Ylva Johansson ger inga svar, skall tyvärr återkomma….

Hon tyckte att utfrågningen gick bra. Hennes lögner i internationell media om sjunkande brottslighet och om antal våldtäkter är världskända. Nu fortsätter hon i samma anda ”-Jag är stolt över att Sverige kunde ge skydd till så många flyktingar under den här tiden och jag är också stolt över att många av dem är integrerade i samhället och bidrar till ekonomin..”
Rekord i hjärntvätt är det enda jag kan konstatera. Sveriges export av terrorister har också Danmark fått och varmt Tack för Peter Kofods fråga.

Nu är hennes uppdrag att få Ungern och Polen upp på EU:s sjunkande migrationsskepp och då kan hennes lögner och självgodhet komma väl till pass. Men i första ronden fick hon bakläxa och blev underkänd. Att skicka en hjärntvättad S-politiker utan kunskaper, som tack för lång och trogen tjänst är nu Löfvens huvudvärk.

 Dagens bästa från Ganman: SÄMST I KLASSEN, hälsar min gamla väninna.

Ylva Johansson har alltså grillats i EU-parlamentet om sin (eventuella) roll som kommissionär, med ansvar för frågor som rör migration, terrorism och gränsskydd.
Det gick så där.
Knackig skolengelska, omkastade ord, konstiga uttal och fler än ett:
”Jag kan inte svara nu, ber att få återkomma”.
EU gav Johansson bakläxa och bad henne komma tillbaka bättre förberedd.
https://www.tv4.se/nyheterna/klipp/bakläxa-för-ylva-johansson-hon-duckade-konsekvent-12502586
Det är bra av flera skäl.
Inte minst för att svenska väljare får se – i ett större sammanhang – att svenska politiker i många avseenden spelar i div II.
Ylva Johansson har de senaste åren fejkat sig igenom otaliga SVT och SR-intervjuer. Hon har suttit i Agenda och P1 och kvackat ur sig den ena vansinnigheten efter den andra medan Anders, Nike, Anna och de andra har rynkat pannan och försökt få det att se ut som att det förts samtal på en hög, intellektuell nivå.
https://www.gp.se/ledare/de-får-bygga-1.99199

Hos kommissionen gick det sämre.
Johansson kunde inte finta bort – framför allt den danske representanten – som var ofin nog att låta påskina att Sverige inte skulle kunna hitta sin egen integrationsrumpa om de så fick använda bägge händerna och en ficklampa.


Vårt facit i frågan förskräcker och alla ser det:

Vårt gränsskydd är ett skämt:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/hardare-kritik-mot-svenska-granskontroller-an-man-tidigare-trott
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7070744

– Det finns inte arbete åt de som söker sig till Sverige:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svart-for-utrikesfodda-att-fa-jobb-tar-i-snitt-atta-ar

– Det finns inte bostäder:
https://www.expressen.se/dinapengar/qs/har-bor-nyanlanda-i-misar-kan-inte-tro-att-det-ar-amal-2019/

– Den centrala instansen Migrationsverket har stora problem med korruption och aktivism.
https://www.expressen.se/nyheter/risk-for-mutor-hos-migrationsverket/
https://www.svd.se/asylaktivism-pa-migrationsverket
https://www.bra.se/download/18.3c6dfe1e15691e1603e6139c/1473259708905/2016_14_Otillaten_påverkan_mot_Migrationsverket.pdf

Sverige är – kort sagt – sämst i klassen på sånt här.

Vi borde inte ha nåt som helst inflytande i EU.
Vi borde sitta längst bak i klassen, vänd från katedern, med dumstrut på huvudet och med förtejpad mun.
…………………………………………….
Ps. De som vill förstå vidden av Ylva Johanssons framträdande hos kommissionen kan göra ett nedslag vid 15.40.00 till 15 41.10.
https://www.europarl.europa.eu/streaming/?event=20191001-1430-SPECIAL-HEARING-4Q2
Vår röst i Europa.
Our best and brightest. Ds.”

2 tankar kring ”Ylva Johansson ger inga svar, skall tyvärr återkomma….

  1. Och både Sverige och EU vill exportera sin politik till Kina. En politik som ger våld, våldtäkter, ett knivrån varenda timma, dödsskjutningar var vecka, en tungt beväpnad polis som inte hinner med, droghandel, motsättningar, strider, osv. Inget sådant pågår i Kina. Varför skulle dom vilja ha den politiken. I Kina går polisen obeväpnad, och behövs knappast.

  2. Ett önsketänkande är givetvis att Y.J. inte klarar fortsättningen i Bryssel – en så pinsam representant för Sverige – förutom de taffliga svaren och ” ber att få återkomma ” och den ”oerhörda skönmålningen” i beskrivningen av det positiva resultatet av mass-migrationen 2015 – det felaktiga svaret till den tuffe danske Kofodt ang. gränskontrollerna — en returbiljett hem till det röda !!

Kommentarer är stängda.