Det fria Sverige manar till kamp mot Sverigefientligheten

Det fria Sverige; sluta att förfalska vår historia!

Ny viktig milstolpe för kampanjen mot Astrid Lindgrens rekryteringspolicy.

Hej Harriet Larsson!

Tack för att du skrivit under protesten mot ”Astrid Lindgrens Världs” svenskfientliga rekryteringspolicy och försök att förljuga vår historia.

Under natten till lördagen nådde vi milstolpen med 3000 insamlade underskrifter. En minst sagt bra start och något som visar att det finns ett stort missnöje med att svenskfientligheten breder ut sig i vårt land. 

Vi vet också att Astrid Lindgrens värld har hållit krismöte, och där
beslutat att försöka lägga ”locket på” i den här frågan, något vi så klart
inte kommer acceptera. För att verkligen kunna sätta kraft bakom våra
ord och därmed också press på Astrid Lindgrens värld behöver vi bli
ännu fler, så att vi när vi lämnar över protestlistan till ansvarig på Astrid Lindgrens värld kan visa att svenska folket menar allvar med att vi är
trötta på att bli trampade på i vårt eget land.

För att nå ännu fler underskrifter behöver alla som kan hjälpas åt. Berätta för vänner och bekanta, släkt och familj, kollegor och klasskompisar om protesten och uppmana dem att skriva under. Om du är aktiv i sociala medier kan du använda bilden här ovanför, eller bilden här under, tillsammans med en länk till kampanjen (www.detfriasverige.se/astridlindgren).

Du kan också klicka på ikonerna för Facebook, Twitter och mejl här nedanför för att sprida kampanjen snabbt. 

Kan vi nå 5000 underskrifter innan helgen är slut? Det är inte omöjligt, och om alla drar sitt strå till stacken är jag säker på att vi klarar det. 

Stort tack på förhand – tillsammans är vi starka!

Med vänliga hälsningar,
Dan Eriksson
Ordförande
Det fria Sverige – Intresseföreningen för det svenska folket

10 tankar kring ”Det fria Sverige manar till kamp mot Sverigefientligheten

 1. Mångkultur är ett av flera judiska sätt att säkra sin närvaro i en annan nation och sakta förstöra den inifrån. Hur mycket förespråkas mångkultur i Israel?

  1. Vad jag har svårt att förstå är hur t.ex filantropen G Soros av judisk härkomst, samt judiska bankirer frenetiskt arbetar för Europaqs undergång med sitt stöd för massinvandringen. Judar flyr från Malmö pga av antisemitismen från främst Mena migranter. Offrar de sitt eget folk runt om i Europa för att få bort aggressiva unga män från Mellanöstern och säkra Israels gränser?

   1. George Soros är väl snarast misantrop, eller hur?

    Ja, som Bobby Fischer säger om juden i sin ”A few Notes on the Jew”: ”He will also destroy other Jews if they are less destructive and evil than he is if they get in his way.”

   2. Vi skall inte glömma ”filantropen G Soros” bakgrund. Under kriget och förintelsen blev Soros, då hette han Schwartz, ett av nazisterna verktyg som angav och lämnade ut sina folkfränder till förintelselägren. Så överlevde han själv. Det går inte att dra alla medlemmar av ett folk över en kam.

    1. Tack för era (signaturen Karl W och Magnus Johanson) för era svar.
     Hatet mot Israel i större delen av Mellanöstern ger mig ingen ro, när jag försöker förstå.
     Att sätta likhetstecken mellan ledare i ett land med dess dolda finansiärer och deras landsmän är tyvärr alltför vanligt förekommande. Jag är definitvt ingen anhängare av vår feministiska regering med dess stödpartier. Pedersen, han som Margot Wallström tyckte skulle gömma sig under en sten, med flera forskare placerar judar högst upp kognitiva skalor, även om mycket klokskap kan finnas utanför dessa trubbiga instrument. Min övertygelse är att konsekvenserna av alla ”giftiga ingiften” inom islam, som man inte får tala om, är en orsak till stagnation i dessa länder och utgör i värdlandet ett stort rehabiliterings- och integrationshinder.
     Min äldsta dotter med lång lärargärning har arbetat mycket för att öka förståelsen mellan olika religioner, gjort flera studiebesök med elever i bl.a. Israel. Hon kommer hem med en helt annan bild av Israel än vad som systemmedia gör. Signaturen ”Magnus” citat lungnar mig:
     ”Han kommer också att förstöra andra judar om de är mindre förstörande och onda än han är, om de kommer i hans väg.”

