”Åkesson tar avstånd från Alternativ för Sverige”

Detta brev har Paul Nilsson skickat till Jimmie Åkesson. Brevet har jag fått av min vän fd. bloggerskan.

Jag tror han har stöd av många, som röstat på SD sedan 2010, precis som jag själv. Vi är innerligt trötta på SD:s fallenhet att vara dörrmatta åt Ulf Kristersson och Ebba Busch Thor.

På sikt kan det vara farligt att utplåna sin själ, bara för att få komma in i stugvärmen, även om det till en början kan ge fler röster.

Att först hålla deras största mobbare public service om ryggen, när det handlade om skattefinansiering, > 10 miljarder/år, gjorde mig mycket besviken. Därefter fick de övertro om, att kunna förändra EU inifrån och nu råder samma floskel tjat som från Löfven, om förbättrad integration. De borde istället tydligt hävda asylstopp och repartiering, som AfS ståndaktigt gjort och inte börja mobba partiet som tagit upp deras forna löften. Detta handlande börjar bli väl magstarkt för mig.
…………………………………………………………………………

Till SD:s partiledare Jimmie Åkesson

Kopia:

 • SD:s info
 • Björn Söder
 • Mattias Karlsson
 • Richard Jomshof
 • Paula Bieler
 • Peter Lundgren
https://www.nyatider.nu/akesson-tar-avstand-fran-alternativ-for-sverige/

Hej,

Det är lågt av dig att kalla AfS:are för ”knäppgökar” i Nya Tiders artikel på ovanstående länk. Det vore bättre om du konkret redögör för vad som är fel med AfS’ politik och ideologi, men dina argument tryter när du använder detta ord.

Den nationalistiska politik som AfS står för är sunt förnuft och det enda hoppet för Sverige och svenskarna. SD kunde ha varit detta hopp, men är det inte längre. Istället ägnar sig du och partiet åt att anstränga er för att bli accepterade av era politiska motståndare och pk-media. Ni har mjuknat och liberaliserat er politik för att öka chansen att bli accepterade av M och KD för att bilda ett så kallat ”konservativt block” som SD drömmer om. Att ni vill samarbeta med M och KD som är två av de Sverigeförstörande riksdagspartierna med den förda massinvandringspolitiken är ofattbart.

SD talar numera ofta om konservatism. Jag hör er aldrig nämna nationalism. Är ni inte nationalister längre? Det är nationalismen som ska rädda Sverige, inte konservatism och övriga ideologier.

Varför talar du och SD aldrig om den stora och dramatiska befolkningsförändringen i Sverige, där svenskarna riskerar att bli en minoritet i sitt eget land om massinvandringen inte stoppas och om inte en omfattande återvandring påbörjas? Med andra ord rör det sig om befolkningsutbyte som aldrig tidigare har skett i Sveriges historia. Här följer en länk till en artikel om denna förändring:

Här är en annan länk till ett intressant föredrag av Gunnar Sandelin om invandringen till Sverige och befolkningsutbytet:

https://youtu.be/JtBzIt-pcJY

Varför saknar SD likt de övriga riksdagspartierna återvandringspolitik? Det enda partiet som har en bra politik på detta område är AfS. Deras återvandringspolitik kan läsas på följande länk:

https://alternativforsverige.se/atervandring/

Varför tar SD avstånd från partigruppen ”Identitet och demokrati” i EU-parlamentet, med bland andra Matteo Salvinis och Marine Le Pens partier, Lega respektive Nationell Samling? Det är en bra grupp med bra politiker och partier jämfört med den mjukt EU-skeptiska och konservativa partigruppen ECR som SD är med i.

Paul Nilsson”

Del 4 Höstkonferens 2019 Gunnar Sandelin – Uppdatering migrationsstatisti

7 tankar kring ””Åkesson tar avstånd från Alternativ för Sverige”

 1. Vad är det för skämt till politiker som vi har egentligen? M anklagar S för att inte göra något åt eländet som de själva (M) bidrog till! Nästa steg kommer som ett brev på posten. Kristersson, M alltså, skall föra samtal med SD om att ”kringgå” regeringens bestämmande som om det skulle hjälpa. M vet inte ett skit om socialpolitik. Det är väl därför man satt oss mitt i kaoset. Vem/vilka skulle isådana fall ligga bakom dessaeventuella planer, mån tro? Inte är det Kristersson i varje fall.

