Hassan och Phimjong får straffrabatt, vilar upp sig på fängelset, för att sedan ”trycka på play i fortsatt brottslighet.”

Uppdrag gransknings reportage den 18 september om Hassan kan inte lämna mig. Jag tänker främst på de två snälla värdegrundsdamerna från socialen, som kämpade för att övertyga om att vård, rehabilitering var bättre än kännbart straff för dessa förhärdade brottslingar.

Ett gammalt mantra lyder att fängelser är plantskola för unga brottslingar, vilket Isabella Lövin med emfas påpekade i förhandlingarna om slopad straffrabatt.

När jag tänker på Hassan och hans yrkeskriminella och empatilösa kumpaner, så kan det också vara tvärtom, att skydda de intagna från dessa samvetslösa marodörer. Deras offer frambringar inte samma lidelse utan förbigås, med högst en suck hos vänsterns indoktrinerade hjälpredor. Inte konstigt, när statsministern misstror fältets erfarenheter, när vi vägrar vara hans hjälpredor. Vi är många som delar Peter Springares erfarenheter av svartmålning med stämpel om främlingsfientlighet och rasism.

Statsministerns bildinnehav är ytterst selektivt, där filantropen Soros med globala kumpaner har gräddfil.

När Ni som fortfarande röstar på regeringspartierna har läst reportaget nedan av journalisten Jonatan Alven, så undrar jag hur Ni skulle reagera om ert flickebarn eller ert barnbarn, blev våldtagen och misshandlad som den skyddslösa 13-åringen?

Skulle Ni då fortsätta att snyfta som framträdande miljöpartister gjort om ålder-och hemvistfuskande ensamkommande  ”…men de är ju barn…” att åldersspannet oftast ligger långt över 18 år är utan intresse för dessa mångkulturella skrymtare.

Jonatan Alfven, journalist, skriver följande på Facebook den 19 september om killen Hassan som Uppdrag granskning hade reportage om tidigare i veckan:

”I gårdagens Uppdrag Granskning får vi följa en kille som kallas Hassan. Hassan är 19 år och har begått över 200 brott. Han ångrar ingenting och har inga planer på att bli hederlig. Hassan verkar trivas bra i det svenska fängelset. Han jämför det med en låst fritidsgård där man kan pausa livet. Sen är det bara att trycka på play och fortsätta det kriminella livet.Hassan har tidigare sluppit fängelse och istället dömts till ungdomsvård, ungdomstjänst och vård i hemmet. Vid ett tillfälle stod han inför rätta för brott med ett sammanlagt påföljdsvärde på 32 månaders fängelse. Men domstolen gav Hassan både mängdrabatt, åldersrabatt och villkorlig frigivning. När alla rabatter var avdragna återstod det bara 2 månaders fängelse. Men då menade man att Hassan var ”för ung” och det slutade med att han istället fick sluten ungdomsvård.

En annan förövare heter Chalermkiat Phimjong. Han är 22 år och har ett omfattande brottsregister bakom sig. Vid ett tillfälle förföljde han en gravid kvinna in i en hiss. När hissen stannade drog han fram ett järnrör och började misshandla kvinnan. Efter den blodiga misshandeln fick kvinnan många skador och problem med sin syn i flera veckor.
Mannen gick direkt efter till en skola och började onanera inför elever som satt i ett klassrum. Han begick även andra brott och dömdes för grov misshandel, sexuellt ofredande, hot mot tjänsteman och ringa narkotikabrott. Mannen var dock under 21 år och fick därmed rabatt på brotten. Man dömde honom endast till knappt två års fängelse.

Men efter 2/3 av straffet lät man han gå. Han blev villkorligt frigiven.
Och vad gör karln efter 10 dagar i friheten?
Jo, han sätter sig på en moped. Klockan är inte ens 8 på morgonen när han kör ut mot ett skogsområde. På vägen kommer en 13-årig flicka gåendes. Hon är på väg till skolan för att skriva prov. När Chalermkiat ser henne vänder han sin moped och kör efter. Han är maskerad och när han hoppar av mopeden tar han strypgrepp på den lilla flickan och drar in henne i ett skogsparti. Han hotar henne till livet och säger att han hade kniv – hon kommer dö om hon inte är tyst och har sex med honom. Han håller fast hennes handleder, håller för hennes mun och börjar våldta henne. Enligt domen så våldtog han henne flera gånger, både oralt och vaginalt. Vid ett tillfälle försökte flicka förtvivlat springa från platsen men mannen hann ikapp och våldtog henne åter igen.

Så här blir det när man släpper ut kriminella i förtid. Det här är resultatet utav ”kaffe och fika” politik som bedrivits i det här landet i decennier. Man tror på allvar att man kan förvandla dessa kriminella varelser till änglar genom att släppa ut dem i förtid. Man tror deras sinnen förvandlas genom möten med socialen. Man tror att lite lövkrattning i en park och annan ungdomstjänst ska hålla dem borta från kriminaliteten.

På bilden visas Chalermkiat Phimjong. En dag kommer han att komma ut och återvända till sin bostad utanför Huddinge. Likadant är det med den kriminella Hassan som inte ångrar någonting eller har några planer på att bli hederlig. De två unga männen kommer en dag att bli fria och kunna begå nya brott mot nya offer.

Sverige blöder, vi måste få en förändring!”

……………………………………………………………………………….

Är vi i krig? Frågade sig Peter Engellau i går i ”Det Goda Samhället” ”…Vi tar inte landets öde och framtid på allvar. Därför skulle jag önska en annan anda och mentalitet som uppmuntrade till oro snarare än förtröstan.…”

Men kyrkans ledare vill ingen förändring ha, de värnar om människovärdet, nej inte för skötsamma, hårt arbetande skattebetalare, utan för deras hjärtebarn, låtsas flyktingar med kriminella och terrorister som kommer till ett bekvämt och kravlöst bidragsliv. De har nu rekord i värdefullhet.

”De har gått totalt vilse”, skriver min gamla väninna, som skickat länken.

http://www.mynewsdesk.com/se/sveriges_kristna_rad/pressreleases/kyrkoledare-i-oeppet-brev-till-landets-partiledare-vaerna-maenniskovaerdet-2920363

Det som är ännu värre är att hela regeringen gått vilse, men de själva anser att de går på den rätta vägen, precis som deras väljare. En tandlös opposition, som inte vågar samarbeta med SD för att rädda landet, är ett skämt.

Kanske är de rädda för ärkebiskopen med följe? De vill inte inse att vår Herre genom hela historien har hamnat i dåligt sällskap i hela världen.

3 tankar kring ”Hassan och Phimjong får straffrabatt, vilar upp sig på fängelset, för att sedan ”trycka på play i fortsatt brottslighet.”

 1. UG-reportaget -Chockerande eller inte , själv inte överraskad – det är så det ser ut.

  Fredags- propaganda från S och självaste statsministern – han frågar om vi kan se våra barn i ögonen utan att nämna ISLAM – vilket hyckleri/ svek – när det handlar om
  vilket samhälle våra barn o barnbarn kommer att tvingas leva i – det störta svek alla kategorier.

  https://www.friatider.se/s-ska-l-fven-g-ra-sverige-tryggt-satsa-mer-p-klimatet

  1. Ja, världens första fossilfria (välfärds)nation, det kommer att sluta i samma förödelse som efter världens största humanitära stormakt.
   Nu skall Sverige gå före och visa vägen med en promille av världens Co2 utsläpp……Vilken tur för Löfven att han slipper förklara krutröken och kan sälla sig till lilla Greta.

Kommentarer är stängda.