Äntligen har ett antal socialdemokratiska kommunalråd vaknat!

 Det är vi många som gläds åt, här tillsammans med Olle Ljungbeck.

”I gårdagens TV  (16/9) fick vi äntligen höra att ett inte ringa antal socialdemokratiska kommunalråd vill sätta ett tak på invandringen. Samtidigt som jag skriver detta läser jag att Bengtsfors kommun vägra ta emot fler ”invandrare”. Men inte alla socialdemokratiska riksdagspolitiker delar denna syn. En av de mest orealistiska och råa i denna fråga är den socialdemokratiska riksdagsledamoten Elin Lundgren.

Den cynism hon visar mot det egna folket kan närmast liknas vid det Quislingarna stod för i Norge under nazistockupationen.
När hon skall försöka försvara den vansinniga invandringen visar hon en cynism som saknar motstycke. Hon påstår sig nämligen genom detta slå vakt om den grundläggande humanistiska värdegrunden genom att bl a inte sätta något tak på invandringen.

När hon gör detta måste man fråga sig var hon i första hand har sina sympatier. Inte kan hon ha dem hos svenska folket.
Hon har fräckheten att göra det trots att Sverige på grund av invandrares kriminalitet och brottslighet närmast befinner sig i ett krigstillstånd.
Trots att mord, våldtäkter, rån, skjutningar, sprängningar, terror mot kvinnor och flickor sker dagligen i snart sett varenda kommun försvarar hon detta genom att vilja ta in fler invandrare!

Att efter detta uttalande låtsas vara humanist faller på sin egen orimlighet. När hon därtill jämför invandringen av terrorister, grova förbrytare som mördare, våldtäktsmän, rånare, pyromaner av bilar och byggnader till tiotals miljarder varje år med en babyboom måste man ställa frågan;
”Var finns logiken och förnuftet”?

Ser Sverige ut i dag som det gör därför att dagens politiker helt enkelt är för obegåvade för att fatta sammanhangen. Begriper hon inte att om det handlat om en babyboom skulle dessa barn från första början involverats i det svenska humanistiska värdesystemet! Hennes påstående borde diskriminera henne som riksdagspolitiker.
Kanske är förklaringen enkel. Det var nämligen Lundgren som när hon lästmina protester mot den galna invandringspolitiken, dels anmälde mig för ”Hets mot folkgrupp” till polisen och därefter skenade iväg till Gävle Dagblad och påstod samma sak där..

När jag då gjorde en motanmälan eftersom mitt plakat redan granskats av åklagare och befunnits fritt från något som helst brott mot Yttrande och tryckfrihetsgrundlagen fick hon bråttom att ta bort sina anklagelser på Facebook. Så sanningen har inte någon hög status hos riksdagsledamoten Elin Lundgren. 

Detta parti kallar sig också feministiskt. Även detta faller på sin egen orimlighet, när aldrig tidigare svenska kvinnor och flickor levt under så otrygga och våldsmässiga förhållanden som dagens. Detta av en enda orsak. Massinvandringen. Ni svenska kvinnor som dagligen utsätts för hot och terror från invandrade brottslingar kan ni verkligen ge er röst till en politiker – Elin Lundgren – som så djupt skymfar er.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Tyvärr har denna socialdemokratiska politiker inte förstått någonting, en okunskap som hon delar med en stor del av rörelsens politiker. De demonstrerar ständigt sin änglakörsstämma för att trygga sin karriär. Brottens orsaker är inte det omuldade utanförskapet, utan unga män utan riktiga asylskäl. De väljer självklart Sverige där det är lättast att få asyl, bidrag utan krav och har enligt lagen rätt att behålla sin kultur. Där mannen står bredvid Allah, som får förtrycka alla som inte följer Koranens svavelosande suror om terror och död. Förmodar att hon rapar efter Gudrun Schymans tes att det är vita medelålders män som står för allt ont. Men nu kanske hon och andra karriärister får dämpa sångvolymen, när änglakören börjar tappa sångare. SD:s senaste opinionssiffror skrämmer.

2 tankar kring ”Äntligen har ett antal socialdemokratiska kommunalråd vaknat!

  1. Man måste bara undra : hur fan har en sådan människa kunnat bli Riksdagsledamot? Finns det inga som helst kriterier för att bli uppsatt på S-listorna och bli invald? Bara att man gillas av S-ledningen.

    1. Kriterierna är nog framgång i ”rövslickeriets” konst och ringa klokskap varken från arbetslivet eller ev. utbildningar. Men nu smyger sig partivänner fram ur sina hålor och tycker det är bara att Ardalan Shekarabi ”tar steget fram med sin åvsikt” om stram invandringspolitik, nationell samhörighet och vänstersväng i välfärdspolitiken, vilket bara är kosmetika på ett parti i gungning och utan framtidsriktning, bortsett från sitt nya världsmästerskap om ett fossilfritt välfärdsland. Alla borde väl inse hur det gick med världsmästerskapet i humanitet.

Kommentarer är stängda.