 2. Angående Swebbtv:s intervjuv: Del 4 Höstkonferens 2019 Gunnar Sandelin – Uppdatering migrationsstatistik. Denna video har VÅRA politiker stängt av bl.a på Swbbtv:s hemsida liksom på Youtube! Men den finns på Vimeo länken: https://vimeo.com/367090083. Se den bistra sanningen som våra politiker inte vill att DU ska se när det gäller de konsekvenser som migrationen fått på det svenska samhället.

 3. Afs stod på den Palestinska sidan medan SD stod på (och får stöd från) den Zionistiska Israeliska sidan.Därav splittringen. Varför omnämns inte att SD stödjer Zionismen? Precis som Moderatpacket förmodligen gör.
  SD är ett spel för galleriet för när det drar ihop sig om att ”TA” makten, då kommer det kanske fram att SD är ett väl dolt ”systerparti” till Moderaterna. Valen sedan 2006 har manipulerats, men varför har ingen oberoende utredning gjorts?
  Svar: Vi lever i en svensk politisk diktatur. Man skyddar sig själva genom egenkonstruerade lagar samtidigt som vi övriga blir bestraffade, t.o.m. när sannigen berörs.
  Det bästa för Sverige måste vara att LAGEN skall gälla för oss alla.
  Därför skall Tjänstemannaansvaret återinföras och även gälla retroaktivt p.g.a. att det svenska folket har inte gett er befogenhet till att införa denna Politiska Immunitetslag.
  Dessutom skall även Riksrätten återinföras. Dessa lagar tillkom efter politikers oavbrutna besök hos bordeller (Bordellhärvan har väl ingen undgått). Man insåg att VI kan skydda våra kriminella handlingar genom att verkställa ett lagförslag för det. Klart att deras lag gick igenom p.g.a. av att flertal från de olika partierna hade ju varit med när dessa s.k. olagligheter bekom sig.
  Resultatet: Man har utarmat hela Sverige fortlöpande sedan 1974 utan att kunna bli åtalad för sina övergrepp som övrig kriminell verksamhet.
  Svenskar: DU som kommer rösta nästa gång, tänker DU rösta ett ingrott kriminellt parti eller inte?
  Vem av de 7 går folkets ärende och vilka av de 7 har korruption som ”sin vardag” (d.v.s. sina ärenden på bekostnad av det svenska folket)?

  1. Alla minns väl Palmes ””Snus är snus och strunt är strunt om än i polisiära promemorior”, nu råkade det vara han och hans bäste bröder som utgjorde snuset.
   Tjänstemannaansvar och riksrätt måste åter, för att rädda landet från våra politiker.

 4. Paul Nilsson tar upp berättigade frågor.
  Tyvärr håller SD spå att ”normaliseras” sedan de kommit in i maktens boningar.
  Ambitionen är förmodligen en blandning av att vinna över tveksamma följare och en anpassning till PK-samhällets smygande smitta.

  1. Kanske har Ni som läser dessa inlägg fått något slags vaccin av livets skola, som gör att korrektheten inte kan tränga in? För de ovaccinerade håller sig främst till Aftonbladet, DN och låtsas tro på Löfvens haranger, men jag tror att tvivel nu smygit sig in, när MSM tvingas släppa fram skribenter med annan inriktning än från den politiska adeln och deras hantlangare.
   https://www.expressen.se/debatt/den-obekvama-sanningen-om-gymnasielagen/
   https://www.gp.se/ledare/sverige-en-fristad-f%C3%B6r-massm%C3%B6rdare-1.13852900
   https://www.expressen.se/kvallsposten/is-svenskar-anmals-av-polis-som-jobbar-med-terroroffer/ osv.

Kommentarer är stängda.