Skygglappar, trots att bomber, rån, mord och våldtäkter är vardagsmat i Absurdistan

I söndagens partiledardebatt så snyftade Bylund och Lööf i kapp för att vi skulle förstå vilka fina människor de är, när migrationen stod på agendan. Samma känslovapen som alltför många kvinnor använt, för att få sin vilja fram med dåligt samvete för motståndaren.

Annie Lööf hann inte krama om sin dotter, som var i lekparken, när hennes mor begav sig till TV-huset, men skulle kramas om ordentligt, när hon med sin medmänsklighet kom hem. Denna moder har ett ansvar för att rånade, våldtagna, mördade landsmän, vars kvarter kan ha bombats och utsatts för granater, har tappat allt förtroende för hennes och den bakbundna regeringens politik med en statsminsiter vars munväder gick på tomgång.

Jag ger en ändå liten poäng till Ulf Kristersson och Jonas Sjöstedt var riktigt i tagen, när han läxade upp Löfven för hans val av samarbetspartner, men sedan började han att hojta om att det var han som räddat landet från ett högernationalistiskt parti?? Skälla i stället för att fälla regeringen är hans specialité.
Varför finns inga känslor med för alla offer som fått smaka på den påstådda ”berikningen” även om detta superlativ används mera sällan?

Här är bara några exempel från de senaste dagarna;

  • Kvinna hittad mördad i Knivsta
  • Bombdåd vid polishuset i Staffanstorp
  • Grovt rån i villa i Mariestad
  • Kraftig ökning av personrån i Göteborg
  • Död man hittad vid Kungens Kurva
  • Två män mördade i Västerås
  • Massivt bombdåd i Bromma osv för att inte förturerna, fattigdomen, utsattheten, krisen inom vård, skola, omsorg, rättsväsende och påstådd främlingsfientlighet skall avstanna, så har Migrationsverket hitintills i år beviljat 89.000 uppehållstillstånd…medan regeringen pratar om sin åtstramning av ”flyktingpolitiken.”

Steget Efter återger en konversation i huvudstaden.

SKARE VA SÅ HÄR? frågar sig Jens Ganman och det är han inte ensam om att göra. För nu regnar det bomber och granater varje dygn i den humanitära stormakten.

”Ny explosion i natt (Abrahamsberg). Och så en igår (Kristianstad).

https://www.expressen.se/nyheter/kraftig-explosion-i-bostadshus-i-stockholm/

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Op0aqE/kraftig-explosion-vid-butik–bombskyddet-larmat

Justitieminister Johansson sitter kvar. Med fötterna på bordet och händerna knäppta i nacken. ”The Girl From Ipanema” på radion i bakgrunden.

I ett normalt land hade hans chef gett honom silkessnöret för länge sen.

Tyvärr är statsminister Löfven en lika arrogant som handlingsförlamad man, så Kamrat Morgan sitter kvar.

Ibland får han ta den skottsäkra SÄPO-bilen upp till TV-huset på Gärdet och stå och se bekymrad ut en stund i Aktuellt; berätta om nån ny lag som är under utredning; bliga undfallande mot intervjuaren.

Problem solved.

Ulf Kristersson?

Tja, vem vet… han kanske sitter hemma och leker med sin modelljärnväg. Eller är på kändisfest i utlandet. I bästa fall skriver han nåt argt på Twitter eller Facebook.

”Rasar” lite.

Medan Sverige är i krig.

Ett lågintensivt, molande inbördeskrig där kriminella gäng och enskilda vettvillingar håller oss alla gisslan med dagliga sprängningar, skottlossningar, mord och uppgörelser på allmän plats.

”Skare VA så här? Skare VA så här?” brukade Plus-Sverker bjäbba i rutan när nån elak kapitalist prånglat ut en undermålig kaffebryggare på marknaden.

En stor del av svenska folket ställer samma fråga till regeringen.

De ger oss fingret tillbaka och flinar:

”Japp. De skare.”
………………………………………………………………………………..

För invandringen med ökad brottslighet är det bästa vapnet för att slå sönder nationalstaten.

Mitt råd, ta något stärkande innan Ni ser på de bästa PK:isterna!

Kvartals analys av partiledardebatten: https://kvartal.se/artiklar/partiledardebatten-sjalvdestruktivt-svingande-och-overkorningskrav/