna Berit Assarmos artikel i Det Goda Samhället. Att L och C inte har någon skam i kroppen har varit allmänt känt sedan länge. https://detgodasamhallet.com/2019/11/13/bitte-assarmo-liberalerna-och-centern-har-bitit-huvudet-av-skammen-for-langesen/#more-19873  

I går kväll blev ytterligar en ung kille nedslagen, rånad och fick sitt öra avskuret i ett parkeringsgarage av ett gäng ”berikare” som gödslats med Annie Löffs medmänsklighet ”Det var ett fult rån”, konstaterar vakthavande befäl. https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/ton%C3%A5ring-r%C3%A5nad-och-knivskuren-i-landala-1.20280838

När ska polisen konstatera att vi har fula fiskar både i regeringen och deras stödpartier undrar en vansinnigt vred pensionär.

7 tankar kring ”För helvete Annie Lööf!

 1. Svaret är aldrig på ”När ska polisen konstatera att vi har fula fiskar både i regeringen och deras stödpartier undrar en vansinnigt vred pensionär”. En av de främre anledningarna är att Polisen har alldeles för MÅNGA anställda som tillhör ”Svenska Frimurare Orden”. Vilket innebär att de tillhör en gemensam ”sidogrupp” separerad från Poliskåren! Vad det innebär får var och en lista ut själv.

 2. ….. och henne avser/tänker Bilderbergarna att installera som en eventuell kommande SVENSK STATSMINISTER! Vem skulle annars bli nästa Stasminister? GW, eller någon med MORAL till det svenska folket

 3. Tack Olle Ljungbeck! Så fungerar en ”socialt avvikande klättrare”. Jämför den empatibefriade blicken med islamisten R T Erdogans och ”öppna era hjärtan”
  F Reinfeldts.

 4. Kina har haft samma problem, senast i Xinjiang, och det kan vara intressant att se hur dom löste det där, för det gjorde dom, mycket framgångsrikt. Som vi ser vet polisen vad som pågår, men svensk lag tillåter som inte att polisen kan ingripa förebyggande. Det gör Kinas lag. I Kina hade polisen kallat hela familjen till en konferens, informerat om vad sonen var involverad i och föreslagit åtgärder och erbjudit utbildning. Om man skall tro fadern, vilket jag gör, hade han gått i taket och tagit i med hårdhandskarna redan där. Sker ingen förbättring blir det en andra familjekonferens, och familjen blir upplyst om att blir det inte bättre kommer dom att skickas på utbildning, vilket i praktiken är en slags ”uppfostringsanstalt” i internatform. Man får utbildning i samhällskunskap, lokal historia, lokala språk, men även kinesisk och världshistoria, och studerar grundläggande lagstiftning, fysik, matematik, engelska och Putonghua (Allemansspråket, Kinas interna gemensamma språk). Vägrar man delta blir det handräckning och tvång, och det kan bli en internatskola med högre säkerhet. Personer som är uppenbart samhällsfarliga, som Rakhmat Akilov, kan interneras för avradikalisering, om det inte hjälper kan det bli fråga om mer eller mindre permanent förvaring. Nu är folk som regel inte dumma, nästan 100% hoppar på vid första konferensen och när dom är färdiga öppnar språk och andra kunskaper för bra jobb, resor och vidare studier. Turistindustrin växer enormt, och turisterna talar knappas lokalspråket utan engelska och Putonghua. Plötsligt finns en framtid som ligger öppen med familj egen bostad och ett ordnat liv, och varför skall man då vara bråkstake. Sverige har mycket att lära.

  1. Tycker att Du med din bakgrund och ”Kina” erfarenhet skall försöka sprida och utveckla denna kommentar till olika nättidningar, men även till debattforum inom systemmedia.
   DN, SvD, Aftonbladet, Expressen, Dagens Samhälle m.fl. I dessa orostider med dagliga sprängningar, skjutningar tror jag att en sådan debattartikel har god chans att bli publicerad.

 5. Måste vi skicka ut hela Riksdagen på ”Samhälls-Orientering” för att bli av med dem? Mer desorienterade politiker har vi väl aldrig upplevt. Allt tyder på att ”våra” politiker är understyrda annan makt (NWO!). När t.o.m. gemene man/kvinna motsäger era politiska agerande, då fortsätter NI ändå att agera för utomstående makts räkning! Säg mig politiker: På vilket sätt ser ni till den svenska befolkningens bästa? Vems ärenden går NI i första hand? M.m. När tänker NI egentligen börja besvara befolkningen? Inser NI inte att detta kan sluta illa? DET KOKAR I HELA SVERIGE och NI låtsas som ingenting, för NI är ju alla immuna! Tror NI!

Kommentarer är stängda.