Nu mjölkas den magra kon, för pengar måste fram till FN!

Steget Efter, från Twitter.

Löfven och Lövin var höga som hus efter FN:s masspsykos om klimatet. På stående fot lovades påfyllning med flera miljarder till FN:s gröna klimatfond. Att var tredje krona försvinner i korruption bara inne i FN:s korridorer är inget som påverkar givmildheten. För nu gäller det att åter ta på sig ledartröjan, denna gång om fossilfrihet, när massmigrationen gick åt helvete.

Regeringens kärlek till FN är svårslagen, en korrupt organisation som skadar mer än hjälper. Troligen läser de inte Nuri Kinos ledare i SvD den 28 /9 och svarar heller inte på hans fråga ”Bryr sig Sverige inte om de mest förföljda kvinnorna?” https://www.svd.se/bryr-sig-sverige-inte-om-de-mest-forfoljda-kvinnorna

Nuri Kino på Twitter.
Det svenska hyckleriet. Idag skriver jag om massgravar, kvinnoförtryck, förföljelse av de allra svagaste, om hur den svenska regeringen, samtidigt som ministrar låtsas vara humanister, sviker de som behöver verklig hjälp, på punkt efter punkt.

NK räknar upp Sveriges svek i FN, när det handlar om resolutioner mot religiös förföljelse och kvinnoförtryck, som bara ökar i världen. Här duckar dessa humanitära feminister och hänvisar till FN:s råd för mänskliga rättigheter, där ”Saudiarabien, Kuba, Kina, Venezuela, Oatar sitter, som inte direkt är kända för mänskliga rättigheter.” Länder som förföljer, torterar, mördar oppositionella och där Saudi och Qatar fängslar kvinnor utan sjal och tom kan stena de som blivit våldtagna. Kritiken mot detta korrupta råd är stor världen över, men Löfven, Lövin och Linde lyssnar inte, utan lallar med dessa kvinnoförtryckre. För mänskliga rättigheter får stryka på foten, när det handlar om att inte stöta sig med viktiga handelspartner. Jag känner bara förakt för Sveriges fega patrask.

4 tankar kring ”Nu mjölkas den magra kon, för pengar måste fram till FN!

  1. En eloge till Steget Efter för denna helt underbara teckning !
    — små detaljer så träffande! Sverige en av FNs största kassakor – S ledarna njuter av de höga beloppen som de tar sig friheten att skänka bort av våra gemensamma medel.
    — endast början på Agenda 2030!

    1. Att vara generös med andras pengar är S- ledares specialité och Tack för att Du för länge sedan gjorde mig uppmärksam på Agenda 2030, som jag då inte kände till.

  2. Kina är ett av de få länder som har verklig religiös frihet, utom förstås i den svenska statligt drivna och finansierade massmedia. Däremot anser Kina inte att religiös frihet eller mänskliga rättigheter innefattar att köra ihjäl folk med lastbilar, eller knivhugga dom på varuhus. Religiös frihet omfattar även frihet från påtvingad andras religion. Den svenska statens samordnade hat kampanj mot kineser har flera gånger liknats vid vad som pågick Tyskland för 100 år sedan. Sällan har man sett en så falsk bild målas upp av media.

    1. Intressant med nyheter från Kina utiofrån en annan ingångsdörr än vår systemmedias.

Kommentarer är stängda.