Det fria Sverige, del av en folkrörelse

Eftersom jag skrev under ett upprop från ”Det fria Sverige” mot diskriminering av svenskar av Astrid Lindgrens Vimmerbys rekrytering till nya Pippi Långstrump, får jag veckobrev, som jag gärna delar med mig till er läsare, som kanske redan har tagit del därav.

Hem

Tänk om alla goda och fosterlandsvänliga krafter kunde samlas under en hatt och sluta upp med att motarbeta varandra. Alla behövs för att rädda moder Svea från sin färd mot botten i en gemensam folkrörelse.

Mynttorgsaktivisterna, bensinupporet, nätets bloggar, tidskrifter, ledarskribenter, journalister, idella föreningar, landsmän som vaknat eller alltid varit vakna, landsmän som drabbats av invandringsrelaterat våld, hetsmot folkgruppsdömda och alla andra som inte sjunger med ”änglakören” borde samverka enligt Olle Ljunbecks uppmaning till samling. Där konkret och praktisk handling kunde ersätta alla knutna nävar under köksbordet, efter ork och möjligheter i hela landet.

Då tror jag att tom regeringen med statsministern skulle vakna och tvingas att inse att all makt utgår från folket och deras skyldighet är att skydda sitt lands befolkning enligt grundlag och regeringsform.

Jag tror att det finns många av fosterlandets vänner, som blivit utsatta för det invandringsrelaterade våldet, orättvisor genom makthavarnas särbehandling och förturer för invandrare, som nu känner att något måste göras för att slå vakt om folkets väl och ve och för framtida generationer.

……………………………………………………………………………….

Här kommer ”Det Fria Sveriges” uppmaning till samling:

”Vi organiserar oss i Det fria Sverige. Än så länge har över 1600 svenskar löst medlemskap och många har börjat organisera sig så väl lokalt som nationellt. Vi har skapat en mötesplats för svenskar i Svenskarnas hus, och vi bedriver opinionsbildning för det svenska folket varje dag via Svegot Media.

Men detta är bara ett litet frö för något som kommer växa sig än starkare. Det är början på en folkrörelse i dess rätta bemärkelse.

Bli en del av oss du med!

Our mailing address is: Ordf Dan Eriksson
SVEGOT-DFS Ideell förening.
Adr: Frejgatan 13 Stockholm 11479 Sweden

I nästa brev från den 14 oktober avslöjar Dan Eriksson, hur Aftonbladet försöker knipa poäng genom att tolka invandrargängens störande håll i gång på Hornsbergs strand i Stockholm, som förtryck från bättre bemedlade mot deras globala vänner och det är regeringens support tidning inte ensam om.

https://mailchi.mp/detfriasverige/svenskarna-p-hornsbergs-strand-har-ett-val-ett-ppet-brev?e=fe677a994f

En tanke kring ”Det fria Sverige, del av en folkrörelse

  1. Hm, jag som trodde att Ådalen 31 skulle bli Riksdaghuset 19! Får hoppas att det blir 20 annars är det väl ”godnatt för Sverige”. Speciellt om DU är Politiker. Tänk, att DE inte ens insett att de själva har gräver sina egna gravar, i.o.m. att man fortfarande går ”utomståendes” makts ärenden på bekostnad av det svenska folkets skriande behov! När ska Politikerna BESVARA det svenska folkets frågor? NÄR kommer ni att gå det ”svenska folkets” behov i FÖRSTA HAND, era politiska buksvin? Apan känner ingen medan alla andra känner ”apan”.

Kommentarer är stängda.