  2. Viktigt att komma ihåg att det gäller mindre och radikala grupperingar inom det judiska folket, inte generellt alla av judisk börd. Även en del etniska svenskar tillhör dessa radikala grupperingar. Vi har samma situation inom Sverige och det svenska folket, för att radikala grupperingar inom det svenska folket stöder Islamska Staten och terrorismen betyder det inta att alla svenskar gör det.

 2. Tack för din fina blogg. Vi levde under små omständigheter när jag växte upp på 60-talet
  En gång hadevi semester i hyrt rum på en bondgård dit vi åkt med tåg och buss. Vi hade inte råd med bil. Efter ett par dar blev jag magsjuk. Mamma hade med sig lite böcker och plockade då fram: min första Pippi-bok som vi läste tillsammans.
  Detta är ett av mina bästa minnen. Och Pippi VAR INTE ARAB. Hon var för för mig en rolig, sprallig, våglig svensk tjej. Dock tänkte jag inte på etnicitet då. Fanns inte i vår värld. Inget svenskt får vi ha kvar. Vår sk nationaldag: massor av annat än svenskt. Har sett det för längesedan på Fredriksdals museum. Vände och gick hem

  1. Din minneskommentar värmer och ger kraft att fortsätta, trots att jag ofta upplever mig som en upprepande ”papegoja”, men det blir ju bara värre. Denna mångkulturella elit ger sig aldrig. Det är vi som har backspegeln fylld med erfarenheter från ett annat Sverige, som måste protestera mot dessa ständiga attacker mot fosterlandets värden.

 3. Svenskarna, läs staten och media, har blivit bra underliga i sin inställning att utrota kultur. För många år sedan, över tio år sedan, besökte jag Nya Zeeland, det var mars 2006, och platsen hette Avondale. Där höll man en internationell festival. Nya Zeeland är mer än Sverige ett immigrationsland, och på festivalen fick alla dessa migranter visa upp sina traditioner och färdigheter från sina hemländer. Det var inte någon fråga om att blanda och byta. Afrikaner visade en ”hoppdans” till trummor, kolsvarta tjejer dansade till afrikanska trummor (dom såg dessutom väldigt trevliga ut), Maoris visade upp en Haka, skottar spelade säckpipa, thailändskor i nationaldräkten liksom kinesiskor. Man kunde prova på olika nationalrätter och klassisk Kiwi ”Fish n Chips” saknades inte heller. Och ungar av alla format och variation for som torra skinn runt tälten. Alla hade trevligt, alla var nyfikna, och alla kunde vara stolta över sin egen härkomst, traditioner och kultur och visa upp den. I Sverige skall staten liksom i det forna Sydafrika bestämma, i Sydafrika var det apartheid, i Sverige är det anti-apartheid, men egentligen är det samma sak. Rasism. Statliga påbud hur människor skall förhålla sig. Låt Pippi vara helsvenskt och fortsätta som Pippi. Varenda land som det finns en immigrant från i Sverige måste väl ha sina egna ”Pippi”. Låt dom framföra dom berättelserna istället.

  1. Tack för befriande ord utifrån! Att rycka upp ett lands rötter är ett effektivt medel för att söndra nationalstaten, som vår korrekta elit ägnar sig åt. Språket med alla förbjudna ord och gränslös kultur är försåtliga rotförstörare.

Kommentarer är stängda.