Kriminella blir ”väldigt berörda” förmodligen enbart av pizzan

Först ut i dagens inlägg en förtvivlad pappa, Daniel, vars 12-åriga dotter blev rånad på sin väg till skolan, hon hade ändå tur, visserligen nu utan mobil, men blev inte misshandlad, men pappa Daniel är fly förbannad på att små barn blir rånade på väg till och från skolan i det nya och spännande Sverige.

https://www.hd.se/2019-11-14/min-12-ariga-dotter-ranades-pa-vag-hem–nu-ar-hon-radd-for-att-ga-till-skolan

Citat från artikelns slut ”……Jag vet inte hur det är för andra föräldrar, men det är mot min natur att inte personligen agera handgripligt när sådant här inträffar. Jag är ganska övertygad om att de flesta föräldrar tänker och känner likadant.
Så om vi nu har en skolplikt som tvingar alla barn och ungdomar att lämna sina hem så gott som varje dag för att bege sig till skolan; då är det samhället skyldigt att se till att dessa skolelever kan känna sig trygga på vägen dit och hem! Annars kommer det sluta med medborgargarden och fullständigt kaos.
Nu kräver jag besked från Helsingborgs stad, polisen och skolan om hur de tänker säkerställa skolelevers säkerhet.
Om detta eller något liknande skulle hända oss igen, så kommer jag hålla barnen hemma från skolan tills vi får presenterat en handlingsplan och adekvata åtgärder.”

………………………………………………………………………………

Nu till en lika arg Olle Ljungbeck.

”Polisen bjuder in grovt kriminella på pizza!
Att de ledande politikerna exklusive Sverigedemokraterna tappat allt vad förnuft och omdömesförmåga är ju tydligt vid det här laget. Att de med detta oförnuft är på väg att slå ut allt vad trygghet och välfärd innebär i vårt land är odiskutabelt. Med andra ord; ”dårarna” har tagit över.
När man ovanpå detta får höra att polisen i Malmö bjudit in de grövsta kriminella och bjuder på pizza inser man att galenskapen nu satts i system.
Vad är det man säger genom detta?
Jo; ”Kära gangsters, så länge ni inte mördar kan ni fortsätta med ert hantverk. Då kan vi i framtiden träffas på det här gemytliga sättet och utbyta tankar om er grova brottslighet. Och så ska ni veta att så länge ni inte skär halsen av någon, skjuter någon eller i brottslighet ligger under nivån mord, så kan ni fortsätta som hittills med er verksamhet. Och vi kan fortlöpande träffas på detta trevliga sätt….”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

………………………………………………………………………………………….

Så här låter i SvD den 14 nov. ”Nio kriminella kom på möte: ”Väldigt berörda” enligt en mycket nöjd polisområdeschef Stefan Sintéus om deras ”Sluta skjut” metod från USA.

Vi får veta att ”Det handlar inte om att bryta en kriminell bana, utan om att få de som skjuter att ta bort sina fingrar från avtryckeren…”

Sedan rasslar det till med samverkan mellan alla goda krafter, rätt resurser och de upptrissade verktygen.

En stor skillnad råder mellan USA och Sverige. I USA pekar man med hela handen och straff döms ut vid fortsatta förseelser, här hemma kan den unga brottslingen lura skjortan av en snäll socialtant, som hellre smeker än att ställer krav.  

När enbart frivilliga samtal erbjuds åt hemvändande bestialiska mördare med fortsatta bidrag och förturer, då förstår jag, att vi bor i Absurdistan!

………………………………………………………………………………………………

I samma tidning finns ändå en liten ljusglimt ”Ett hån att skylla våldet på fattigdom” av författaren Marisol M/Fredrik Ekelund.

Han tar bl.a upp uråldriga, patriarkala strukturer, förakt för kvinnlig svaghet och för HBTQ personer och överdrivet krav på respekt för att bevara och stärka manligheten av gängen med ursprung i Mellanöstern eller Afrika. Så nu skall det förebyggande arbetet ner på förskolenivå.

En tanke på att slänga ut dem tillsammans med familjen om de gjort sig skyldiga till grova brott, den finns inte.

https://www.svd.se/ekelund-ett-han-att-skylla-malmos-vald-pa-fattigdom

De gängkriminella skyller aldrig själva på fattigdom och social utsatthet, trots vänsteraktivisternas idoga arbeta med att dra på dem offerkoftan, vilket hedrar dem.

Gängen talar om respekt, kränkning och heder. En norm som finns nedärvd i generationer. Ett mord är en stor fjäder i hatten.

………………………………………………………………………………………

Den nya given i Absurdistan är att snälla voluntärer skall ta hand om gängen på ett vänligt sätt!!! Så polisen får fortsdätta att käka pizza med gatans marodörer.

https://samnytt.se/engagerade-volontarer-foreslas-ta-hand-om-grovt-kriminella-som-skot-mot-ordningsvakter/

I riksdagen tog gängkriminaliteten över EU-debatten (den 13/11) och Ulf Kristersson sa ”Ingen lyssnar på en statsminister som inte klarar av att ta ansvar för sitt eget land” Statsministern valde för en gång skull att inte kommentera och lika bra var väl det.

4 tankar kring ”Kriminella blir ”väldigt berörda” förmodligen enbart av pizzan

  1. Skulle inte förvåna mig om SD, M och naturligtvis Annie Lööf får mer än 50 % av rösterna vid nästa val. SD och M är ju helt uteslutna vad beträffar statsministerposten. Därför blir det ”hon” som får bära ”hundhuvudet” och ta efterdyningarna. Har du tänkt så låångt, Annie? Man har ju manipulerat alla val sedan 2006, innan verkar osäkert. Tänk vad bra det är när valrösterna går via ”nätet” och siffrorna står stilla i flera timmar på valkvällen. För mig är den gåta hur M 2006 kunde få 80 % fler röster jämfört med det tidigare valet 2002. 2002 fick M 809 000 röster c:a och 2006 fick man 1 456 000 röster c:a. M ökade med 647 000 röster, jämfört med valet 2002! Det är en ”statistisk omöjlighet”, eller hur ”Grindvakten”professor Sören Holmström?

    1. Vi är många som funderar i samma banor, jag kände direkt på valvakan att nu är det något som inte stämmer.

  2. Hur kan Kristersson klaga på andra när det i själva verket var DE som öppnade ”dammluckorna”! I Örebro gick M folket tidigare ut och klagade på att sossarna måste göra mer åt läkarbristen. Man kunde inte ens sin egen historia! Det var Carl Bildt som HALVERADE läkarutbildningen i början av 1990-talet. Hur kan en Pellejöns som Kristersson få så mycket exponering i flera medier. Han är ju kriminell men skyddas lagmässigt sedan ”Bordellhärvans dagar”. Har ni inte något bättre att komma med M? Lägg annars ned ert korrupta parti. Satsar ni på ”fågelskrämmaren” Kristersson, då har ni förbrukat det lilla ni HADE kvar. Ut med M från Riksdagen. Det är/vore bra för Sverige, eller hur Excellenaen?

    1. När SD nu är det störtsa partiet i Demoskops valbarometer, så påminner Kristersson om musen som röt. Fressten är det nu många möss i farten, som låtsas vända blad om flyktingpolitiken, dvs. bidragsmigrationen.

Kommentarer är stängda.