Sveket mot folket!

”Sveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar
motstycke i historien.

Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt. Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering, riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia, kommuner, landsting och alla myndigheter.
Överallt sitter svekets administratörer och administrerar
svenskarnas undergång ”

(Dessa visdomsord kom från en vän, som för några år sedan fick dem som en kommentar på sin blogg.)

9 tankar kring ”Sveket mot folket!

 1. Visst är det märkligt att det nu pågår migrationssamtal för en långsiktig hållbar politik-
  när FN.s pakt ”Global Compact for safely and orderly migration” väntar runt hörnet och som tydligen ska implementeras av EU på medlemsstaterna för säkerhets skull.
  Är det meningen att Sverige ska trotsa EU och FN ? – tror knappast det.

  Varför ifrågasätter inte media detta ? borde vara en självklarhet – men jag har inte under året någonstans i MSM hittat minsta antydan om denna pakt- rätt mig om jag har fel.

 2. Varför finns det ingen ”Mind Control” myndighet där blivande som nuvarande Politiker skall genomgå tester för att avgöra om man är ”hypnosbenägen” eller ej. Politiker som är mottagna för ”hypnos” skall avlägsnas. De kostar MER än det smakar för samhället. Ju mer man tänker på hur ofta politikerna trampar i ”klavieret”, dag ut och dag in, de måste ha fått mentala rubbningar (hypnos t.ex.) eftersom de skämmas inte ens inför det svenska folket, varje gång de går över gränserna. NWO är inställt! Ägna ER åt Sverige eller Emigrera, politiker.

  1. Det blir nog de som har möjlighet av svenska folket som får emigrera, för någon bättring är inte i sikte. Asylstopp och utvisning för alla kriminella där fängelsestraff dömts ut och hela familjen för minderåriga barn, dvs. bortskämda söner. Numera är det endast Gustav Kasselstrand (AfS) som föordar asylstopp och repartiering.

 3. ”Sveket genomsyrar hela det svenska samhället…”
  Så är det. Det beror på att svenskarna i val efter val röstat på partier som lovat runt och hållt tunt.

  Först behövde Sverige invandrad arbetskraft och det utlovades att invandring är lönsam och räddar pensionerna.
  Senare skulle lönsamhet komma på sikt och Migrationsverket tillfördes årligen miljarder kronor. Nu står bilar i brand, hus sprängs och människor skjuts som följd av påtvingad mångkultur: Inga politiker eller gammelmedia frågar sig varför vissa länder har konflikter och om det är förnuftigt att ta hit folk med låg utbildning från konfliktområden.

  Om väljarna inte ser lögnerna och röstar annorlunda får de finna sig i att leva med dem och se sig bedragna på välfärd och trygga gator.

  1. Tyvärr sitter socialdemokraternas indoktrinering djupt inne i benmärgen på dess väljare, som vägrer se att den gamla arbetarrörelsen bytt sida. Efter Berlinmurens fall ökade blev hela vänsterrörelsen den globala finansmaffians nyttiga idioter. Högern, fd Alliansen med Bildt och Reinfeldt var det redan av tradition.

 4. Vi lever i en politisk diktatur oavsett vem som regerar. De flesta svenskar vill inte ha den politik som förs, men röstar ändå på någon av dessa 7 partier. Trots att de flesta av partierna (företagen) är till för att ”Svika Sverige”. Även fortsättningsvis! ”Hillary”, the movie finns visst ute att beskåda men NÄR kommer VÅR egen svenska movie ”Svenska politker, stinker”, ” Maud, 57 Miljarders klippet”, ”Vilde Bill Kristersson”, ”Excellensens uppgång och fall”, ”Sossarna & Tiggarna” eller ”Svenska Politiker som bör/borde fängslas” etc. Då de svenska POLITIKERNA står utanför LAGEN genom egentillverkad ”Immunitetslag”, medför inte det att om HANDGEMÄNG uppstår mellan Medborgare och Politiker, DÅ GÄLLER VÄL INTE DEN SVENSKA LAGEN! Eller hur? Hur åtalar man där den ene parten har politisk immunitet (fast skyldig) medan motparten (den drabbade medborgaren)? Vem blir den skyldige i slutändan? VI måste RENSA bort de oönskade politikerna/partierna som förstört vårt land, Sverige. Medborgare, var tar ert ”Bondförnuftet” vägen egentligen, varje gång det är Riksdagsval? Vad blir nästa slogan Politiker: ”Rösta Rätt eller Emigrera själv”.

 5. Vad kostar sveket? Från vem stjäls pengarna? Svar: Den svenska skatteslaven!
  Vart tar stöldgodset vägen? Metoder? Förfarande? Struktur.Resultat.
  Straffrättsligt ansvariga?

  1. Vad kostar sveket: 85% skatt. ”Stöldgodset” används till projekt som till karaktären liknar Mao Zedong’s många program 1956 till 1976. Ett är massinvandringen, ett annat alla dessa myriader av myndigheter och byråkrater som övervakar, kontrollerar och styr oss, inklusive vad vi får tänka och säga. Inkludera vi alla som har ”jobb” på skattebetalarnas bekostnad utan egentligen att behövas i arbetslösheten, då hade vi nog åtminstone 40% arbetslöshet. Ansvariga, glöm det. Samma gäng som slösar bort pengarna skriver lagarna. Det är mer än fyra i det gänget.

Kommentarer är stängda.