”Totalitär ekonomi under FN”

En artikel skriven av Annika Grahn, som här förmedlas av bloggaren Cornelia Dahlberg, som även är aktiv i den ideella föreningen MagMa.  

Äldre läsare kanske minns hur vi försökte samla in pengar till hetsmotfolkgruppsdömda, tyvärr med klent resultat, men vi skall försöka ta nya tag.

Insamlingen för bötfällda finns ännu kvar, fler sedlar behöver komma in till den ideella föreningen MagMa:s konto: 8021-8 4031687-9 Swedbank.
För icke Swedbanks kunder – skriv siffrorna i en följd: 8021840316879.
Betalningsmottagare: MagMas dissidentfond.

Redovisning sker på denna blogg samt på Cornelia Dahlbergs blogg; 
https://corneliadahlberg.wordpress.com/

Tidigare insamlade medel skänktes till Ingrid&Marias podd, som varit i blåsväder, blivit släckt och återuppstått, där Ingrid Carlkvist var en mycket tacksam mottagare.

https://www.friatider.se/youtube-st-nger-av-ingrid-maria-helt

Minsta bidrag kan också ses som en protest mot etablissemangets gummiparagraf ”Hets mot folkgrupp”.

Har Du frågor om föreningen och insamlingen kontakta Lars-Erik Nilsson, MagMas ordförande, via E-post: seje@telia.com

För dessa fula och skatteförsörjda jägare vilar inte på hanen.

Bara att motstånd finns kan få fler att inse det horribla i att främst jaga äldre kvinnor som lättar sitt hjärta på nätet över orimligheter, orättvisor och som insett att det lika värdet inte omfattar dem.
Ännu mer horribelt är att minoriteter får kläcka ur sig vad som helst, ”svennehora, fuck your mother” är vardagsmat, utan att identitetspolitiker höjer på ögonbrynen.

Samhällskritiska bloggar, alternativa medier
För Er som vill ha koll på samhällskritiska bloggar, så återger och uppdaterar Cornelia ständigt en stor del av kända bloggar och från alternativa medier. På höger sida kommer de på rad.

Varför jag återger denna artikel om FN:s roll i den globala världsordningen, är att mycket få skribenter drar beviskedjan ända fram till dess ursprung. Närmar man sig NWO då är man en ful fisk som sprider konspirationsteorier och fake news.
I dag talar alla om symptomen på gängkriminalitet, kommunernas ekonomiska kriser och kronans fall, men tystnad råder om vad som ligger bakom och vilka som styr.
……………………………………………………………………………….

Nu till artikeln:

Om nationen Sveriges totala sönderfall av Annika Grahn Charmolou – hagenboblogspot.com

Citatet ur artikeln är fritt sammansatt av Cornelia Dahlberg den 4 nov 2019.

”Agenda21- innebär att under innevarande århundrade 2100 införa ett nytt globalt styre där nationellt självstyre skall försvinna.
De som inte givit mandat till slutmålet – den nya samhällsordningen – är det svenska folket som man skickligt för bakom ljuset med skönmålning och daglig klimat- och miljöhetsande propaganda.
Agenda 2030 syftar på att målsättningen är att år 2030 ska denna nya globala världsordning ha ersatt nationalstaterna. (Agenda 2030 är synonymt med Agenda 21 men med specifikt uttalat år som målsättning för sjösättandet av det globala nya samhällssystemet).
Vår svenska ledning har beslutat och deklarerat att Sverige som nation ska vara den första nationen att byta samhällssystem, att upphöra som nation för att istället omvandlas till region i en global centralistisk reglerad världsordning.
För att detta nya samhällssystem ska kunna ersätta Sveriges nuvarande samhällssystem krävs att detta rämnar. Det är det sönderfallet vi i Sverige upplever idag och som från 7-klövers håll är helt förväntat och planerat sedan länge.
Den nya världsordningen med människan fjättrad av digital ”fotboja”, en totalitär teknokrati.
Att allvarligt fundera över är om Sverige medvetet omskapas till en krutdurk med kriminalitet, terror och en finansiell härdsmälta för att kunna vid kollapsen instabilicera och dra med sig hela EU, alla EU’s nationer, ner i avgrunden.
Då kan makthavarna i EU nå fram till sitt mål – ett enda Europa utan nationalstater under styre i FN. Där en EU-arme (läs NATO) och FN’s väpnade militära styrkor och FN’s polisiära styrkor utbildade i Kina står redo att upprätthålla ordningen.”

I samma anda från Kalle Hellberg <kalle@maxicom.se>

Måste ses!
Kort video, ord och inga visor, riktat till ”maffian” i parlamentet i Bryssel, svensk text:
https://www.bitchute.com/video/Cfah524u1L5H/  (pausa vid mycket text, så ni hinner läsa)

Fler sådana sanningssägare behövs (jämför gärna med mesiga svenskar där nere…)!

Vårt nya Sverige
I det ”politiskt feministiska ledda Sverige” sker det nu så stort antal våldtäkter att det bara slås av ett enda land på Jorden, Lesotho i Sydafrika. Och att dessa massvåldtäkter genomförs av invandrare, men det får inte sägas, för då kan man hamna inför domstol för att vara rasist……
Att man ska behöva läsa utländsk press för att få sanningar om Sverige!”

Källa: https://corneliadahlberg.wordpress.com/2019/11/04/totalitar-teknokrati-under-fn/

2 tankar kring ””Totalitär ekonomi under FN”

    1. Blev han utmanövrerad av vänsterpolitker? Vad var det som hände? När han satt vid rodret minskade migranterna med 90 %. Tänk vad många han räddade, till skillnad från Merkel och Löfven, från döden på Medelhavet.

Kommentarer är stängda.