MILJARDER I EFTERLEVANDEPENSIONER TILL ENSAMKOMMANDE i ABSURDISTAN

Detta förmedlar Jan Ivarson.

Sammanfattning: Riksdagsman Jan Ericon (M) kräver nu utredning av denna gigantiska generositet till ensamkommande, där majoriteten ljugit om ålder och hemvist. ”Vi måste tro på det de säger” är myndighetspersoners försvar. Men när fattigpensionärer klagar då är tron skral.

https://www.friatider.se/efterlevandepension-ger-miljardregn-ver-ensamkommande

https://samnytt.se/92-miljarder-i-efterlevandepension-till-barn-sedan-2009-ensamkommande-stor-del-av-mottagarna/

…………………………………………………………………………..  

”Hittills har femton miljarder kronor betalats ut i efterlevnadspension, därav en större del till ensamkommande i Sverige, för att deras föräldrar dött i hemländerna.

Är du utlänning som mist anhörig, åk till stollarnas Sverige och få pension!

Pensioner betalas ut enbart på efterlevandes utsago utan kontroll!!!

Det är pengar utöver andra bidrag som tillkommer invandrare i Sverige, som subventionerade kostnader för sjukvård, tandvård, förtur till bostad och fri hemtjänst för invandrade pensionärer. Ingen svensk kan få bidrag på så lösa uppgifter. 

Varför ges bidrag till utlänningar i Sverige för vad som hänt dem i annat land? Anhöriga i annat land har inte betalat ett öre i skatt till svensk välfärd.

Skattebetalare kan fråga sig om det finns fler penningflöden till invandrare, som ersättning för deras egendom som skadats i andra länder.

Svensk dårskap saknar gränser!

Därför ökar antal fattigpensionärer. Ett av våra sjukhus har nyligen meddelat att det får ställa in planerade operationer av brist på operationsutrustning. Det man har måste reserveras för akutfall. Orsak sägs vara leveranssvårigheter, men misstanke finns om brist på pengar. Kollapsen står nu i förstugan.

En tröst för våra politiker är att de har lyckats övertyga om att det finns ett klimatproblem så de kan införa nya skatter.
Sveriges andel av världens utsläpp av koldioxid är en till två promille! Det högre värdet inkluderar utländska utsläpp för importerade varor.

Våra utsläpp är som att fylla en insjö med kryddmått!

Kina har tusentals nya kolkraftverk på gång!  Media har åter förlett svenskar att tro på kejsarens nya kläder.

Läsare frågar sig kanske om detta är sant. Tyvärr är det så.

Ruljansen beskrivs på en moderat riksdagsmans blogg www.ericsoniubbhult.se.
https://uvell.se/2019/10/11/dod-eller-inte-dod/

Han arbetar för en förändring. För att den skall komma till stånd måste regering tillsätta en utredning. Innan den blir klar har ytterligare miljarder skattekronor dränerat vår ekonomi under flera år, så att sjukhusen bara kan ta sig an skottskadade. Övriga får ordineras smärtstillande på vårdcentralerna.

Jan Ivarson Politiskt obunden”

……………………………………………………………………….

Olle Ljungbecks uppmaning till uppror blir mer aktuellt för varje dag i landet Absurdistan. https://word.harrietsblogg.se/2019/10/12/ett-upprop-om-forsvar-for-fosterlandet-fran-olle-ljungbeck/

Kanske det ”Fria Sverige” är en väg att gå, eftersom ”EXPO” sablar ner organisationen, som högerextremistisk i allians med den Onde? https://expo.se/fakta/wiki/det-fria-sverige

Enstaka manifestationer räcker inte, vi måste vara många ”som höjer våra röster för att höras” för det är få av mina gamla tjejer från -68 som nyktrat till.
Många av dem trivs så gott med sin ”humanitet” i sin burgna tillvaro, med skattesubventionerade el bilar och el cyklar.

Mer om ”Det fria Sverige” kommer i morgon.

6 tankar kring ”MILJARDER I EFTERLEVANDEPENSIONER TILL ENSAMKOMMANDE i ABSURDISTAN

  1. Pressen och t.o.m. Svt skriver om det dagliga våldet och man får hoppas att det leder till att i slutänden blir de ”7” decimerade till betydelselöshet, politiskt sett. Man faller på eget grepp, förr eller senare.

    1. Ja, det är alltid något att skriva om symptomen, som tidigare förnekades, men nu väntar vi bara på att grundorsken skall komma upp i ljuset även i Aftonbladet och DN.

  2. Lögn, Kina har inte ”tusentals” kolkraftverk på gång, faktum är att man inte ens har ”tusentals” i drift längre, däremot har man stängt ner ”tusentals”. Kinas totala kolbränning har sjunkit från omkring 80% till 30%, inte bara kolkraftverk, och sjunker stadigt. För 2019 fick regeringen 375 ansökningar att bygga kolkraftverk, man beviljade 90. De flesta var nybyggda kraftverk med effektiv rening som ersatte gamla omoderna och förorenande kraftverk. En del är nya, har effektiv rening och dom ersätter miljoner koleldar i hem och fabriker, helt utan rening. Miljöförbättringen rör sig om en faktor 10. Ett stort antal har även konverterats från kolförbränning till naturgas, naturgas är 104 gånger mer temperatur drivande än CO2, och alltså har man förbättrat situationen med en faktor 104 genom att bränna upp den. Enligt klimatkonferensens slutrapport förorenar USA dubbelt så mycket idag som Kina. Resten är fejknyheter och propaganda.

  3. Hur mycket till tål egentligen det ”svenska folket”? Man får som man har röstat, om man nu gjort det på någon av ”de 7”. Vi har ju röstat på att bli fattigare, eller hur? Enligt ER skulle Sverige komma att tjänat på den generösa kommande migrationspolitik som kommer och skall genomföras! Politiker, när ska ”svenskar” få subventionerade kostnader för sjukvård, tandvård, förtur till bostad och fri hemtjänst för pensionärer? Bara som ett exempel. Tänk redan NU på vilka konsekvenser DIN röst ger vid nästa val. Vill vi svenskar ha en ökning av det dagliga våldet? Rösta då för det. Vill du ha slut på våldet? Rösta då för sjutton på det.

    1. Tyvärr vaknar inte Svensson förrän våldet klivet över hans egen tröskel, men hopp finns eftersom alltfler för besök av Reinfeldts och Löfvens ”berikare”.

Kommentarer är stängda.